o as realiai zinau apie 5 merginas,kurioms meiluziai arba boyfriendai nupirko prabangias masinas!!!! kuriu kaina apie 100 000lt....
Niekad neateitu i galva mintis kad masina laimejo teleloto... Greiciau, kad turi gera darba ir uzsidirba
o man kiek teko pazinti tokiu vazinejanciu prabangiomis masinomis, visos tokios Kales Intrigantes
susidejusios su dazniausiai vyresniais tik del ju pinigu
kartais tiesiog pamastai, be isilavinimo, nemokanti jokio darbo (nes trukdo kilometriniai dazai ir kilograminis makiazas), neidomi,bet tokiomis masinomis varosi....na viskas aisku,beje nuomone ir pasitvirtina
kartais tiesiog pamastai, be isilavinimo, nemokanti jokio darbo (nes trukdo kilometriniai dazai ir kilograminis makiazas), neidomi,bet tokiomis masinomis varosi....na viskas aisku,beje nuomone ir pasitvirtina
Apie jaunas merginas niekad negalvojau, betpamaciau tema ir buvau priversta pagalvot. Pamastymas 1. Tevai nupirko
pamastymas 2. Draugas nupirko
pamastymas 3. Mociute nupirko
Pamastymas 4. dede nupirko
pamastymas 5. teta nupirko
(Netesiu, nes nupirkti galejo visi gimines ir negimines)
pamastymas 6. Darbine masina
pamastymas 7. Nusipirko (a maza ka)
pamastymas 8. Pavoge
pamastymas 9. Rado.
pamastymas 10. visai ji nejauna, bet masinos stiklai jaunai parodo(Zinot tose naujose masinose visokiu pribombasu prigalvoja)
pamastymas 11.loterija
pamasttmas 12. Pasiskolino
pamastymas 13 issinuomavo
pamastymas 14. palikimas
pamastymas 15. nu kokio velnio ma apie jas galvot.
p.s. einu geriau pamislysiu, ko as tokios prabangios masinos neturiu. Va cia tai jau "vopros na zacipku"
pamastymas 2. Draugas nupirko
pamastymas 3. Mociute nupirko
Pamastymas 4. dede nupirko
pamastymas 5. teta nupirko
(Netesiu, nes nupirkti galejo visi gimines ir negimines)
pamastymas 6. Darbine masina
pamastymas 7. Nusipirko (a maza ka)
pamastymas 8. Pavoge
pamastymas 9. Rado.
pamastymas 10. visai ji nejauna, bet masinos stiklai jaunai parodo(Zinot tose naujose masinose visokiu pribombasu prigalvoja)
pamastymas 11.loterija
pamasttmas 12. Pasiskolino
pamastymas 13 issinuomavo
pamastymas 14. palikimas
pamastymas 15. nu kokio velnio ma apie jas galvot.
p.s. einu geriau pamislysiu, ko as tokios prabangios masinos neturiu. Va cia tai jau "vopros na zacipku"
| QUOTE (vedeja @ 2004 05 22, 20:18) |
| Ir as apie nauja masiniuka svajoju |
Hm...pavydėti mašinos... nežinau
Beje, kaip kažkas pastebėjo- tos jauniklės visai neprastos vairuotojos, o jeigu eismui netrukdo- tai ir man netrukdo
Nors, tiesa, kartą mažam mažam provincijos miestely, naujausio modelio BMV atviru stogu , atrodė daugiau negu keistai. Gi tam, miestely net važiuot nėra kur... Net šviesaforo nei vieno nėra... tai ta blondinė visą dieną ir zuja ta vienintele miestelio gatve: pirmyn-atgal, pirmyn-atgal...
Pamacius pagalvoju daug ka
na, bet jei ir uzsidirba jos ana vietele ta masina, nu ir kas?
jei joms taip patinka, taip geriau, kodfel gi ne
negalvoju as is kur tokie masinyte, tiesiog pasigroziu, pasiziuriu su baltupavydu... ir pagalvoju "kada nors turesiu tokia ir as"
seip labai nesigilinu is kur pas jas tos masinytes, tik va apie savo drauge papasakosiu... gavo ji gimtadienio proga dovanu masinyte is tevelio, jai reikejo su automatine pavaru deze, nes turi problemu su sanariukais, ir sankaba ismynti jai tikrai problema, tai va, jai visu pirma problemos dabar del tos masinytes, kadangi visur reikia saugiai pastatyt, be to mentai kabinejasi ir ziauriai,
na mintys panasios kaip daugumos, apie meiluzius,
nors masina pirkta lizingu ir ant technikines raso kad savininkas lizingo kompanija, ir dabar su jokiais 20 ar 50 lt neprasisuksi, jei kas uzkliuvo musu zaliesiems tvarkos sergetojams
(na o juk buna dienu lyg tycia kad ir nepraleidi kokio nors zmogeliuko , ar ant pedalo stipriau uzmini) seip ji baisiai sazinigai visus pesciuosius praleidineja, as taip nesugebu, su vyro trantu vaziuodama..
tai geria pagalvojus, kam man ta prabangi masinyte, geriau jau man patogumas kad as bile kur paliksiu, o ir jei sudauzysiu maziau galva skaudes
tai geria pagalvojus, kam man ta prabangi masinyte, geriau jau man patogumas kad as bile kur paliksiu, o ir jei sudauzysiu maziau galva skaudes
Nu blyn, kodel sako - uzdirba ana vietele, kales intrigantes ir panasiai? Na gal jos ir turi turtinga drauga, bet negi tai blogai? Meile ten gal ir visa kita. Gal cia didele romantika - vairuoja Jo nupirkta masina ir jaucia jo meile, lyga anas butu kartu, le te te... Tai ner blogai, netgi sakyciau, visai gerai
O kad mergina sugeba suzaveti turtinga deduli, tai butent toki, kuris turi is ko rinktis - tai reiskia, gabi merga. O jeigu dar gerai vairuoja...
As uz, man tinka ir tokios merginos, ir tokie turtingi mylimieji. Jau geriau negu beretiniai pirdalai su aprudijusiais rekordais, kurie gyvenime nei vienos bobos nemylejo tiek, kad jai pirktu masina, nes jas, bobas, naudoja kojinems skalbti...
Jezusmarija, kaip lyriskai mostelejau, jei ir toliau taip, tuoj eisiu eiliu rasyt...
As uz, man tinka ir tokios merginos, ir tokie turtingi mylimieji. Jau geriau negu beretiniai pirdalai su aprudijusiais rekordais, kurie gyvenime nei vienos bobos nemylejo tiek, kad jai pirktu masina, nes jas, bobas, naudoja kojinems skalbti...
Jezusmarija, kaip lyriskai mostelejau, jei ir toliau taip, tuoj eisiu eiliu rasyt...
O negi nera cia nei vienos jaunos grazios kuri su nauja masina vazineja? Isreztu visa teisybe nereiketu spelioti cia visiems ir nervintis
Man tai atvirai pasakius nei silta nei salta del to, gerai cia kazkas rase, masina tik priemone is tasko A i B nuvykti ir pageidautina dar pigiau, niekaip nesuprantu zmoniu kurie perka masinas, po to apie jas tupcioja, sneka be sustojimo, vos ne isimyli. Juk tai tik metalo kruva. Pazistamas cia vienas nusipirko mersa, nusiplove sedi kieme, cigarete traukia ir grozisi, sakau ka cia veiki? Va sako, ziurek mano 13 metu svajone issipilde
. Nu ka cia be pridursi, svarbu jam gerai.
Man tai atvirai pasakius nei silta nei salta del to, gerai cia kazkas rase, masina tik priemone is tasko A i B nuvykti ir pageidautina dar pigiau, niekaip nesuprantu zmoniu kurie perka masinas, po to apie jas tupcioja, sneka be sustojimo, vos ne isimyli. Juk tai tik metalo kruva. Pazistamas cia vienas nusipirko mersa, nusiplove sedi kieme, cigarete traukia ir grozisi, sakau ka cia veiki? Va sako, ziurek mano 13 metu svajone issipilde
NA, as jauna, ir grazi ( jei tiketi aplinkiniu zodziais), bet vazineju su 89 m masina.
Canser, masina yra ne tik metalo kruva bei priemone is tasko A pasiekti taska B. Jinai kartu turi ir sauguma garantuoti bei buti patogi. As irgi pamilau musu masina, bet kartais taip nekenciu jos uz tai, kad jinai daug benzo ryja ir pakankamai pinigu prieziurai reikalauja. Naujos masinos turi viena labai dideli pliusa - i jas bent is pradziu nereikia daug pinigu kisti. Apsieinama su smulkiom islaidom ( dirzelis, tepalai ar filtrai pravaziavus tam tikra km skaiciu). Noreciau naujos masinos...
atrodo teks vel deti skelbima : "ieskau turtingo meiluzio", bet kad ir praeita karta niekas neatsiliepe
Canser, masina yra ne tik metalo kruva bei priemone is tasko A pasiekti taska B. Jinai kartu turi ir sauguma garantuoti bei buti patogi. As irgi pamilau musu masina, bet kartais taip nekenciu jos uz tai, kad jinai daug benzo ryja ir pakankamai pinigu prieziurai reikalauja. Naujos masinos turi viena labai dideli pliusa - i jas bent is pradziu nereikia daug pinigu kisti. Apsieinama su smulkiom islaidom ( dirzelis, tepalai ar filtrai pravaziavus tam tikra km skaiciu). Noreciau naujos masinos...
atrodo teks vel deti skelbima : "ieskau turtingo meiluzio", bet kad ir praeita karta niekas neatsiliepe