Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

[Mes is pradziu naudojome Huggies New born ir Classic, taciau nuo Huggies'u man paranoja atsirado, nes nuo ju vaikas nakti praktiskai visada atsikeldavo slapias, tai po kelis kartus nakti tekdavo perrengti. Classic buvo geresni, bet seip Huggies'ai mane nuvyle. Libero man taip pat kietoki.
Dabar naudojame Pampers, tikrai labai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Pampers active baby- bet tik angliskus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man pacios paciausios yra Libero uzmaunamos, tik Lt jos brangios, bet jei kas parveza is uzsienio, tai kaina kaip paprastu gaunasi thumbup.gif o ir patogu ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondy-R @ 2010 11 17, 22:57)
Pampers active baby- bet tik angliskus  mirksiukas.gif

Is kur jus perkate tuos angliskus ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 11 18, 12:31)
Is kur jus perkate tuos angliskus ?  blush2.gif

internete pagal skelbimus,tikrai geresne kokybe o ir kainos paieskojus mazesnes nei parduotuvese lenkisku rolleyes.gif
neseniai pirkau norvegiskas pampers ir libero,esu patenkinta,o ir kaina vnt. gavosi mazesne nei perkant parduotuveje su akcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausreka: 18 lapkričio 2010 - 13:36
Nuo pat gimimo naudojam Pampers ir mums jos labai tiko,o kai suneliui suejo 4 men.pradejau dienai namuose naudoti daukkartines ekologiskas sauskelnes, aisku su jomis daugiau vargo ax.gif ax.gif bet man kazkaip gaila vaiko uzpakaliuko uzpakuoti ji i visokiais naaiskiais priedais prisotintas sauskelnes, o cia medzeginiams reikejo nusimegsti vilnones kelnyutes kad neperslaptu ax.gif taip ir pigiau ir sveikiau thumbup.gif ,pampers uzdedu tik nakciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2010 11 18, 14:31)
internete pagal skelbimus,tikrai geresne kokybe o ir kainos paieskojus mazesnes nei parduotuvese lenkisku rolleyes.gif
neseniai pirkau norvegiskas pampers ir libero,esu patenkinta,o ir kaina vnt. gavosi mazesne nei perkant parduotuveje su akcija

Jai butu nesunku gal galetumete i az atsiusti kordinates? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam PAMPERS, thumbup.gif kitas irgi bandem, bet netiko schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, paaiškinkit man durnai, smile.gif kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? g.gif Nu niekaip nesuprantu? g.gif g.gif g.gif Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga. Naudojau pampers tas pats, su huggies tas pats, ar per dideli jam skaitos, ar per maži? Bet perku visada kad atitiktų pagal jo svorį. patarkit mielosios, nes žiū, kad mums sauskelnės savo funkcijos nevisada atlieka smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 11 21, 11:38)
Merginos, paaiškinkit man durnai, smile.gif  kame reikalas, kodėl per sauskelnes prabėga vaikui kakutis??? g.gif Nu niekaip nesuprantu? g.gif  g.gif  g.gif  Gerai visada uždedu sauskelnes ir vistiek per nugarą išbėga. Naudojau pampers tas pats, su huggies tas pats, ar per dideli jam skaitos, ar per maži? Bet perku visada kad atitiktų pagal jo svorį. patarkit mielosios, nes žiū, kad mums sauskelnės savo funkcijos nevisada atlieka smile.gif  biggrin.gif

Na, jei naudojate Pampers Premium, tai nieko keista ax.gif Aš pati mažajai maunu tik šias (išbandžiau keletą ir apsistojau ties Premium). Bėda tame, kad atsirado a le naujesnės, patobulintos - plonesnes. Bet jei atkreiptumėt dėmesį, užpakalinėje dalyje žymiai trumpesnis sugeriamas sluoksnis ir nebėra tinklelio verysad.gif

Mes pradėjom taip kakoti pro šalį, kad kasdien po du tris bodžiukus pakeisdavau, o kartais prisidarydavom iki kojinių doh.gif

Neseniai gavau porą pakuočių senųjų Pampersų, tai negaliu atsidžiaugti - nė karto nepridirbom kelnių thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mamytes, gal gali kuri man doh.gif paaiskinti, kuo skiriasi sauskelnes Pampers baby dry nuo active baby ? Ar daug skirtumu ? Ar tie skirtumai atsiranda tik pradejus maziui vaikscioti (t.y. aktyviai judeti) ?
Atsakyti
o as kaip dziaugiuosi kad atradau daugkartines sauskelnes, gaila kad apie jas anksciau nezinojau, jomis naudotis pasirodo taip pat paprasta kaip ir vienkartinemis, o ir rubeliai nebuna slapi, nes uzdedi vilnones kelnytes kurios nepraleidzia dregmes. plius mums susitvarke uzpakaliuko bedos, jau nebe raudonas smile.gif, o ir pigiau ir geriau
man dar labai patiko kai viena mamyte pasake, juk gimusi vaikeli mes isivaizduojame apgaubta silkais ir svelniausiais rubeliais, o ne isugta i celofana. o juk vienkartines sauskelnes tai ir yra tas pats celofanas, nepraleidziantis oro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman8: 25 lapkričio 2010 - 11:27