Sveikos,
Labai labai aciu uz slaptazodi i albumeli, dar nebuvau bet jau lendu pasiziureti, o vakare ir save parodysiu, dabar neturiu foto.
Beje siandien sapnavau kad turiu dvynukus

nu toks fainas sapnas buvo toks tikroviskas, atrodo perrengineju juos, maitinu krutimi

ir tada paskambino mano vyras ir sugadino visa reikala

, tai net velniu daviau kad istrauke mane is tokio sapno
QUOTE(xiuke @ 2010 08 26, 19:12)
o manes visai neguodzia, nes taip niekas ir nepaaiskino kodel msu mergaite mire pilvelyje isnesiota...tik ekspertas uzsimine ir isvvadoje parase daugybiniai placentos infarktai...internete nieko nerandu sia informacija, tik jis paaiskini,kad gali taip nutikti del cukrinio diabeto, kurio as neturiu, bet itariu turejusi nestumo metu, o gyd praziurejusi...tai va...niekas man neaisku ir neguodzia,kai nera atsakymu i klausimus...eksperto isvada galutine po geros savaites, bet nemanau,kad kazka naujo pasakys....bet bent jau pasisnekesiu su jjuo...
o is ligoninbes atejusios isvados,kad reta patologija virkstele apsissukusi aplink savo asi

mes manom,kad lelius numire,tai ten ir plaukiojo kaip bumerangas todel ir susivijo kaip virve ta virkstele...dbr visi gydytojai iesko kuo paprastesniu atsakymu...o tikroji priezastis kazin ar bus...juolab kai dukruze isnesiota , didziausia mergaite buvo...
atsimenu kai atejau i foruma, Renciaus liniuotei paziurejau,kad ji laukiasi ir kad gyvena laukimo akimirkom...kaip smagu tada buvo galvot kad viskas gerai baigsis, nes dar nezinojau,kad jai tokios bedos gresia...
mano berniukas irgi mire pilvelyje pilnai isnesiotas, visiskai sveikas, normalaus svorio, ir vienintele mirties priezastis ir buvo virksteles apsisukimas aplink savo asi, ko pasekoje mazius tiesiog uzduso

Kaip tu ir sakei Labai reta patologija, ir pasitaike ji butent mum ... O kad vaikelis plaukiojo tai nzn, nes jam juk vietos ten beveik nebuvo kur ir apsisukti