ar taupydama laiką nesigailėsi netaupydama sveikatos? nesu aš pilvo kultui atsidavusi, bet esu už sveiką maistą ir gyvenimą be įtampos ir spartos. virdama kopūstą galiu rasti įdomybių aplink: rudenėjantį parką priešais langus, pokalbį su dukra, atokvėpio nuo protinio darbo minutę... bet kiekvienam savo.
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 20, 08:21)
Bet tai taupo mano laika
Kiek reikia prie to kopusto puode stovet ir kiek duju ar elektros bei laiko jis tada sueda?
O mikrobange ilgai man buvo reikalinga tik maistui pasisildyt,dabar as joj "apverdu" kopusta,iskaitinu stiklainius pvz.uogienems ar skrudinu batona,riesutus...Kitas klausimas ar tai labai sveika,nu bet tema ne apie tai

O mikrobange ilgai man buvo reikalinga tik maistui pasisildyt,dabar as joj "apverdu" kopusta,iskaitinu stiklainius pvz.uogienems ar skrudinu batona,riesutus...Kitas klausimas ar tai labai sveika,nu bet tema ne apie tai

A keik laiko stiklainius kaitinat ?
QUOTE(kliurka @ 2010 08 20, 07:27)
ar taupydama laiką nesigailėsi netaupydama sveikatos? nesu aš pilvo kultui atsidavusi, bet esu už sveiką maistą ir gyvenimą be įtampos ir spartos. virdama kopūstą galiu rasti įdomybių aplink: rudenėjantį parką priešais langus, pokalbį su dukra, atokvėpio nuo protinio darbo minutę... bet kiekvienam savo.

Gal nesigilinkim

QUOTE(mickute7 @ 2010 08 20, 07:56)
A keik laiko stiklainius kaitinat ?
Iki 5 minuciu,nors gal cia irgi nuo mikrobanges priklauso.Zodziu,ziuriu,kad isdziutu.
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 20, 08:21)
Bet tai taupo mano laika
Kiek reikia prie to kopusto puode stovet ir kiek duju ar elektros bei laiko jis tada sueda?

Kadangi mano viryklė dujinė, tai galiu galvą guldyt, kad virti paprastam puode žymiai pigiau, nei mikrobangėj 20 min. Per tiek ir puode išvirs. O koks bebūtų mikrobangės galingumas, dar tokios nėra, kad sunaudotų mažai elektros. Čia jau ne tas prietaisas, kuris taupo energiją. Dėl laiko taupymo - ir puode verdant galima pro langus dairytis. Gi maišyt ten nereikia, jei teisingai nustatai ir nebėga.
QUOTE(Zaklada @ 2010 08 19, 12:58)
čia turbūt nuo mikrobangės galingumo priklauso. Po 20 min. jau juodas tas kopūstas būtų pas mane. Dedu į maišiuką, užrišu ir 3-5 min. 

maišelius kategoriškai draudžiama dėti į mikrobangę - iš jų išsiskiria nuodingos medžiagos

Verdu šiandien šaltieną - kojytės po 0,99 Lt/kg - 2,41, vištienos nugarėlės po 1,99 Lt/kg - 4,75 , na dar turejau is kaimo tokiu atraizeliu su odelemis. Tai didžiausias puodas dabar verda , tikrai kelioms dienoms užteks

QUOTE(mickute7 @ 2010 08 29, 12:34)
Verdu šiandien šaltieną - kojytės po 0,99 Lt/kg - 2,41, vištienos nugarėlės po 1,99 Lt/kg - 4,75 , na dar turejau is kaimo tokiu atraizeliu su odelemis. Tai didžiausias puodas dabar verda , tikrai kelioms dienoms užteks 

o kur cia taip pigiai radai kojyciu ir nugareliu jei ne paslaptis?

Cestos parduotuveje
ten daznai visokiems kaulams buna akcija
Penktadieni pirkau kiauliu kojas po 0,99, sestadieni jau buvo 1,49. Nors perejau Dainavos turgu Kaune, tai kiauliu kojos nuo 1,99- 3,49.
O nugareles turguje irgi brangiau
Tik labai greit isperka tokias nugareles

Penktadieni pirkau kiauliu kojas po 0,99, sestadieni jau buvo 1,49. Nors perejau Dainavos turgu Kaune, tai kiauliu kojos nuo 1,99- 3,49.
O nugareles turguje irgi brangiau

QUOTE(mickute7 @ 2010 08 29, 12:34)

kiek laiko verdi saltiena ?
QUOTE(Karusia @ 2010 08 29, 09:18)
maišelius kategoriškai draudžiama dėti į mikrobangę - iš jų išsiskiria nuodingos medžiagos 

Ačiū už įspėjimą, pasidomėsiu plačiau

QUOTE(mickute7 @ 2010 08 30, 07:47)
gaila, kad Klp tokios parduotuves nera..

QUOTE(denite @ 2010 08 30, 20:49)
Kaišiadorių paukštyne panašios, ten ir kiaulienos būna.