QUOTE(aurytee2583 @ 2010 11 02, 01:05)
Pampersai man patiko ir tiko. Til tiek, kad brangoki. Dabar per nestuma akciji niu HUGGIES prisipirkau irgi geri.Ir jie man naturalesni nei pampersai. Bent neiskvepinti. Labai tiko ir maksiminiai ir optima. Ko gero prie ju ir apsistosim, nes vaikui odeles nebere, ir su akcijom kaina visai normali. Per sonus kartais prabega, bet cia todel, kad man kiekviena kitos rusies sauskelne vis reikia mokyntis deti is naujo 

Per paskutine akcija maximoje padariau eksperimenta: nupirkau otima ir Mobi. Tais Optima nusivyliau: blogai sugeria, sunkiai uzsideda, neaptempai kojyciu, nusmunka... Bet dar blogiau su Mobi: jei pora kartu atklijuoji, lipdukai nebeprisiklijuoja arba nuiplesiu su sauskelnes gabalu, plius ju neperslampantis sluoksnis kaip plastikinis ir jei tik vaikas bent kiek pabuna su slapiu pampu - sunta iskart... (nuosirdziai patariu nebandyti pirkti).
O maxima sauskelnes nera labai pigios lyginant su skebiminiais hugies ir pampers (didelemis pakuotemis). Tik labai idomu i kurias sauskelnes jis panasios?
Dar idomu ar kas bandete lietuviskus "triusikelius" Mazylis is norfos?