Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 08 30, 10:52)
kiek laiko verdi saltiena ?

As verdu 3 val.
Gal galima ir trumpiau, bet virdama 3 val. zinau, kad viskas bus gerai, t.y.saltiena sustings.
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 08 31, 10:41)
As verdu 3 val.
Gal galima ir trumpiau, bet virdama 3 val. zinau, kad viskas bus gerai, t.y.saltiena sustings.

2-3 val , vistiena greiciau juk nuverda, ziuriu, kada jau mesyte nuo kaulu nusiima
Atsakyti
viriau 2.5 val ,viskas kuo puikiausiai susatingo per pora valandu thumbup.gif skani gavosi.Dar klausimuks ,o jus kada cesnaka dedate ? verdant i imetate ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 09 02, 10:44)
viriau 2.5 val ,viskas kuo puikiausiai susatingo per pora valandu  thumbup.gif  skani gavosi.Dar klausimuks ,o jus kada cesnaka dedate ? verdant i imetate ar kaip ?

o aš nededu česnako. Na druska, pipirai, šįkart verdant įmečiau petražolių ir gelsvės lapų ax.gif
Atsakyti
As cesnako idedu verdant pries gala, bet ciela galvute, o paskui, kai baigia virt isgriebiu, tada nauja cesnakiuka smulkiai supjaustau ir dedu i pacia saltiena
Atsakyti
labai aktuali tema, daug prisirinkau receptu. nuosirdziai aciu temos kurejai ir dalyvems.
tik norejau pasidalinti paskutiniais pastebejimais parduotuveje. pirkom neseniai grikiu maiseli 800g kainavo apie 4 lt. nu bet jie neskanus visai. jie maziukai labai ir kiek bevirtum atrodo, kad pilnai "neisiskleidzia". tai zodziu, dabar nusipirkom 1 kg skaniu, nu bet gi kaina 6, 60 lt. tai kaip pataupyti? juk farso buna po 9 lt, o jei nesibaidai pigesnio vistienos, tai buna ir po 5, tai net nzn. o kad nebutu vien nukrypimas i lankas siulau pabandyti issikepti labai skaniu blynu, jie nepatys pigiausi, bet pakankamai ekonomiski pietus.
prisitarkuojam bulvyciu ir svoguniuka per bulvine tarka, dada ipilam pieno ir iki reikiamo tirstumo pridedam miltu ir prieskoniu universaliu, druskytes. santykis mazdaug toks, kad bulviu tarkiu turi buti siektiek daugiau nei pieno su miltais. veliau susireguliuosite pagal save. na ir kepame keptuveje su trupuciu aliejaus. padaziukas pagal galimybes ir norus. man labai tinka tiesiog su stikline pieno arba visai be nieko. skanaus
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 05, 10:49)
labai aktuali tema, daug prisirinkau receptu. nuosirdziai aciu temos kurejai ir dalyvems.
tik norejau pasidalinti paskutiniais pastebejimais parduotuveje. pirkom neseniai grikiu maiseli 800g kainavo apie 4 lt. nu bet jie neskanus visai. jie maziukai labai ir kiek bevirtum atrodo, kad pilnai "neisiskleidzia". tai zodziu, dabar nusipirkom 1 kg skaniu, nu bet gi kaina 6, 60 lt. tai kaip pataupyti? juk farso buna po 9 lt, o jei nesibaidai pigesnio vistienos, tai buna ir po 5, tai net nzn. o kad nebutu vien nukrypimas i lankas siulau pabandyti issikepti labai skaniu blynu, jie nepatys pigiausi, bet pakankamai ekonomiski pietus.



parasysiu del grikiu ispustos kainos. Grikiu rasti prekyboje dabar pasidare isviso labai sunku, todel ir kainas ispute mirksiukas.gif kolkas pati grikiu nebeperku nes kaina jau labai didele.
Atsakyti
pasisakysiu ir as del pigumu ax.gif vakar vakarienei buvo zemaiciu blynai..na bulviu nepirkau,bet sakykim kg 1 litas,tikrai uzteks ax.gif mesyte pirkau rimi,kauliukus uz kg berods na kazkas apie 1 kg kainavo 3 litus,mesos nuvirus sultini,kurio uzteks dviems sriuboms,tikrai buvo nemazai..isejo lygiai 10 dideliu blynu sau daug idaro ir dar liko idaro... doh.gif iskepsiu lietinius su mesyte vaikui siandien..taigi pavalgem visi trys ir dar liko vyrui i darba..darbo tikrai nemzai,bet..uzkaitusi kauliukus viriau ant labai silpnos liepsnos koki pora valandu..pridejusi darzociu,visokiu petrazoliu sakeliu,krapu stiebu,pipiru..taigi nuoviras kadangi skairdus isliko sriuboms..tikrai nemanu kad brangu..taigi suma vakarienes ir vyro sios diensopietu tikrai simboliska sakyciau..o noritn pigiau pavalgyti nereiskia kad bus nekokybiskai,tiesiog daugiau laiko tai gali kainuoti blush2.gif

antras pigus produktas,tai vasara prikonservuoti konservai ivairus,vasara daug darbo,pastangu,gal ir islaidu daugiau,bet ziema tikrai paprasciau ir pigiau 4u.gif

kitas pigus patiekalas-makaronai su padazais..makaronu neperku pigiu,perku geresnius kai buna akcijos arba pasidarau pati ax.gif o padazai irgi nera jau tokei ir brangus:darzoves,kartais mesytes..

del mikrobanges,zinoma tai ne i tema,bet nei pigumo,nei kokybes tame maiste nematau schmoll.gif kai gaminomes virtuvini palikom jai vieta,nes kepantpyragus ar pan,karais reik istirpinti sviesta,tik del to lotuliukas.gif ale dabar ir to nebedarau uzmetu ant garu voneles bliuduka ir istirpsta..

mikrobange-pigu-kokybe rolleyes.gif nesuderinamas dalykas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2010 09 05, 11:11)
parasysiu del grikiu ispustos kainos. Grikiu rasti prekyboje dabar pasidare isviso labai sunku, todel ir kainas ispute  mirksiukas.gif kolkas pati grikiu nebeperku nes kaina jau labai didele.


Aš tokias prekes kaip kruopas miltus ir t.t. perku sanitexe. Pasirinkimas didelis, kainos nuo perkamo kiekio priklauso... Tikrai pigiau nei parduotuvėje, o aš dar turiu jų nuolaidų kortele, tai išvis rojus lotuliukas.gif

O dėl pigios mėsos, tai turguje karka kainuoja apie 4 lt už kg. Ją išvirus lieka labai stiprus sultinys kurį atskiedus išeis dvi sriubos, mėsos taip pat labai daug, mes pavalgom keturiese, o jei valgysit ne vieną, o į kokį troškinį įdėsit tada liks dar ir kitam kartui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 06 rugsėjo 2010 - 07:32
koks butu pigiausiu ( ir skaniu) patiekalu 10-tukas ? 4u.gif
Atsakyti
Pigus patiekalas - kugelis. Uzteko 2 dienoms pavalgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 09 06, 19:28)
koks butu pigiausiu ( ir skaniu) patiekalu 10-tukas ? 4u.gif

Mums ivairus troskiniai 4u.gif
Atsakyti