Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

taip,suprantu jus,sunku iki begalybes.Su niekuo to nepalyginsi.Netekom jau dideliu SUNUCIU.Zinojom JU siekius,svajones,planus...Nemanau,kad kada nors nustos kraujave sirdys.O sielai ramybes,semiuosi is Sylvios Browne knygu.Ji aiskiarege mediume.Ypac ramina knyga Gyvenimas anapus.Duok DIEVE,kad taip butu,kaip ten rasoma.Sielai,kazkiek padeda,bet tas beprotiskas ilgesys ir kasdienis gryzimas is kapeliu,vel ir vel JI ten palikus...........
Stiprybes tau Ausra,nezinau,kaip tai istversim........
Atsakyti
Kad būt nors šiek tiek lengviau ir kuriam tik sau savo tiesas, kuriomis ir tikime. Aš asmeniškai tikiuo tuo, kuo noriu tikėti, nuo ko lengviau daros, nes savotiškai save nuraminu.
Atsakyti
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 26, 20:30)
taip,suprantu jus,sunku iki begalybes.Su niekuo to nepalyginsi.Netekom jau dideliu SUNUCIU.Zinojom JU siekius,svajones,planus...Nemanau,kad kada nors nustos kraujave sirdys.O sielai ramybes,semiuosi is Sylvios Browne knygu.Ji aiskiarege mediume.Ypac ramina knyga Gyvenimas anapus.Duok DIEVE,kad taip butu,kaip ten rasoma.Sielai,kazkiek padeda,bet tas beprotiskas ilgesys ir kasdienis gryzimas is kapeliu,vel ir vel JI ten palikus...........
Stiprybes tau Ausra,nezinau,kaip tai istversim........

Ištversim,privalom ištvert. Sylvios Browne knyga Gyvenimas anapus aš ir perskaičiau.Tikiu kad taip ir yra. O ilgesys manau dar labai ilgai kamuos.Stiprybes ir tau Jolanta
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2010 08 26, 21:35)
Ištversim,privalom ištvert. Sylvios Browne  knyga Gyvenimas anapus aš ir perskaičiau.Tikiu kad taip ir yra. O ilgesys manau dar labai ilgai kamuos.Stiprybes ir tau Jolanta

ar yra ta knyga knygynuose, girdejau, kad ji padeda apraminti siela, jei taip nusipirkciau perskaityti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 26, 19:03)
jei yra visi 3 taip, tai siuskit i az kur ten ieiti paziureti...imesiu ir as kelias ft, nes cia nemoku 4u.gif

Labas rytelis merginos 4u.gif

kokiomis nuotaikomis pasitinkat savaitgalį? g.gif

aš taip pat norėčiau gauti prisijungimo prie albumo duomenis į až, ir pasirodyt tikrai negėda, bet,kad man mistika tie kompiuteriniai dalykai verysad.gif kažkurią dieną bandžiau įkelti foto, bet gavosi ...... verysad.gif būčiau labai dėkinga jei kas pagelbėtų blush2.gif
Papildyta:
[quote=lairam,2010 08 26, 17:52]
Mane guodžia tik tai, kad JAM JAU NEBESKAUDĖS...

O aš net nežinau ar mane tai gali guosti mastau.gif pasak gydytojų, atlikusių tyrimus mano angelėliui, visi jo organai buvo puikiai išsivystę...jis buvo tik mažesnio svorio nei turėtų ir tai sąlygojo mažesnė placenta, kuri nėštumo pabaigoje nebesugebėjo tinkamai aprūpinti mūsų angelėlio maistinėmis medžiagomis verysad.gif ir tada kyla širdį veriančios mintys, kad daug kūdikių gimsta mažesnio svorio ir puikiausiai gyvena, o mes turim angelėlį cray.gif bet, kai gydytojos paklausėm apie jo smegenų išsivystymą, tai ji patraukė pečiais, nes neaišku, ar dėl nepakankamai gaunamo medžiagų kiekio,mūsų angelėlis nebūtų turėjęs kažkokių sutrikimų, susijusių su smegenų veikla verysad.gif ir tada mane guodžia Lairam mintis, kad JAM JAU NIEKAD NEBESKAUDĖS ir kad galbūt niekad nereikės kęsti skausmo, patyčių ir pan.
bet tų GAL ir GALBŪT tiek daug, kad galima net išprotėt cray.gif

ups, niu ir prirašiau doh.gif tikiuos suprasit ką norėjau išsakyti blush2.gif
Papildyta:
Labai skaudu ir liūdna matyti naujas angelų mamas mūsų gretose verysad.gif
Renciau, nors tavęs asmeniškai nepažįstu, bet mano širdis liūdi kartu su tavim...
žinau atrodys kvaila, bet būkit stiprios...sunkiausia būna pradžia, po to viskas po miniatūrinį žingsnelį juda geryn...
man pačiai pirmą mėnesį viskas atrodė vien juoda, dabar jau pradedu po truputį įžvelgti kitas spalvas...
turim galvoti apie ateitį, nes praeities jau nebepakeisim...

Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 26, 12:56)
imeciau i albumeli nuotraukyte ,vienintelis dalykas kas mums beliko verysad.gif

Vakare-Gabija...verkia širdis iš skausmo matant, kad Dievulis pasiima tokius gražius vaikelius cray.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

As savo TAIP,nespejau pasakyt ax.gif Vakar turejom sveciu,tai prie pc nebuvo kada prisest.Bet kaip supratau jau gavot prisijungimo duomenis? ax.gif Ar dar ne?
Susikurkit savo albumiuka ir sukelkit nuotraukas,jei kas nemokesit,rasykit,padesim mirksiukas.gif

Siandien mes svenciam medines vestuviu metines wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:36)
Siandien mes svenciam medines vestuviu metines wub.gif  blush2.gif

nuosirdziai sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 27 rugpjūčio 2010 - 08:53
QUOTE(zydrute @ 2010 08 27, 09:52)
nuosirdziai sveikinu 4u.gif  wub.gif

Aciu smile.gif
O tavo pupos kokios nerealios wub.gif Kaip tu jas ir atskiri????? bigsmile.gif
Imeciau ir as pora nauju Urciuko foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:36)
Siandien mes svenciam medines vestuviu metines wub.gif  blush2.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:54)
Aciu smile.gif
O tavo pupos kokios nerealios wub.gif  Kaip tu jas ir atskiri????? bigsmile.gif
Imeciau ir as pora nauju Urciuko foto blush2.gif

ne tik as ir seneliai atskiria,gal tik foto atrodo labai panasios biggrin.gif
einu paziuret Urciuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 26, 12:02)
veikutes 4u.gif

vakar isldejom savo Vakariuka i paskutine kelione  cray.gif ,

paskaičiau ir vel verkių ,laikykis renciuk cry.gif cry.gif žinai šiandien sapnavau maža kūdikėlį kuriam reikia mamos doh.gif vėliau sapnuoju kad vėl gimdau ir vėl gimdau mirusi kūdikį,ir vel sapne išgyvenu ta siaubinga netekties skausmą verysad.gif
Atsakyti