Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(lairam @ 2010 08 26, 18:17)
Mane tai guodžia, nes maniškiui tikrai skaudėtų ir ne vieną kartą...

Mane ir guodžia, nes labai sunku buvo pakelti visus gydymys ir negandas, o dar baisiau būdavo pagalvojus, kas laukia, o laukė laaaaaaaaabai daug. Ir taip manau, kad mažulytė labai labai ilgai kovojo ir labai labai daug atlaikė. Šaunuolė ji - tikra kovotoja. Visi mūsų angelai yra kovotojai šaunuoliai.............

Ar kas duos trečią TAIP? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 26, 18:35)

Ar kas duos trečią TAIP?  g.gif

Aga, tik vieno dar reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 26, 15:28)
Sako, jei nori balto, tai iš marmuro pataria daryti, mūsų kapinaitės atokioj vietoj, mažutės, o jeigu nušvilps, bet noriu tik balto.

jis klijuojamas prie pagrindo
Atsakyti
Niu tas trecias TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 08 26, 13:46)
o tai kas čia širdelė neišsivysčius ar kaip...ir iš kur tokios ligos nesuprantu...

cia yra neisivystes visai kairysis skilvelis ,praktiskai galima sakyti maziukai turi kaip ir puse sirdeles.
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 26, 19:58)
Niu tas trecias TAIP  4u.gif

jei yra visi 3 taip, tai siuskit i az kur ten ieiti paziureti...imesiu ir as kelias ft, nes cia nemoku 4u.gif
Atsakyti
[quote=lairam,2010 08 26, 13:46]
Na mes nesislapstome... Tai pasirodom tada...

labai grazi jusu seimynele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 26, 18:58)
Niu tas trecias TAIP  4u.gif

Lia lia lia, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 08 26, 19:03)
jei yra visi 3 taip, tai siuskit i az kur ten ieiti paziureti...imesiu ir as kelias ft, nes cia nemoku 4u.gif

Aš ir labai norėčiau. Beje net neįsivaizduoju kaip čia nuotraukas kelt. Gal kai reikės, kuri padės?!
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 26, 19:04)

labai grazi jusu seimynele wub.gif

Ačiū. Tik gaila, kad negausi ta mūsų šeimyna verysad.gif ... Kaip ir tavo...
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 08 26, 19:06)
Aš ir labai norėčiau. Beje net neįsivaizduoju kaip čia nuotraukas kelt. Gal kai reikės, kuri padės?!

Aš šiandien jau pravedžiau vieną instruktažą biggrin.gif . Reik pastebėti, kad sėkmingą ax.gif . Jeigu nori krauti iš www.fotki.com, tai tada galiu pamokyti.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 26, 19:15)
Ačiū. Tik gaila, kad negausi ta mūsų šeimyna  verysad.gif ... Kaip ir tavo...
Papildyta:
Aš šiandien jau pravedžiau vieną instruktažą  biggrin.gif . Reik pastebėti, kad sėkmingą  ax.gif . Jeigu nori krauti iš www.fotki.com, tai tada galiu pamokyti.

Į AŽ prašau, kad nebūtų poster_offtopic.gif (kodėl tas žmogeliukas toks piktas? g.gif )

P.S.: ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 26 rugpjūčio 2010 - 18:20
QUOTE(kzaze @ 2010 08 26, 19:17)
Į AŽ prašau, kad nebūtų  poster_offtopic.gif (kodėl tas žmogeliukas toks piktas?  g.gif )

P.S.: ačiū

ok mirksiukas.gif
Atsakyti