Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Šiandien visos verkiam ir liūdim kaip susitarę. Nesitvardau ir aš šiandien. Tokiais netikėtais momentais būna liūdesys užklumpa...................
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 13, 20:10)
KODĖL jie skubėjo gyventi????  Šiandien išskydau visiškai  verysad.gif

http://www.youtube.c...IdVzxtYQjM&NR=1

verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 08 13, 20:27)
Šiandien visos verkiam ir liūdim kaip susitarę. Nesitvardau ir aš šiandien. Tokiais netikėtais momentais būna liūdesys užklumpa...................

kad ir silta ir saulyte sviecia...bet nedziugina...siaubinga vasara visom prasmem... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2010 08 12, 19:28)
...tarsi visa nauja karta butu atejusi... verysad.gif
paskaitau mergaiciu postus ir isplaukia is atminties musu pokalbiai....vaivos juosta, as, zydre, ajuka, bim, STT, laura, sigute s ir dar daug kitu...raminom viena kita, sluostem asaras ir pacios verkem...3 metai...ar kas nors pasikeite...taip daug kas, vienos vaikucius supuoja, kitos grizo i mokslus ir darbus, trecios jau po antra planuoja,bet daug kas liko...ilgesys, vis dar nuriedancios skruostu asaros netikeciausiose situacijose, tikejimas angelais, datos...
Bona pari as irgi daznai nebezinau ka parasyti, bet gal ir nereikia,  kartais gal uztenka buti tuo ateities pavyzdziu, nebandant ta sviesia ateitim aprengti ju skausmo, ju gedulo, tiesiog parodant ,kad jinai ateis...

Kaip tu laikaisi? kaip tavo nuotaikeles?
Papildyta:
....

už dvieju mėnesiukų bus du metai verysad.gif ka lengviau...... ne,apsikraunu darbais ir sukuosi kaip voverė rate,pas mane pats didžiausias darbymetis ,tykiuosi bet orai duos darbus nudirbt smile.gif
kaip tau sekas ? kas naujo ne gimtinėj ax.gif
Atsakyti
sveikos gyvos... 4u.gif
vakar perziurejau facebooke drauges vakiuka, kuri pasigimde, kaip jis paaugo per ta menesi...galvoju apie savo mergaite, kad jau ir mes eitume pirmai apziurai i poliklinika pas gydytoja, svertis, matuotis verysad.gif
ryt gimimo diena mazosios-menuo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

visoms gero savaitgalio mamytes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 14, 12:48)
sveikos gyvos... 4u.gif
vakar perziurejau facebooke drauges vakiuka, kuri pasigimde, kaip jis paaugo per ta menesi...galvoju apie savo mergaite, kad jau ir mes eitume pirmai apziurai i poliklinika pas gydytoja, svertis, matuotis verysad.gif
ryt gimimo diena mazosios-menuo... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

visoms gero savaitgalio mamytes... 4u.gif

verysad.gif console.gif
Atsakyti
sveikos,mamytės,naujuose namučiuose 4u.gif
porą dienelių nebuvau užsukusi,ir trūksta kažko.vis mintys aplanko,kaip likimo sesės laikosi,kas pas jas naujo smile.gif
sveiknuosi su nauja mamyte verysad.gif
QUOTE(bicė @ 2010 08 12, 18:28)
as irgi daznai nebezinau ka parasyti, bet gal ir nereikia,  kartais gal uztenka buti tuo ateities pavyzdziu, nebandant ta sviesia ateitim aprengti ju skausmo, ju gedulo, tiesiog parodant ,kad jinai ateis...

eina devintas mėnuo,kai aš čia.ne tik skausmą čia liejau,bet ir ieškojau šviesuliukų,kuriuos paskleisdavo mamos,kurios jau sugebėdavo įžvelgti šviesesnių spalvų gyvenime.mažylio nuotraukėlė,pyrago receptas(deja,tų spurgų taip ir neiškepiau)-man atrodė,kad patyrus vaiko netektį tokių dalykų gyvenime jau nebūna.aš be galo dėkinga visoms,kad patikėjau,jog šviesesnė ateitis aplankys ir mane.nors ašaros kasdien rieda,tačiau tikiu,kad esu reikalinga savo šeimai,kad gyvenimas yra prasmingas.sunku paskutiniu metu mintis dėstyti,bet tikuosi,supratote,ką norėjau paskyti
jolanta,o man kovo mėnesį suėjo 40 doh.gif bet gal aplankys dar mane stebuklas wub.gif
renciau*,tikiu kad viską atlaikysi.linkiu tau dideliausios sėkmės.
divėja,kuo geriausių krikštynų įspūdžių 4u.gif .mes praeitą šeštadienį pakrikštijome sūnėną.keletą fotkių įdėjau į albumėlį.

nu mergaitės pridėjote lopšinių wub.gif ...širdis šokinėja klausant ir ašaros upeliais teka.bet nebijokime verkti...šitos ašaros tyresnės už bet kurį šaltinį...tikiu,kad jos neskandina mūsų Angelų,o tik nuplauna mūsų sielas ir nors dalelę skausmo nusineša...
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Na ,va jau prabego vieneri metai,kai gyvenu su liudesiu sirdyje(rugpjucio 13d) angel_sadangel.gif .Vis dar sunku..........,nors aplinkiniams stengiuosi atrodyti kad viskas yra OK.......Susikaupsim ir gyvensim.....
Visoms planiukems ir neštukems nestuke.gif ,dideliausios sekmes wub.gif
Noriu kanors parasyti,bet neiseina minciu sudelioti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2010 08 14, 14:13)
Na ,va jau prabego vieneri metai,kai gyvenu su liudesiu sirdyje(rugpjucio 13d) angel_sadangel.gif .Vis dar sunku..........,nors aplinkiniams stengiuosi atrodyti kad viskas yra OK.......Susikaupsim ir gyvensim.....

skaudžios datos...sujudina širdies žaizdas...mes vakar minėjome mano krikšto mamos metines.pagalvojau,kad nenorėčiau giminių suėjimo tą dieną,kai sueis metai Angeliukui.man per daug skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 14, 17:11)
mes nedarėm. tik per Vaivutės gimimo dieną daug kas Ją aplanko  wub.gif . uošviai norėjo metinių su visais " pasirodymais" ( mišiom, rožančiais, poteriais  doh.gif  ), bet net nesileidom į kalbas. mirimo dieną uždegam vakare žvakutę....

na va ir aš nujaučiu,kad mama norės "tradiciškai" schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau šiandien senas Angelų temas.... pradėjau nuo tų, kuriose aš dar nerašiau... paskui atradau savo pirmąjį įrašą.... verysad.gif keičiausi daug.. etapai gedėjimo... prašviesėjimai ir vėl kritimas žemyn...Skaičiau ir pagalvojau - tikrų tikriausia ligos istorija.. Daugybė patarimų, kaip išgyventi, kaip irtis į priekį. Paūmėjimai. Remisija. Atkritimas.Ir verkiau, ir šypsojaus vietomis... Atradau įrašą, kur parašiau, kad laukiuosi Ievos wub.gif ...

Beje, šiandien visai netikėtai savo mieste sutikau Divėją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 15, 22:06)
Skaičiau šiandien senas Angelų temas.... pradėjau nuo tų, kuriose aš dar nerašiau... paskui atradau savo pirmąjį įrašą....  verysad.gif  keičiausi daug.. etapai gedėjimo... prašviesėjimai ir vėl kritimas žemyn...Skaičiau ir pagalvojau - tikrų tikriausia ligos istorija.. Daugybė patarimų, kaip išgyventi, kaip irtis į priekį. Paūmėjimai. Remisija. Atkritimas.Ir verkiau, ir šypsojaus vietomis... Atradau įrašą, kur parašiau, kad laukiuosi Ievos  wub.gif ...

Beje, šiandien visai netikėtai savo mieste sutikau Divėją  wub.gif

vaje kaip fainai čia jums išėjo bigsmile.gif
kažkaip naujos mamos pakeitė mus ,joms dar viskas šviežia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 15, 21:06)
...Skaičiau ir pagalvojau - tikrų tikriausia ligos istorija..

gal greičiau išgyvenimo istorija.kai atrodo,kad jau viskas,neįmanoma.o mes einam pirmyn
Atsakyti