Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(Undinencija @ 2010 11 28, 18:14)
na fermentinis sūris man yra ganėtinai pigus dalykas, ypač kai tik sau gaminu, tai 300gr gabaliukas savaitei man per akis smile.gif


o koki perkate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 28, 19:19)
o koki perkate? blush2.gif

Pavyzdziui as tai perku pigiausia is normaliu, arba normaliausia is pigiausiu biggrin.gif nezinau kaip pasakyti smile.gif daznai pizza mozarela sveriamas, nebrangus, ir lydimui visai nieko, nors sumustiniams nelabai man jo skonis kazko tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 27, 16:38)
ir vistiek sakau,geriau susimalti paciam


As jo isvis neperku!

QUOTE(Asta @ 2010 11 27, 16:53)
O kokį sūri naudojate? Tiek šiame recepte, tiek kituose vis minimas sūris. Na bet kažkaip man tai tas produktas su pigumų nelabai asocijuojasi  g.gif


Nu is paciu pigiausiu neimu. Bet ir brangesniu nenaudoju! 4u.gif
Atsakyti
Na, o jei kas perka maltą mėsą tai visai neblogas (bent jau man) "RIMI" yra "Mėgėjų faršas" 7,39 Lt. (šiandien pirkau).
Ir dar nevisai į temą, bet...
Radau tokį http://www_pigutis_lt Gal padės ruošiantis apsipirkinėti, pasižiūrėti kur kas po kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 11 28, 21:58)

Radau tokį http://www_pigutis_lt  Gal padės ruošiantis apsipirkinėti, pasižiūrėti kur kas po kiek  ax.gif

geras tas puslapis yra 4u.gif
nors as dazniausiai atsidarau internete kiekvienos parduotuves reklaminius lankstinukus ir susirasau jei pamatau, kad ko nors reikia ir kaip tik pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 11 28, 20:58)
Radau tokį http://www_pigutis_lt  Gal padės ruošiantis apsipirkinėti, pasižiūrėti kur kas po kiek  ax.gif

aga,sitas geras! 4u.gif
Atsakyti
Dar yra daug akcijų
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 11 28, 18:19)
o koki perkate? blush2.gif

perku labai įvarų smile.gif dažnai apsižiūriu gal kokia akcija yra kokiam. Dažniausiai pasitaiko koks "dvaro" ar "rokiškio" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 11 29, 10:40)

Aciuks!!! 4u.gif

QUOTE(Undinencija @ 2010 11 29, 11:23)
perku labai įvarų  smile.gif dažnai apsižiūriu gal kokia akcija yra kokiam. Dažniausiai pasitaiko koks "dvaro" ar "rokiškio"  smile.gif

Dar "Lanku" nieko... doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas megsta pasakysiu pati pigiausia turbutir paprasciausia patiekala biggrin.gif Prancuziska svogunu sriuba 4u.gif

300ml sultinio,
2 dideli svogunai,
lauro lapas,
bazilikai,
1 v.s. sviesto,
gali buti,bet ner butina pora saukstu sauso vyno blush2.gif
riekele duonos uzkepta suriu 4u.gif

svogunus kepinam puode ant silpnos ugnies su sviestu,iki auksines spalvos,uzpilam sultiniu,imetam lauro lapa,baziliku,galima vyno,paverdam apie 10-15 minuciu,supilstom i keramikinius puodelius,uzdedam riekute duonos su suriu,ir orkaitej uzkepam 250 laipsniu temperaturos,kol suris pradeda burbuliuoti,skanaus 4u.gif

cia dviems porcijoms,tikrai sociai ax.gif skanu,stipru,bet ne per stipru ax.gif iseiga tikrai labai maza 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na, taip, taupyti gerai, tik kai kurios vistiek ir taupant gali sau daugiau leisti, o kitos ne...Is musu pigiu patiekalu yra sriubos, mazos saldytos zuvytes, patiekalai is pupeliu, skaldyti zirneliai su spirgais, pigus koldunai (skrudinti),makaronu (kai atsibosta su farsu ar pan, darau salotas su tunu, ar pievagrybiais, ar vistienos nuimta mesa is nugareliu ar pan., turimom darzovem, aliejum), svogunu sriuba (kaip tik cia aprase), bulbyne, kitos is to, kas yra, troskiniai is to, ka turite.Picas (pagrindui varskes pakelis, miltai, kiausinis ir t.t.), ir galima nebrangiai ar lavasus pasidaryti, blynai visokie is darzoviu (bandysiu is kopustu, recepta radau), is kruopu kosiu, dar idarytos darzoves, o pusryciams labai dekingas dalykas, kai yra daug obuoliu- ant batono uzdeti stambiai tarkuotu obuoliu su cukrum, vaniliniu cukrum, cinamonu smile.gif, pasauti i orkaite ant groteliu.Vaisiu salotu pasidarom is daug ryziu, laselio jogurto ir turimu vaisiu.Dar krupu-vaisiu- varskes (arba be jos) apkepai gerai. Megstam kiausiniene su saldytais spinatais pasikepti puodeliuose, tokia putli iseina.Kitos pyraga darzoviu pigu iskepa, mes tai nepraktikavom dar.
Ryziu-obuoliu apkepas saknu, pigu.
Blyneliai (vis galima ka tai idet, tai aguonu, tai varskes, tai obuolio ar tark. morkos), skryliai paciu daryti (su jogurtu, grietine, ar spirg. padazu, sviestu), tai mieliniai blynai.I tuos pacius bulvinius blynus galima sodos idet ar i varsketukus, sociau smile.gif.
Bet kokius likucius : bulves, makaronus, mesa, darzoves galima uzpilti pieno-kiausiniu-miltu plakiniu ir jei yra-suriu, ir jau sotu, skanu.Mano vyrui labai patinka kaip kinieciuose-ryziai virti su imaisytu kiausiniu ir prieskoniais indiskais smile.gif.
Plova galima nebrangiai pasidaryti ir nebutinai su mesa, tai gali buti zuvis ar grybai (pievagrybiai labai apsimoka, gali ideti i daug patiekalu, nebrangu).Darzoves kartais kioskuose labai pigios buna.Kai visai riesta, galima ir tiesiog virta pigia daktariska desra pavirti griezineliais arba pakepti, dar skaniau nei desreles tarp kitko smile.gif ir kaina nuo 3.5 uz kg. smile.gif).
Saltibarsciai nebrangiai iseina, su pasukom darant.Is silkes galima daryti socias salotas su pupelemis ir pan.Man dar labai patinka moliugas keptas orkaitej gabaliukais, su cesnaku, druska, kmynais, pomidoru padazu, pupeliu galima dar ideti.Skanu ir sotu bulviu kose-siupinine, su zirneliais, morkom(jei tra-dar lasinuku, spirguciu ar farso).Pigu sumustiniai kepti, mes su tunu, kiausiniu virtu, agurku raugintu ir pan. darom ar tiesiog medaus i vidu dedam, ka turim ir kokiu norim-saldziu ar suriu.Zuvies saldytos kaip kazkas cia rase kubeliais buna ar zuvu farsas, tai galiam patroskinti su konservuotais zirnelaiis, morkom, pomidorais, kepti ant aliejaus ir vos sviesto, papipirinti, skanu.
Ismokau ir keksa labai pigu pasigaminti smile.gif.Visai pigu is kokio akcijinio farso kotletukai su idetais i tesla aviziniais dribsniais, ir sotu, skanu, ir trasku, buna dar pirkti soju dribsniu blynu, apsimoka, sunkmetis pamoke labai taupyt ir but isradingesniems smile.gif.Gal kas nors is mano pasiulymu patiks ir jums, nors kai kas ir pasikartojo gal smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 17 vasario 2011 - 08:44