taip,suprantu jus,sunku iki begalybes.Su niekuo to nepalyginsi.Netekom jau dideliu SUNUCIU.Zinojom JU siekius,svajones,planus...Nemanau,kad kada nors nustos kraujave sirdys.O sielai ramybes,semiuosi is Sylvios Browne knygu.Ji aiskiarege mediume.Ypac ramina knyga Gyvenimas anapus.Duok DIEVE,kad taip butu,kaip ten rasoma.Sielai,kazkiek padeda,bet tas beprotiskas ilgesys ir kasdienis gryzimas is kapeliu,vel ir vel JI ten palikus...........
Stiprybes tau Ausra,nezinau,kaip tai istversim........
Kad būt nors šiek tiek lengviau ir kuriam tik sau savo tiesas, kuriomis ir tikime. Aš asmeniškai tikiuo tuo, kuo noriu tikėti, nuo ko lengviau daros, nes savotiškai save nuraminu.
QUOTE(jolantajolanta @ 2010 08 26, 20:30)
taip,suprantu jus,sunku iki begalybes.Su niekuo to nepalyginsi.Netekom jau dideliu SUNUCIU.Zinojom JU siekius,svajones,planus...Nemanau,kad kada nors nustos kraujave sirdys.O sielai ramybes,semiuosi is Sylvios Browne knygu.Ji aiskiarege mediume.Ypac ramina knyga Gyvenimas anapus.Duok DIEVE,kad taip butu,kaip ten rasoma.Sielai,kazkiek padeda,bet tas beprotiskas ilgesys ir kasdienis gryzimas is kapeliu,vel ir vel JI ten palikus...........
Ištversim,privalom ištvert. Sylvios Browne knyga Gyvenimas anapus aš ir perskaičiau.Tikiu kad taip ir yra. O ilgesys manau dar labai ilgai kamuos.Stiprybes ir tau Jolanta
QUOTE(AusraPupa @ 2010 08 26, 21:35)
Ištversim,privalom ištvert. Sylvios Browne knyga Gyvenimas anapus aš ir perskaičiau.Tikiu kad taip ir yra. O ilgesys manau dar labai ilgai kamuos.Stiprybes ir tau Jolanta
ar yra ta knyga knygynuose, girdejau, kad ji padeda apraminti siela, jei taip nusipirkciau perskaityti...

QUOTE(xiuke @ 2010 08 26, 19:03)
jei yra visi 3 taip, tai siuskit i az kur ten ieiti paziureti...imesiu ir as kelias ft, nes cia nemoku 

Labas rytelis merginos

kokiomis nuotaikomis pasitinkat savaitgalį?

aš taip pat norėčiau gauti prisijungimo prie albumo duomenis į až, ir pasirodyt tikrai negėda, bet,kad man mistika tie kompiuteriniai dalykai

Papildyta:
[quote=lairam,2010 08 26, 17:52]
Mane guodžia tik tai, kad JAM JAU NEBESKAUDĖS...
O aš net nežinau ar mane tai gali guosti

bet tų GAL ir GALBŪT tiek daug, kad galima net išprotėt

ups, niu ir prirašiau

Papildyta:
Labai skaudu ir liūdna matyti naujas angelų mamas mūsų gretose

Renciau, nors tavęs asmeniškai nepažįstu, bet mano širdis liūdi kartu su tavim...
žinau atrodys kvaila, bet būkit stiprios...sunkiausia būna pradžia, po to viskas po miniatūrinį žingsnelį juda geryn...
man pačiai pirmą mėnesį viskas atrodė vien juoda, dabar jau pradedu po truputį įžvelgti kitas spalvas...
turim galvoti apie ateitį, nes praeities jau nebepakeisim...
QUOTE(rencius* @ 2010 08 26, 12:56)
Vakare-Gabija...verkia širdis iš skausmo matant, kad Dievulis pasiima tokius gražius vaikelius

Labutes
As savo TAIP,nespejau pasakyt
Vakar turejom sveciu,tai prie pc nebuvo kada prisest.Bet kaip supratau jau gavot prisijungimo duomenis?
Ar dar ne?
Susikurkit savo albumiuka ir sukelkit nuotraukas,jei kas nemokesit,rasykit,padesim
Siandien mes svenciam medines vestuviu metines

As savo TAIP,nespejau pasakyt

Susikurkit savo albumiuka ir sukelkit nuotraukas,jei kas nemokesit,rasykit,padesim

Siandien mes svenciam medines vestuviu metines

QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:36)
nuosirdziai sveikinu

QUOTE(zydrute @ 2010 08 27, 09:52)
Aciu

O tavo pupos kokios nerealios

Imeciau ir as pora nauju Urciuko foto

QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:36)
Sveikinu

QUOTE(divėja @ 2010 08 27, 09:54)
Aciu
O tavo pupos kokios nerealios