Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(Bona -pari @ 2010 08 15, 23:28)
kažkaip naujos mamos pakeitė mus ,joms dar viskas šviežia verysad.gif

Sveikutes 4u.gif

...pakeisti tikriausiai nepakeite, mes pacios pasikeitem, bet jos parodo kur mes stovim, kiek kelio nuejom....

istiesu visa ta nekekties istorija kaip sunki netiketa liga,su pagerejimais ir atkriciais, bet kartu tai ir isgyvenimo istorija....mes isgyvenam, nugalim liga, bet nei viena neisgyjam iki galo....

Siandien Rencius gulasi planiniam cezariui. Renciau, tau kuo ramesnio susitikimo su svajone 4u.gif . Kai jau galesi duok zinia, labai lauksim.
nebe daug beliko ir iki Ievutes ir Mildutes pirmuju metuku sventimo wub.gif
Nera pertrauku gyvenime, vieni gimsta kiti tuo metu mirsta....Dado console.gif

Nasata, Jolantajolanta kaip jus laikotes?

Zvelsiukas su sandrynja irgi prapuolusios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 16 rugpjūčio 2010 - 09:15
QUOTE(bicė @ 2010 08 16, 10:07)
Sveikutes 4u.gif

...pakeisti tikriausiai nepakeite, mes pacios pasikeitem, bet jos parodo kur mes stovim, kiek kelio nuejom....

istiesu visa ta nekekties istorija kaip sunki netiketa  liga,su pagerejimais ir atkriciais, bet kartu tai ir isgyvenimo istorija....mes isgyvenam, nugalim liga, bet nei viena neisgyjam iki galo....

Siandien Rencius gulasi planiniam cezariui.  Renciau, tau kuo ramesnio susitikimo su svajone 4u.gif . Kai jau galesi duok zinia, labai lauksim.
nebe daug beliko ir iki Ievutes ir Mildutes pirmuju metuku sventimo wub.gif
Nera pertrauku gyvenime, vieni gimsta kiti tuo metu mirsta....Dado console.gif

Nasata, Jolantajolanta kaip jus laikotes?

Zvelsiukas su sandrynja irgi prapuolusios unsure.gif

aiii tu kaip visada teisi 4u.gif

Renciau sėkmės tau 4u.gif
jetus kaip greit bėga laikas
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 14, 12:48)
sveikos gyvos... 4u.gif
vakar perziurejau facebooke drauges vakiuka, kuri pasigimde, kaip jis paaugo per ta menesi...galvoju apie savo mergaite, kad jau ir mes eitume pirmai apziurai i poliklinika pas gydytoja, svertis, matuotis verysad.gif
ryt gimimo diena mazosios-menuo... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

visoms gero savaitgalio mamytes... 4u.gif

console.gif

Labutis visoms

mane tokios pat mintys aplanko kai uzeinu i facebook'a ir matau draugiu mažučius...pgalvoju, koks mano būtų jau cray.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 14, 18:11)
mes nedarėm. tik per Vaivutės gimimo dieną daug kas Ją aplanko  wub.gif . uošviai norėjo metinių su visais " pasirodymais" ( mišiom, rožančiais, poteriais  doh.gif  ), bet net nesileidom į kalbas. mirimo dieną uždegam vakare žvakutę....

teko domėtis dėl metinų vaikams, tai kunigas sakė, kad jų nereikia minėti su tais vadinamaisiais "pasirodymais"...aš jau dabar tikrai žinau, kad kai sueis metai nuo mano angelėlio išėjimo, nieko neminėsiu...kam reikia tos pompastikos ir pan., noris vieniem ramiai šalia savo angelėlio pabut...
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 08 16, 10:53)
console.gif
teko domėtis dėl metinų vaikams, tai kunigas sakė, kad jų nereikia minėti su tais vadinamaisiais "pasirodymais"...aš jau dabar tikrai žinau, kad kai sueis metai nuo mano angelėlio išėjimo, nieko neminėsiu...kam reikia tos pompastikos ir pan., noris vieniem ramiai šalia savo angelėlio pabut...

Aš irgi visų tų parodomųjų programų nenoriu. Ir taip prisiklausau iš visų tetulių, kad mes dar jauni ir dar vaikų bus. Jau nebegaliu, kaip nervuoja. Geriau nieko nesakytų ir tiesiog patylėtų. labai tikiuosi, kad bus, bet bus kiti, o šito jau nebebus.

Nenoriu jokių užuojautų, apgailestavimų. Aš tiesiog noriu, kad tuo klausimu mane paliktų ramybėje.

P.S. kai mažiuką laidojome, tai kunigas sakė, kad net nereik mišių bažnyčioje. Alia vaikiukas yra angeliukas ir už jį melstis nereikia.
Atsakyti
Sveikutės, kunigas sakė, kad mišias galima užpirkti už tėvelius, per metines jokių mišių nereikia. Melstis galimą į angeliuką ir prašyti, kad užtartų, padėtų ir pan. Dėl gedulo rūbų sutinku-jie neturi būti juodi.
Atsakyti
sveikos...
mes sekmadieni minejom menesi laiko-keturnedeliu vadinamu...susirinko musu seima ir keli giminaiciai,artimi zmones, visi ramiai pasibuvom, prie kapelio lopsine dukruzei paleidau per ipoda...visus sugraudino...gal ir nelabai gerai, bet juk niekad neteko jai dainuot lopsines,tai nors taip... verysad.gif ir is vis man dar kalbant ta tema vis stovi guzas gerklej ir apsizliumbiu, vis dar sunku neverkti...ilgiuosi savo mazutes labai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

didziajai dukrytei teta padovanojo kaciuka, o jau buvau atsizadejusi gyvunu, tai dbr namie surmulys... smile.gif

Atsakyti
Labutis...

įlendu, paskaitau, o parašyt nė nežinau ką...iš vienos pusės žiūrint esu be galo laiminga mama, iš kitos... tebesinešioju tą skausmingą gumulą gerklėje, ir jau tikrai žinau- kitaip nebus...
artinasi rugsėjo pirmoji, ir kaip kasmet lydėdama Domutį į ketvirtą klasę, mintyse pirmojo sūnelio ieškosiu devintokų tarpe, antrojo - septintokų...
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 08 16, 12:13)
Labutis...

artinasi rugsėjo pirmoji, ir kaip kasmet lydėdama Domutį į ketvirtą klasę, mintyse pirmojo sūnelio ieškosiu devintokų tarpe, antrojo - septintokų...

verysad.gif verysad.gif jetus, kaip skaudu....
Ir ermita visada Marko draugų būry ieškos Jo..... nuprotėjimas......amžinas pirmokas........
Atsakyti

Sveikutes
QUOTE(xiuke @ 2010 08 16, 12:04)
...visi ramiai pasibuvom, prie kapelio lopsine dukruzei paleidau per ipoda...visus sugraudino...gal ir nelabai gerai, bet juk niekad neteko jai dainuot lopsines,tai nors taip... verysad.gif

Akys ašarų prisipildė,negaliu neverkt.Gražu ir graudu...

QUOTE(kristulee @ 2010 08 16, 12:13)
Labutis...

įlendu, paskaitau, o parašyt nė nežinau ką...iš vienos pusės žiūrint esu be galo laiminga mama, iš kitos... tebesinešioju tą skausmingą gumulą gerklėje, ir jau tikrai žinau- kitaip nebus...

Aš savo angelą į pirmąją klasę lydėčiau,bet... verysad.gif
Ta proga nueisiu aplankyti draugės mergytės,kuri su mano angelėliu bendraamžė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 16, 12:04)
prie kapelio lopsine dukruzei paleidau per ipoda...visus sugraudino...gal ir nelabai gerai, bet juk niekad neteko jai dainuot lopsines,tai nors taip... verysad.gif ir is vis man dar kalbant ta tema vis stovi guzas gerklej ir apsizliumbiu, vis dar sunku neverkti...ilgiuosi savo mazutes labai... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

didziajai dukrytei teta padovanojo kaciuka, o jau buvau atsizadejusi gyvunu, tai dbr namie surmulys... smile.gif

Aš dukrytei lopšinę buvau sukūrusi, dažnai dainuodavau, dabar gerklėj gumulas stovi ir akyse ašaros tvenkiasi kai bandau dainuoti... labai liūdna...

Šurmulys gerai, rutina šiek tiek įtrauks - mintis atitrauks.
Atsakyti
Kaip širdį skauda, negaliu, atrodo tuoj sustos. Tikiu, kad mano vaikelis manęs pasiilgs ir pasiims mane pas save. Nieks manęs neįtikins, kad viršuj jiems geriau, geriausia vaikams yra ant mamos rankų verysad.gif
O dar tos įdėtos lopšinės, taip mintyse ir skamba:
Mano angelas ramus....
Nusišypso per sapnus....
Noriu, kad žinotum tu...
Kad tave labai myliu...

Rankos svyra, nieko nebesinori, širdis tuščia tuščia.
Atleisk man, mažyle už viską, atleisk, kad nesugebėjau tavęs išsaugoti.

Jaučiuosi tarsi šėtonė, kuri pati savo kūnu pražudė vaikelį verysad.gif
ir už ką taip, UŽ KĄ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murmisė: 16 rugpjūčio 2010 - 12:35
Sveikos mielosios...
nedingau as...kasdien su jumis...bet kazkaip keistai jauciuosi...tiesiog neturiu ka parasyt...Atrodo nebemoku nei paguost,nei nuramint nauju mamu, naujo skausmo...Ir isvis ka as galiu guost ar ramint jei paciai sirdis dar kraujuoja ir kaskart apsipilu asaromis apie Ja pagalvojus....Arteja treciasis mano saulyciu gimtadienis...gimtadienis be vienos is ju... verysad.gif TAd su dziaugsmu del savo mazutes, salia eina ir liudesys del Mano Angelo...Tai va....tokiomis nuotaikomis dabar as gyvenu...
Siandien vis sukasi mintys apie Renciu g.gif Kazin kaip jai ten...Ar kam nors is musu ji pranes kaip joms ten einasi...?
Atsakyti