Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Mes naudojame ir pampers ir hugies,nes gavom dovanu 4u.gif .Patinka abejos,hugies tikrai atrodo naturalesnes
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2010 11 12, 12:21)
Naudojam Pampers, bet labai nepatinka man jų kvapas g.gif  Girdėjau, kad vokiški nesmirda, tai galvoju bandyt ieškoti ne lenkiškų unsure.gif

Vokiski Pampers irgi turi kvapa, tik siek tiek mazesni.
O musu patirtis tokia:
bandem maksimos pampersus- puse bedos, labai smirda.
lyginant vokiskus pampersus ir angliskus huggies, tai sugeria panasiai, huggies beveik be kvapo. Apie vokiskus ar is anglijos pampersus irgi nieko blogo negaliu pasakyti, bet su huggies mano lele buna daug ramesne, gal niekur nespaudzia. Tai juos ir naudojam.
Apie cekiskus hugies: doh.gif
Daug labiau celofaniniai nei angliski. Mums nakties neislaiko. Po 3-4 val. buna klaikus dvokas ir labai pilnas. Isbere po pimu 2 sauskelniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(azalea @ 2010 11 12, 17:35)
Vokiski Pampers irgi turi kvapa, tik siek tiek mazesni.
O musu patirtis tokia:
bandem maksimos pampersus- puse bedos, labai smirda.
lyginant vokiskus pampersus ir angliskus huggies, tai sugeria panasiai, huggies beveik be kvapo. Apie vokiskus ar is anglijos pampersus irgi nieko blogo negaliu pasakyti, bet su huggies mano lele buna daug ramesne, gal niekur nespaudzia. Tai juos ir naudojam.
Apie cekiskus hugies: doh.gif
Daug labiau celofaniniai nei angliski. Mums nakties neislaiko. Po 3-4 val. buna klaikus dvokas ir labai pilnas. Isbere po pimu 2 sauskelniu.  g.gif

O kur angliskus huggies perkate?
Atsakyti
MES PERKAM TIK PAMPERS FIRMOS
Atsakyti
pampers thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą mėnesį naudojom huggies. Paskui pradėjom naudoti angliškus arba vokiškus Pampers. Naudojam, mums labai tinka kokybė ir kaina
Atsakyti
naudojam Pampers New baby Nr.1, per dvi savaites prabege buvo tik 2 kartus, bet turbut del mano kaltes. Mazylio odeles neberia. Naudojam pirktus Lietuvoje thumbup.gif
Atsakyti
pampers
Atsakyti
visai patenkintos pampersais thumbup.gif
Atsakyti
Visada naudodavau "Pampers", bet dabar nusipirkau norvegiškų sauskelnių negirdėtais pavadinimais. Išbandysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2010 11 12, 13:54)
Mes huggies sauskelnes perkam "Baby City" parduotuveje. Ten kazkaip jos gerokai pigesnes, nei per kokia akcija maximoje ar norfoje smile.gif

Aciu uz informacija thumbup.gif Pasiziurejau kotrynos internetiniame puslapyje, kad dabar visa menesi ju parduotuvese akcijos sauskelnems Huggies nuo 0.39cnt./vnt. Reikes nubegti nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Naudoju pampers aktive baby ir esu labai patenkinta, nes ne karto neisbere ir neissuto uzpakaliukas smile.gif
Atsakyti