Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Labukas.Nu dabar tai jau pasisakysiu. blush2.gif Man angina sukyla daznai,labai daznai.Ir dabar va sedziu su auksta temperatura,nemiegu antra nakti.Baigiu akeles praziureti. bigsmile.gif Bet vien tik pagalvojus apie operacija,man norisi begti i miska ir rekti meee..... lotuliukas.gif Nu esu atlaikius sunkesniu operaciju,bet va man panika kai reikalas eina apie gerkle,dantu traukima.O jetau,mergaites,nuraminkit jus mane,destykit greitai visus privalumus,pliusus,pasakykit,kad nu ne taip ir skauda po tos operacijos. rolleyes.gif Priesingu atveju mano vyras man tures kazka labai gero pazadeti,kad sutikciau operuotis ta bjaurybe. lotuliukas.gif doh.gif Ir kokia jums pagarba is mano puses uz drasa,kad issioperavot,tai ne tas zodis..... 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia jusu pasisakymus..... :blink:Einu ieskot nosiniu ir pasislept kur po pagalve.Manes neieskokit. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti gal kuri operavotės anginą 3 ligoninei Kaune?Ir ar ten galima pasirinkti vietine narkoze? Labai bijau pilnos:)Man pries pora men Klinikose operavo 4 protinius dantis su vietine narkoze, tai nieko nejaučiau . Gal ir angina istverčiau:)
Atsakyti
labas rytas smile.gif

o papasakokit, tos kur po operacijos, ką jūs valgėte po? ar man nusimato trintų daržovių dieta? biggrin.gif ir ką valgyti duoda ligoninėje, jei iš viso duoda?
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 03 12, 06:13)
labas rytas smile.gif

o papasakokit, tos kur po operacijos, ką jūs valgėte po? ar man nusimato trintų daržovių dieta? biggrin.gif ir ką valgyti duoda ligoninėje, jei iš viso duoda?

Aš operavausi Santariškėse.Valgyt duoda,bedu nemarina lotuliukas.gif Labai dažnai valgyt neša hihihi.gif gal kas dvi valandas kokias doh.gif Aš kol ligoninėj buvau,tai nieko nevalgiau ir negėriau (apart kokių 15ml.vandens užgeriant vaistus porą kart per dieną), tai man tas maisto nešiojimas dažnas tikras košmaras būdavo,nes ta ciocia,kuri maistą atnešdavo (tokia gan jauna baba jaga juodais plaukais) visą laiką man p****** protą,kad nieko nevalgau doh.gif ir jau nebejuokinga buvo.šaukdavo vos ne,gydytojai skųsdavo ir galiausiai jau gydytoja pradėjo grąsint,kad įstatys kateterį į šlapimo pūslę ir žiūrės kiek skysčių geriu,nes nupildavau vandenį iš butelio,nes visi stebėdavo kiek išgeriu ir po to išaiškino mane doh.gif Tai va,meniu toks: lyg priešpiečiams ir pavakariams atnešdavo kažkokį sultinį su minkštais mėsos kukuliukais.Pusryčiams košė,pietums garuose troškinti kotletukai ir kiti minkšti mėsos dalykėliai,pertrintos sriubos,vakarienei irgi košės,garinti minkšti varškėtukai ir panašiai.Daugiau nė nepamenu,nes žinau tik tiek,kiek pas palatos kaimynes pamatydavau.
Bet man visai nesinorėjo valgyt savaitę maždaug.Pirmas 5 dienas nieko nevalgiau,o tada pradėjau po truputį kūdikiškas košeles (nuo jogurto,banano ir kitų trintų vaisių labai griauždavo gerklę),tada trintas sriubas viriausi,džiūvėsius valgiau mirkytus vandenį ir tt.Prie 100 normalaus maisto grįžau per 3 sav.nuo operacijos.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 03 12, 07:13)
labas rytas smile.gif

Tik pirma diena po operacijos nieko nebuvo galima valgyti. Oi tiesa meluoju, vakarop atejo ir leido suvalgyti ledu porcija, zinoma ne is kameros istrauktus, o atsildytus. Mes dviese palatoje buvom po operacijos, bet ne kuri siuo zaviu pasiulymu nesusigundem, nebuvo jokio noro schmoll.gif
As Klaipedoje operavausi, tai valgyti gavom antra diena 3 k. dienoje. Gaudavom koses, trintas bulves, trinta mesa, trintas darzoves ir pan. Is tiesu viska galima valgyti, svarbu, kad butu minksta, trinta ir lengvai nuryjama. Is vaisiu galima valgyti bananus. Taip pat jogurtus, surelius. As mirkydavau piene barankas ir kirsdavau biggrin.gif gerk daug arbatos. Teks laikinai atsisakyti kavos ir sokolado ax.gif Rodos viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 26 kovo 2011 - 10:59
QUOTE(Magnifique @ 2011 03 12, 23:00)

ačiū 4u.gif

QUOTE(Balerina:) @ 2011 03 26, 10:58)

ačiū 4u.gif

šiandien man 11 diena po operacijos ir tik dabar atrodo, kad jooo, kada nors tikrai galėsiu valgyti lotuliukas.gif o tai lig šiol visai taip neatrodė blink.gif

QUOTE(Magnifique @ 2011 03 12, 23:00)
...nes ta ciocia,kuri maistą atnešdavo (tokia gan jauna baba jaga juodais plaukais)...

magnifique, visai nieko ta ciocia. reikia tik miegoti ir kai maistą atneša, ir kai išneša lotuliukas.gif ir tada niekas tau nė vieno žodžio biggrin.gif tiesa, vandenį aš gėriau. ir arbatas, kurias su maistu atnešdavo, sąžiningai išgerdavau.
Atsakyti
Laba visiems, ziuriu jau temele apmirus tai pasisakysiu biggrin.gif mirksiukas.gif Jau ruosiuosi siai operacijai, angina puliuojanti istisus metus kankina tai pagaliau prisiruosiau ja atsikratyti, beda tik ta, kad visai procedurai ir sveikimui turiu tik savaite, kaip manot ar po savaites jau galesiu darbuotis ?
Kaip su kalbejimu valgymu ?
Man nera sunki bukle nei tonziles mildziniskos nieko tik, kad daznas gerkles skausmas. Tai gal prie tokios nerimtos simptomatikos ir savijauta greiciau pageres ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 10, 17:43)
Laba visiems, ziuriu jau temele apmirus tai pasisakysiu biggrin.gif  mirksiukas.gif  Jau ruosiuosi siai operacijai, angina puliuojanti istisus metus kankina tai pagaliau prisiruosiau ja atsikratyti, beda tik ta, kad visai procedurai ir sveikimui turiu tik savaite, kaip manot ar po savaites jau galesiu darbuotis ?
Kaip su kalbejimu valgymu ?
Man nera sunki bukle nei tonziles mildziniskos nieko tik, kad daznas gerkles skausmas. Tai gal prie tokios nerimtos simptomatikos ir savijauta greiciau pageres ? biggrin.gif

aš po savaitės tik sugebėjau iš lovos atsikelti. apie jokius darbus kalba net nėjo. valgymas ir kalbėjimas taip pat nešvietė dar. bet gal kitiems greičiau einasi, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 04 10, 23:08)
aš po savaitės tik sugebėjau iš lovos atsikelti. apie jokius darbus kalba net nėjo. valgymas ir kalbėjimas taip pat nešvietė dar. bet gal kitiems greičiau einasi, nežinau.

Na tikiuosi greiciau, nes buvau suplanavus darytis si ketviradieni tada tureciau net 2sav. iseiginiu, o db operacija atkele tik po velyku tad teks kazkaip prasisukt per savaite..
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 11, 15:02)
Na tikiuosi greiciau, nes buvau suplanavus darytis si ketviradieni tada tureciau net 2sav. iseiginiu, o db operacija atkele tik po velyku tad teks kazkaip prasisukt per savaite..

bus kaip bus. negalite gi žinoti, nei kaip jausitės, nei kaip atrodysite po biggrin.gif. galite planuoti, bet tie planai gali išeiti šaibom doh.gif. tiesa, galima čia forume rasti pasakojimų, kad po vietinės nejautros kažkaip lengviau, bet aš nieko apie tai nežinau - ėmiau bendrą ir tuo labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 04 11, 16:12)
bus kaip bus. negalite gi žinoti, nei kaip jausitės, nei kaip atrodysite po biggrin.gif. galite planuoti, bet tie planai gali išeiti šaibom doh.gif. tiesa, galima čia forume rasti pasakojimų, kad po vietinės nejautros kažkaip lengviau, bet aš nieko apie tai nežinau - ėmiau bendrą ir tuo labai džiaugiuosi.

Man jis iskart uzrase benndra nejautra, o va kai pertvara operavo pats pasiule imti vietine atseit lengviau biggrin.gif
O dar tie kraujo tyrima manes siandien nenudziugino... Va kaip buna kai ligoninei tik kas 5metus pasirodai biggrin.gif
Atsakyti