Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

kazda ir as galvojau apie kales, meiluzes it t.t laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Taciau kai su vyru nusipirkom sportine masina (jis labai norejo kad jo bobike krutai atrodytu ir pat retkarciais "pasportuoti) ir kazkoks suskis prie parduotuves praeidamas garsiai pasaprotavo apie kvailas bobas su gerom masinom, norejau pasivyti ir.... mad.gif

Dabar: tegu sau vaziuoja grazios jaunos(?) ir man netrugdo wink.gif
Atsakyti
Mano asmeninė mašina tai senas trantas (tokia krušena), o vat firmos mašiniukas su kuriuo važinėju darbo metu, tai thumbup.gif (kaip ledas). Visai smagu kai vyrukai atkreipia dėmesį į bobikę su nauja mašina ir man visai nerūpi kokios jų mintys tuo metu. Užtat savaitgaliais pasijuntu kaip dauguma lietuvių si senais trantais, bet vistiek myliu savo mašiną, nors ir senučiukę. Noriu pirkti naujesnę, bet labai gaila senos wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 05 24, 11:05)
...jau geriau koks garsaus dailininko paveislas ant sienos...

thumbup.gif
Atsakyti
o kai kam geriau jam patinkanti masina.
As irgi antra varianta pasirinkciau.
Atsakyti
QUOTE (klumpele @ 2004 05 21, 12:29)
Ar pastebejote kiek mieste vazineja jaunu merguinu su prabangiais automobiliais??
Tiesiog norejau pasiteirauti kokios kyla mintys pamacius toki vaizdeli???

Kazkaip nesizvalgau as kas kur ir su kuo vaziuoja-man aktualu, kad tik neivaziuotu i musu masina tongue.gif

Ir masinu prabangumo nepastebiu, neskiriu Merso nuo kokio gero Opelio..Net sefo masinos niekaip neisimenu, nors labai aktualu is tolo pamatyt, ar ne jis atvaro tongue.gif

Siaip man grazu, kai vairuoja moterys, atrodo tokios saunios, gal todel, kad pati jau simtas metu nevairavau-geda sad.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pasisakyti sia tema... Nu beveik sia. 80% merginu, moteru ir mociuciu uz vairo - yra nelaime! ir nesvarbu uz prabangaus automobilio vairo ar uz 86 metu Golfo... Ir kas nupirko jokio skirtumo, bent jau as taip manau.

Drakulaite: O del "kaliu intriganciu" as manau kad ne jos yra tokios, o tos kurios del vienu ar kitu aplinkybiu negali vairuoti prabangiu automobiliu, o forumuose rasineja ir pavydi... va!

Ir dar... ka Jus skaitote prabangiu automobiliu? Is turgaus dausta masina ~8000 Eur + remontas ~1000 Eur. tai cia yra prabanga? Arba masina pirkta lizingu ir uz ja issimokes uz 10 metu... Tai cia yra prabanga? O nauja opel astra nera prabanga...
Tai tiek si kart...

Aciu uz demesi,
Pagarbiai RVR465
Atsakyti
Nelaimė yra vyrukai, kurie laksto gatovi arba nerealiu greičiu, o moterys tik gal lėtesnės, atsargesnės...
Mane lygiai taip pat nervuoja ir moteris, ir vyras, kuris 40 km/h važiuoja antra eile. Taip kad dažniausiai nelaimė būna vyras
Atsakyti
o mane vyras ne per seniausiai uz vairavima pagyre. Po teisiu issilaikymo su juo tik kelis kartus vaziavau - taupiau jo nervus ir savo. Daugiau viena su dukra daviausi - ir po keliu men vyra nustebinau.
Pasigyriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (RVR465 @ 2004 05 24, 18:09)
Drakulaite: O del "kaliu intriganciu" as manau kad ne jos yra tokios, o tos kurios del vienu ar kitu aplinkybiu negali vairuoti prabangiu automobiliu, o forumuose rasineja ir pavydi... va!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 25, 07:03)
Nelaimė yra vyrukai, kurie laksto gatovi arba nerealiu greičiu, o moterys tik gal lėtesnės, atsargesnės...
Mane lygiai taip pat nervuoja ir moteris, ir vyras, kuris 40 km/h važiuoja antra eile. Taip kad dažniausiai nelaimė būna vyras

Rode per kaskuria auto laida avarija autostradoj, situacija mazdaug tokia, buvo avarija ir ant vaziuojamosios dalies stovejo dvi masinos. Moteriske po 10 min po avarijos atvaziavo ir kale i antroj juostoj stovincia masina... Tai kaip galima nematyt kliuties ant kelio... ??? Gal del to kad rupinosi savo makiazu... Yra ir geraj vaziuojanciu moteru.. (Ir tarp cigonu vagiu pasitaiko...) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pagarbiai RVR465
Atsakyti
Musu kieme pastoviai kokiu 19-20metu panyte su nauju "Infiniti FX45" vazineja. Mes su vyru pavarvinam seile ir tiek. Kaina jo paie 150tukst. Bet tai ka - pavydo jokio, turi tai lai turi thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (RVR465 @ 2004 05 25, 18:32)
Rode per kaskuria auto laida avarija autostradoj, situacija mazdaug tokia, buvo avarija ir ant vaziuojamosios dalies stovejo dvi masinos. Moteriske po 10 min po avarijos atvaziavo ir kale i antroj juostoj stovincia masina... Tai kaip galima nematyt kliuties ant kelio... ??? Gal del to kad rupinosi savo makiazu... Yra ir geraj vaziuojanciu moteru.. (Ir tarp cigonu vagiu pasitaiko...) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pagarbiai RVR465

Tebunie žioplumu jos ir lenkia, bet pagal avarijų kiekį, atsiprašau, bet ne. Ir pagal jų žiaurumą
Atsakyti