Gal ir daugiau bet neskaiciavau, bet uztat vaziuot darosi neimanoma kai visokios "Aldutes" manevruoja. Siandien va, vaziuoju i darba - zenklas 70 km/h, as vaziuoju ~80km/h, pirma juosta vaziuoja Litas (marsrutke) ~50 km/h, antra zinoma "Aldute" ~50 km/h ir dar telefonu sneka... lygiai vaziuoja, kamstis darosi, o jai px... ji vaziuoja ir jai gerai! I ilgas sviesas ir i signala neraguoja... ji gi sneka... Is tokiu tik teises atiminet!!!!! Man rodos mirsiu jaunas nes nervas ima tik i gatve isvaziavus.. va
Pagarbiai RVR465
QUOTE (RVR465 @ 2004 05 26, 19:49) |
Gal ir daugiau bet neskaiciavau, bet uztat vaziuot darosi neimanoma kai visokios "Aldutes" manevruoja. Siandien va, vaziuoju i darba - zenklas 70 km/h, as vaziuoju ~80km/h, pirma juosta vaziuoja Litas (marsrutke) ~50 km/h, antra zinoma "Aldute" ~50 km/h ir dar telefonu sneka... lygiai vaziuoja, kamstis darosi, o jai px... ji vaziuoja ir jai gerai! I ilgas sviesas ir i signala neraguoja... ji gi sneka... Is tokiu tik teises atiminet!!!!! Man rodos mirsiu jaunas nes nervas ima tik i gatve isvaziavus.. va Pagarbiai RVR465 |
RVR465 nesinervuok

QUOTE (RVR465 @ 2004 05 26, 19:49) |
Gal ir daugiau bet neskaiciavau, bet uztat vaziuot darosi neimanoma kai visokios "Aldutes" manevruoja. Siandien va, vaziuoju i darba - zenklas 70 km/h, as vaziuoju ~80km/h, pirma juosta vaziuoja Litas (marsrutke) ~50 km/h, antra zinoma "Aldute" ~50 km/h ir dar telefonu sneka... lygiai vaziuoja, kamstis darosi, o jai px... ji vaziuoja ir jai gerai! I ilgas sviesas ir i signala neraguoja... ji gi sneka... Is tokiu tik teises atiminet!!!!! Man rodos mirsiu jaunas nes nervas ima tik i gatve isvaziavus.. va Pagarbiai RVR465 |
RVR465 SAUGOKIS IS TOLO ADC279- AS VAZIUOJU

KITAIP MIRSI JAUNAS, NES TIKRAI NERVAI NEISLAIKYS, KAI PAMATYSI, KAIP KEREPLISKAI VAIRUOJU

QUOTE (Kosmeta @ 2004 05 26, 19:56) | ||
RVR465 nesinervuok ![]() ![]() |
Nu jus cia pavarot

Nu dar jauna mergina uz prabangaus automobilio vairo galiu toleruoti, jei ji vaziuoja normaliai, bet jei vaziuoja kaip tikra
, tai tikrai ne.

QUOTE (Kuzia @ 2004 05 26, 20:09) | ||||
Nu jus cia pavarot ![]() ![]() |
Niu pavarom tai pavarom

QUOTE (Kosmeta @ 2004 05 27, 17:37) | ||||||
Niu pavarom tai pavarom ![]() ![]() |
Atsiprasau, jei klystu, o cia kartais tu ne su savo

QUOTE (Kuzia @ 2004 05 27, 17:44) |
Atsiprasau, jei klystu, o cia kartais tu ne su savo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aga...cia mano meile

turiu tokia pazhistama (beje, blondine), tai va ta mergina ishvazhiavo priesh kelis metus i Vokietija "indu plaut", rado ten gera sponsoriu, pensininka bagota, kuriam dar kartais meiles noris, nu ir apipyle ja gerybemis, zhinoma po kiek laiko ir nebloga mashiniuka nupirko, dar kazhkada man mestelejo, ash va 6 klases baigus kaip gyvenu, o tu su aukshtuoju ir nieko neturi, tai va kai pagalvoji, kad toks "shoferis" su 6 klasiu ishsilavinimu keliuose kazhkur bludija ( teises , beje kazhkokius budu ishsilaike)

QUOTE (Cancer @ 2004 05 24, 00:44) |
O negi nera cia nei vienos jaunos grazios kuri su nauja masina vazineja? Isreztu visa teisybe nereiketu spelioti cia visiems ir nervintis ![]() |
Mano sesei 20metu. Ugis 172, svoris 50kg, blondine

Tai va, ne visos tos jaunos mergiotes tokios jau k.... ir visokios kitokios

QUOTE(Springlet @ 2004 05 21, 14:35)
O as manau, kad siais laikais yra ir tokiu merginu, kurios pacios uzsidirbo
Jaunos, grazios ir protingos
Tobulejam.