Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

QUOTE(aurytee2583 @ 2010 11 02, 01:05)
Pampersai man patiko ir tiko. Til tiek, kad brangoki. Dabar per nestuma akciji niu HUGGIES prisipirkau irgi geri.Ir jie man naturalesni nei pampersai. Bent neiskvepinti. Labai tiko ir maksiminiai ir optima. Ko gero prie ju ir apsistosim, nes vaikui odeles nebere, ir su akcijom kaina visai normali. Per sonus kartais prabega, bet cia todel, kad man kiekviena kitos rusies sauskelne vis reikia mokyntis deti is naujo blush2.gif

Per paskutine akcija maximoje padariau eksperimenta: nupirkau otima ir Mobi. Tais Optima nusivyliau: blogai sugeria, sunkiai uzsideda, neaptempai kojyciu, nusmunka... Bet dar blogiau su Mobi: jei pora kartu atklijuoji, lipdukai nebeprisiklijuoja arba nuiplesiu su sauskelnes gabalu, plius ju neperslampantis sluoksnis kaip plastikinis ir jei tik vaikas bent kiek pabuna su slapiu pampu - sunta iskart... (nuosirdziai patariu nebandyti pirkti).

O maxima sauskelnes nera labai pigios lyginant su skebiminiais hugies ir pampers (didelemis pakuotemis). Tik labai idomu i kurias sauskelnes jis panasios?

Dar idomu ar kas bandete lietuviskus "triusikelius" Mazylis is norfos?
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 10, 12:13)

Bandžiau. Vasarą buvom užsipirkę nemažai. Visai nieko tokios. Bet tik kur ant pačių sauskelnių parašytas skaičiukas 4 geros (ten ir 4 ir 5 nr. parašyta, kad nuo 9-18kg), kiek nusipirkus buvau 5 nr. tai pusė tų kelnaičių brokuotos buvo. Arba su skylėm kažkokiom arba šonai kiauri. Ir ne vienas pokas, o kokius 3 pirkom ir visuose bent po 3 sauskelnes buvo brokuotas.
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2010 11 09, 18:21)
Mes buvome ne pampersiniai - mes labai megstame Huggies sauskelnes  thumbup.gif
O be to radau kur jos be galo pigios, tai ten tik jas ir perku dabar  ax.gif

Mes irgi naudojame Huggies sauskelnes, Pampers mums per brangios, o ir Huggies kokybe mums tinkam smile.gif
O kur tu perki pigiau huggies?
Atsakyti
Mes naudojom pampers ir dbr dar kartasi uzdedu, bet dazniausiai huggies, nes jos kietesnes ir mano vaikina slabaiu issizerges su jom,o tas puiku, nes bedu biskuti su klubo sanariu turim, tai tikiuosi, kad huggues keitumas pades kzkiek.
Atsakyti
Ar kas naudoja sauskelnes bambino?
Atsakyti
http://www.assorti.l...sauskelnes.html

Stai tokias: pridedo nuorodele 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 10, 13:13)
Per paskutine akcija maximoje padariau eksperimenta: nupirkau otima ir Mobi. Tais Optima nusivyliau: blogai sugeria, sunkiai uzsideda, neaptempai kojyciu, nusmunka... Bet dar blogiau su Mobi: jei pora kartu atklijuoji, lipdukai nebeprisiklijuoja arba nuiplesiu su sauskelnes gabalu, plius ju neperslampantis sluoksnis kaip plastikinis ir jei tik vaikas bent kiek pabuna su slapiu pampu - sunta iskart...  (nuosirdziai patariu nebandyti pirkti).

O maxima sauskelnes nera labai pigios lyginant su skebiminiais hugies ir pampers (didelemis pakuotemis). Tik labai idomu i kurias sauskelnes jis panasios?

Kas cia per Mobi sauskelnes?
Atsakyti
Mes naudojam Bambolina ir nebrangios ir lb geros.
Atsakyti
mes naudojam Pampers, bet atveztinius is Norvegijos. Ir kokybe geresne (pagaminti Vokietijoje) ir pigiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Dijanux @ 2010 11 11, 22:58)
Mes naudojam Bambolina ir nebrangios ir lb geros.

Dekoju, reiks pabandyti mirksiukas.gif , o 7 kg. vaikui- kap suprantu tik 5-10 kg. pakuote?
Papildyta:
QUOTE(IngaKi @ 2010 11 11, 23:00)
mes naudojam Pampers, bet atveztinius is Norvegijos. Ir kokybe geresne (pagaminti Vokietijoje) ir pigiau kainuoja.

O kur jus randat pigiau? Nu man ne velnio nepigiau, dar plius siuntimas, tai tikrai ne pigiau schmoll.gif
Atsakyti
Naudojam Pampers, bet labai nepatinka man jų kvapas g.gif Girdėjau, kad vokiški nesmirda, tai galvoju bandyt ieškoti ne lenkiškų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2010 11 10, 14:18)
Mes irgi naudojame Huggies sauskelnes, Pampers mums per brangios, o ir Huggies kokybe mums tinkam smile.gif
O kur tu perki pigiau huggies?

Mes huggies sauskelnes perkam "Baby City" parduotuveje. Ten kazkaip jos gerokai pigesnes, nei per kokia akcija maximoje ar norfoje smile.gif
Atsakyti
Mes naudojame Nature Babycare ir esu be galo patenkinta, nes naudoju naturalu produkta wink.gif
Atsakyti