QUOTE(A14 @ 2010 11 12, 12:21)
Naudojam Pampers, bet labai nepatinka man jų kvapas
Girdėjau, kad vokiški nesmirda, tai galvoju bandyt ieškoti ne lenkiškų 

Vokiski Pampers irgi turi kvapa, tik siek tiek mazesni.
O musu patirtis tokia:
bandem maksimos pampersus- puse bedos, labai smirda.
lyginant vokiskus pampersus ir angliskus huggies, tai sugeria panasiai, huggies beveik be kvapo. Apie vokiskus ar is anglijos pampersus irgi nieko blogo negaliu pasakyti, bet su huggies mano lele buna daug ramesne, gal niekur nespaudzia. Tai juos ir naudojam.
Apie cekiskus hugies:

Daug labiau celofaniniai nei angliski. Mums nakties neislaiko. Po 3-4 val. buna klaikus dvokas ir labai pilnas. Isbere po pimu 2 sauskelniu.

QUOTE(azalea @ 2010 11 12, 17:35)
Vokiski Pampers irgi turi kvapa, tik siek tiek mazesni.
O musu patirtis tokia:
lyginant vokiskus pampersus ir angliskus huggies, tai sugeria panasiai, huggies beveik be kvapo. Apie vokiskus ar is anglijos pampersus irgi nieko blogo negaliu pasakyti, bet su huggies mano lele buna daug ramesne, gal niekur nespaudzia. Tai juos ir naudojam.
Apie cekiskus hugies:
Daug labiau celofaniniai nei angliski. Mums nakties neislaiko. Po 3-4 val. buna klaikus dvokas ir labai pilnas. Isbere po pimu 2 sauskelniu.
O musu patirtis tokia:
Apie cekiskus hugies:

O kur angliskus huggies perkate?
MES PERKAM TIK PAMPERS FIRMOS
Pirmą mėnesį naudojom huggies. Paskui pradėjom naudoti angliškus arba vokiškus Pampers. Naudojam, mums labai tinka kokybė ir kaina
naudojam Pampers New baby Nr.1, per dvi savaites prabege buvo tik 2 kartus, bet turbut del mano kaltes. Mazylio odeles neberia. Naudojam pirktus Lietuvoje

pampers
visai patenkintos pampersais

Visada naudodavau "Pampers", bet dabar nusipirkau norvegiškų sauskelnių negirdėtais pavadinimais. Išbandysim

QUOTE(zalainga @ 2010 11 12, 13:54)
Mes huggies sauskelnes perkam "Baby City" parduotuveje. Ten kazkaip jos gerokai pigesnes, nei per kokia akcija maximoje ar norfoje 

Aciu uz informacija

Naudoju pampers aktive baby ir esu labai patenkinta, nes ne karto neisbere ir neissuto uzpakaliukas