Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Laba,

Man irgi nuo ryto sukasi mintys apie Renciu, kaip jai ten...

Murmisė console.gif
Atsakyti
Mamytės, būtinai praneškit, jei ką apie renciuką sužinosit. Laikom laikom kumštukus!
Papildyta:
QUOTE(Murmisė @ 2010 08 16, 13:35)
Kaip širdį skauda, negaliu, atrodo tuoj sustos. Tikiu, kad mano vaikelis manęs pasiilgs ir pasiims mane pas save. Nieks manęs neįtikins, kad viršuj jiems geriau, geriausia vaikams yra ant mamos rankų  verysad.gif 
O dar tos įdėtos lopšinės, taip mintyse ir skamba:
Mano angelas ramus....
Nusišypso per sapnus....
Noriu, kad žinotum tu...
Kad tave labai myliu...

Rankos svyra, nieko nebesinori, širdis tuščia tuščia.
Atleisk man, mažyle už viską, atleisk, kad nesugebėjau tavęs išsaugoti.

Jaučiuosi tarsi šėtonė, kuri pati savo kūnu pražudė vaikelį  verysad.gif
ir už ką taip, UŽ KĄ???

Save mažiausiai reikia kaltinti, murmise, atidavėm angelėliams visą savo meilę ir dar daugiau. Jiems turi būti ten geriau, nes ten nėra fizinio skausmo. Reikia jų prašyti, kad mums duotų žinią. Kasnakt meldžiu, kad ateitų pas mane į sapnelį. Viskas savo laiku...
Stiprybės tau. Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 08 16, 09:53)
kam reikia tos pompastikos ir pan., noris vieniem ramiai šalia savo angelėlio pabut...

lygiai taip ir aš galvoju.geriausia jaučiuosi kai nuvažiuojam į kapelius trise.tada atrodo,kad vėl visi esame kartu,visi keturi group.gif
QUOTE(kristulee @ 2010 08 16, 11:13)
pirmojo sūnelio ieškosiu devintokų tarpe, antrojo - septintokų...

irgi du metai skirtumas,kaip ir mano vaikučių verysad.gif
mokykloje,kur dirbu,yra tradicija mokslo metų pradžioje daryti didžiulę visų mokinių ir mokytojų nuotrauką.paskui ji kabo prie mokytojų kambario.dabar praeidama kasrytą pasisveikinu su savo pirmokučiu,išeidama namo atsisveikinu.nuotraukoje,kaip visada,Jis šypsosi.ateinančiais mokslo metais sveikinsiuos su juo jau nematydama šypsenėlės

šiomis dienomis užbaigėme paminklėlio statymą.vakare važiuosim gėlyčių sodinti.galvojau,kad sūnelio kapelis bus lengvas,šviesus.bet gi kokie sunkūs tie akmenys virš mažo vaikelio doh.gif

Murmise,vyk tokias mintis šalin.tu dėl nieko nekalta.jei nors mažą nuojautą būtume turėję,kas gali nutikti,didžiausius kalnus būtume pajudinę,kad mūsų vaikams viskas būtų gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 16 rugpjūčio 2010 - 16:29
QUOTE(Murmisė @ 2010 08 16, 14:35)
Kaip širdį skauda, negaliu, atrodo tuoj sustos. Tikiu, kad mano vaikelis manęs pasiilgs ir pasiims mane pas save. Nieks manęs neįtikins, kad viršuj jiems geriau, geriausia vaikams yra ant mamos rankų  verysad.gif 
O dar tos įdėtos lopšinės, taip mintyse ir skamba:
Mano angelas ramus....
Nusišypso per sapnus....
Noriu, kad žinotum tu...
Kad tave labai myliu...

Rankos svyra, nieko nebesinori, širdis tuščia tuščia.
Atleisk man, mažyle už viską, atleisk, kad nesugebėjau tavęs išsaugoti.

Jaučiuosi tarsi šėtonė, kuri pati savo kūnu pražudė vaikelį  verysad.gif
ir už ką taip, UŽ KĄ???

butent talopsine kapeliuose ir klausesi dukruzele ir mes... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pastebejau,kad po nelaimes pora kartu vos nepapuolem i avarijas ir atsitiktinumo deka, ar siaip kazko vis issisukome, sakau vyrui galvokim,kad mus cia Angelelis musu saugo nuo pikto...o kaip kitaip galvoti? nes su Dievuliu susipykau siuo metu,, tai tikiu savo Angeliuku... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 16, 19:00)
nes su Dievuliu susipykau siuo metu,, tai tikiu savo Angeliuku... doh.gif  verysad.gif

as kaip tik labiau pradejau bendraut su Dievuliu po netekties.... nes labai tikiu, kad jis rupinas ir globoja musu visu angeliukus... ir prasau kas vakara, kad suteiktu man toki dziaugsma dar turet leliuku, kuriu labai noriu, na bent viena... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 16 rugpjūčio 2010 - 19:56
QUOTE(bicė @ 2010 08 16, 10:07)
Sveikutes 4u.gif

Nasata, Jolantajolanta kaip jus laikotes?

Ačiū, bice, kad rūpinies 4u.gif
aš kaip tarp dangaus ir žemės jaučiuos... šiandien net pravažiavau savo stotolę į darbą važiuodama doh.gif
o šiaip... labai stipriai reikia su savim kovot... atrodo, kad jau kažkoks prašviesėjimas.. ir staiga vėl didelis NENORAS GYVENT.. dar su darbu problemos prasidėjo.. tai atrodo, kad visas pasaulis prieš mane.. ir vėl iškyla klausimas, kam čia kankintis.....
tai va, kol kas kovoju su savim...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 08 16, 23:17)
Ačiū, bice, kad rūpinies  4u.gif
aš kaip tarp dangaus ir žemės jaučiuos... šiandien net pravažiavau savo stotolę į darbą važiuodama  doh.gif
o šiaip... labai stipriai reikia su savim kovot... atrodo, kad jau kažkoks prašviesėjimas.. ir staiga vėl didelis NENORAS GYVENT.. dar su darbu problemos prasidėjo.. tai atrodo, kad visas pasaulis prieš mane.. ir vėl iškyla klausimas, kam čia kankintis.....
tai va, kol kas kovoju su savim...

turbut tie prasviesiejimai ir vel tamsuma niekada nebesibaigs gyvenime...nes visad prisiminsim, tai ko netekom... verysad.gif as ir lb issiblaskiusi pasidariau, pamirstu, kur einu, ka darau, ka norejau asakyt...uzeina protarpiais, nesusikalbejimas net su savimi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 17, 00:12)
turbut tie prasviesiejimai ir vel tamsuma niekada nebesibaigs gyvenime...nes visad prisiminsim, tai ko netekom... verysad.gif as ir lb issiblaskiusi pasidariau, pamirstu, kur einu, ka darau, ka norejau asakyt...uzeina protarpiais, nesusikalbejimas net su savimi... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tikrai taip xiuke nesusikalbejimas su savimi.......
kaip sunku augint dukrytę tik svajose......
Atsakyti
Labutes 4u.gif

Liudna cia pas mus verysad.gif
Laikykites,mamytes 4u.gif

VJ,buvo smagu pamatyt tave su merginomis thumbup.gif Puikiai augat 4u.gif O ir tu labai isgrazejus smile.gif

Mum krikstynos praejo puikiai,smagu buvo. Kai bus nuotraukytes imesiu pasirodyt ax.gif

Cia tik viena akimirka ax.gif

user posted image

Aciu,rugsejei uz suknute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

divėja, sveikinimai mazajai patapus krikscione 4u.gif bet nuotraukele labai neaiski ax.gif

Neturim ziniu is Renciaus?

nasata console.gif po truputeli, po maza zinksneli zenkime i preky.
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
vaikštau ir aš paskutiniu metu kaip nesava.matyt,paminklėlio statymas vėl sujudino slapčiausius skaudulius

nasata,sunkūs žingsniai pirmyn,be galo sunkūs.bet žengi į priekį.juk taip.laikykis...
QUOTE(divėja @ 2010 08 17, 08:16)
Mum krikstynos praejo puikiai,smagu buvo. Kai bus nuotraukytes imesiu pasirodyt ax.gif

Cia tik viena akimirka

sveikinu užgimus naujai krikščionei 4u.gif

gal vakarop įkelsiu Angeliuko kapelio nuotraukėlę doh.gif vakar dar vienos detalės trūko.kai keli nuotrauką iš internetinio albumo,ar reikia koreguoti jos formatą?man mažutė įsikelia blush2.gif
Atsakyti
sveikos, siandien skaitinejau prietarus irviename forume stai koki sakini radau:
Aš kai buvau nėščia ir mirė vyro senelis , tai mama ir uošvė neleido eit paskui karstą , nuvežė į kapines ankščiausiai, kad tik netektu paskui karstą eit-sakė vaikelis mirs ... Klausiau, kažkaip tokie dalykai nepasirodė juokingi...

as kai pagalvoju nescia budama dalyvavau net 3iose artimu zmoniu laidotuvese ir ejau uz karsto...sakes, ar tik prietarai cia ar teisybe...atvirai pasakius nesinorejo nesciai eit nei i vienas laidotuves, bet...kiti to butu nesuprate... verysad.gif
Atsakyti