Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Mes nuo gimimo naudojome Pampers premium care - kol kas nesiskundziame - pukiai sugeria, jokiu issutimu thumbup.gif Pabandeme ir Pampers new baby, taciau nera ir ko lyginti...
Atsakyti
Pampersai man patiko ir tiko. Til tiek, kad brangoki. Dabar per nestuma akciji niu HUGGIES prisipirkau irgi geri.Ir jie man naturalesni nei pampersai. Bent neiskvepinti. Labai tiko ir maksiminiai ir optima. Ko gero prie ju ir apsistosim, nes vaikui odeles nebere, ir su akcijom kaina visai normali. Per sonus kartais prabega, bet cia todel, kad man kiekviena kitos rusies sauskelne vis reikia mokyntis deti is naujo blush2.gif
Atsakyti
Mums pampers patys paciausi. thumbup.gif Nuo huggies dukryte isbere, o kitos saukelnes kazkokios niekam tikusios schmoll.gif
Atsakyti
Is pat pradziu pabandziau pampres premium care ir patiko smile.gif Net nenoriu eksperementuoti ir bandyti kaz ka kita.
Atsakyti
Mes naudojam Pampers. Man jie geriausi ir ploniausi.
Atsakyti
Pampers, pampers ir tik Pampers nuo pat gimimo.... pačios geriausios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2010 09 30, 14:42)
siaip tai Premium care yra medvilnines, super sauskelnes thumbup.gif  desimt balu tik joms 4u.gif  naudoju tk jas, jau 3 dydi. tik gaila, kad pas mus nera ju pirkti, bet kai nulekiam i klp tai stengiames prigriebti po keleta pakiu. dar turim sauskelniu is anglijos (hagies), bet kolkas ju nenaudojom, sunaudosim kai busim didesni. o dabar megaujames minkstutemis pampers premium sauskelnemis biggrin.gif

na jau tikrai, ten nei laso medvilnes nera ax.gif ant ju parasyta ,,minksta KAIP medvilne"...
Atsakyti
Pakolkas nuo pirmos dienos naudojam PAMPERS ir pakolkas dar nenusivylem ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvome ne pampersiniai - mes labai megstame Huggies sauskelnes thumbup.gif
O be to radau kur jos be galo pigios, tai ten tik jas ir perku dabar ax.gif
Atsakyti
Gimus naudojom Huggies, o paskiau uosvis is vokietijos pradejo vest visokius, tai daba jau apsistojom ties vokiskais pampers (o jie nuo lietuvisku skiriasi kokybe net labai). 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo naudojam Pampers, jie patys ploniausi ir patys paciausi mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojame pampers ir huggies thumbup.gif
Atsakyti