QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 21, 17:48)
Na, zinai, kai pazysti pora-trejeta tokiu, kuriems masinas padovanojo meiluziai (aisku, ne pirmos jaunystes dedes verslininkas-politikai), tai tokios mintys ir kyla
Gal ir noreciau ir as kokios "nuliovos" BMW ar Merso, nu bet jei tokiu keliu - tai feee, ne aciu. Man tikrai slykstu darosi. Jau geriau su savo senute pavazinesiu
Pazystu tik viena mergina, kuri yra tikrai grzi, protinga, ir savo graziajai masinytei uzsidirbo pati (aisku, jai ne 18). Tokios tai net pavydo nesukelia - tik pagarba

Pazystu tik viena mergina, kuri yra tikrai grzi, protinga, ir savo graziajai masinytei uzsidirbo pati (aisku, jai ne 18). Tokios tai net pavydo nesukelia - tik pagarba

O kodėl nepažystamoms merginoms už vairo reikia iškart užkabinti meilužių etiketes???

Aš už tai, kad nevertintume nepažįstamų žmonių iš neigiamos pusės, kol nieko apie juos nežinom. O ir iš trečių asmenų gauta informacija nevisada dar galima tikėti.

P. S. Tikrai nesu viena iš tų, kurios šioje temoje aptarinėjamos. Neturiu nei meilužio, nei prabangios mašinos, nors pagal amžių jau galėčiau būt ir užsidirbus nuliovai mašinikei... Tarp kitko, esu 30 metų, bet niekas daugiau 23 neduoda. Taip, kad ir mūsų pačių akys dar gali apgauti