arba mergina nejauna, tik atrodo kaip 18-os

Tegul tik vazineja jaunos ir turtingos. Bent jau eismo netrukdo. Mane siutina labiau klimaksines moteriskes prisispaudusios prie savo lauzu stiklu ir nieko nematancios.
Lygiai tokia pati tema kazkada pasirode Tavovaiko forume. Ir pasipyle....
Paskaitinejau paskaitinejau. Tada "susirinkau smutkes" ir, netarusi ne vieno zodelio toje temoje, issiregistravau is to forumo. Nuo to laiko kojos ten nekeliu- nenoriu buti vienoje aplinkoje su tom turgaus bobom. Veliau, sake, ten administratorius pratryne pacius bjauriausius reikavimus...
Tiesa sakant, net nedrasu buvo sia tema skaityti. Bet paskaiciau- ir akmuo nuo sirdies. Kad visos mano "simpatijos" nera pavydzios smulkmeniskos bobelkos
. Kokie tolesni postai bebutu- aisku jau dabar- mes zyzlas nugalejom.

Tiesa sakant, net nedrasu buvo sia tema skaityti. Bet paskaiciau- ir akmuo nuo sirdies. Kad visos mano "simpatijos" nera pavydzios smulkmeniskos bobelkos

QUOTE (meska @ 2004 05 22, 19:08) |
Tegul tik vazineja jaunos ir turtingos. Bent jau eismo netrukdo. |
Sutinku, jeigu eismo netrukdo ir taisykliu laikosi, tai viskas OK. Labiau siutina, kad nesvarbu mergina, vaikinas, moteris ar vyras, sėdėdami naujame auto važiuoja daugmaž taip: mano nauja krūta mašina ir aš važinėju kaip noriu. Va tokie tai nervina.
QUOTE (Vasara @ 2004 05 22, 15:41) |
arba mergina nejauna, tik atrodo kaip 18-os ![]() |
Va va, cia tai teisingas poziuris! Jeigu moteriske gerai gyvena, turi pinigu brangiai masinai, tai turi pinigu ir savo eksterjero kapitaliniam...

QUOTE (meska @ 2004 05 22, 16:08) |
Tegul tik vazineja jaunos ir turtingos. Bent jau eismo netrukdo. Mane siutina labiau klimaksines moteriskes prisispaudusios prie savo lauzu stiklu ir nieko nematancios. |
O mane labiausiai siutina seni diedai skrabalai, kurie pesciuju nepraleidzia... Nesvarbu su kokiom masinom jie butu

oi netikiu, kad brangiose masinose meiluzes vazineja
, manot LT tiek daug seniu, kurie pirktu savo mergisckoms naujas masinas ? turbut tokius atvejus ant pirstu butu galima suskaiciuoti. greiciausiai tai teveliai dukrelems lizingu masinas paeme, jeigu truputuka vyresnes moteriskes - tai vyru arba paciu pirkta masina.

Na dazniausiai pagalvoju, turbut pasiseke, laimejo TELE LOTO
Blyn ir kodel man taip nesiseka

Ir as apie nauja masiniuka svajoju
Pavydas ima i naujas masinas ziurint, nesvarbu, kas jomis vaziuoja

QUOTE (slibe @ 2004 05 22, 18:46) |
Na dazniausiai pagalvoju, turbut pasiseke, laimejo TELE LOTO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazkur skaiciau, kad apskritai zmogui yra didesne tikimybe zuti lektuvo katastrofoj, negu loterijoj dideli priza islost, cia kazkokie taip suskaiciavo

QUOTE (Noa @ 2004 05 22, 23:40) |
Kazkur skaiciau, kad apskritai zmogui yra didesne tikimybe zuti lektuvo katastrofoj, negu loterijoj dideli priza islost, cia kazkokie taip suskaiciavo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu cia tai geras