Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 09 06, 19:28)
koks butu pigiausiu ( ir skaniu) patiekalu 10-tukas ? 4u.gif

skonio reikalas tongue.gif cia kas kam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2010 09 08, 13:46)
Pigus patiekalas - kugelis. Uzteko 2 dienoms pavalgyti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif o jei dar bulviu pirkt nereikia thumbup.gif
Si savaitgali bulviakasis kaime nusimato unsure.gif tai kita savaite vedarai i trasa soks tongue.gif
Atsakyti
1.keptos bulves thumbup.gif
2.kugelis ax.gif
3.darzoviu troskinukai su gabaliuku mesytes ar farso tongue.gif
4.ivairus blynai ,lietiniai su idarais rolleyes.gif
5.sriubos bigsmile.gif
6.koses + padaziukai 4u.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
1.bulviu patiekalai.
2.darzoviu troskiniai.
3.lazanija (ilgam uztenka,daug iseina..)
4.sriubos.
5.blynai,blyneliai.
6.kruopu apkepai.

eiliskumo ner,bet esme tokia blush2.gif
Atsakyti
As dar irasyciau plova (man didelis puodas 3 dienom uztenka sociai pavalgyt, o savikaina visai nedidele bei cili troskini ir balandelius ax.gif
Atsakyti
Labai skanu maliuga skiltelem ant sviesto keptuvej pakepint, galima dar cukinijos det, bet kokiu darzoviu, prieskoniu grietines... laaabai skanu, mazai kaloriju, pigu, greita... pusryciams, pietums, vakarienei thumbup.gif
Atsakyti
na.kur taupios idejos?juk kanos kyla turesim dar verztis dirzus...
Atsakyti
Merginos, kalbejot praeitoje temoje apie vistu odeles idarytas bulvemis, o man kilo klausimas, ar tai turetu buti pasunkti tarkiai ar virtos bulves?
Atsakyti
Jei turi savų bulvių pigiai išeina žemaičių, kėdainių blynai smile.gif Iš puse kg faršo išeina 10 kėdainių blynų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2010 09 26, 23:01)
Merginos, kalbejot praeitoje temoje apie vistu odeles idarytas bulvemis, o man kilo klausimas, ar tai turetu buti pasunkti tarkiai ar virtos bulves?

nesu dariusi,( nes vaikai grieztai nusistate prie vistu skureles lotuliukas.gif ) tik girdejau apie tokius "vedariukus" . Deda zalia tarkuota bulve . Manyciau reiktu pasunkt , nes gi isbegs kitaip g.gif
Atsakyti
Aciu Lusasita, o as zinau kad jos nera gerai, bet labai jau megstu... tai kartais ir sugriesinu
Atsakyti
As plova ir ivairias tusonkes labai pigiai darau su vistiena ir dar sriuba labai gera ir pigi gaunasi.Perku vistienos kauliuku (kur sriubai)isverdu,nuimu mesyte,is sultinio sriuba darau,o mesyte su svogunu pakepinu,ipilu padaziuko ir i virtus ryzius,o tusonkei padarau padaziuka su grietine,prieskoniais,padazu ir uzpilu ant pjaustytu bulviu ir vistienos.Super kaip skanu ir pigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2010 09 26, 22:01)

Receptą buvau radus kažkuriame "Kviečiu prie stalo" ar tai "Paragaukite" numeryje, tai ten bulves reikia sutarkuoti burokine tarka 4u.gif Mano vyrui sake butu skaniau, jei bulves tarkuočiau bulvine tarka,bet taip dar neišbandžiau- turbūt tada tikrai reiktų pasunkti arba labai jau gerai įvynioti į odelę.
Atsakyti