QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 29, 14:59)
Tai va as ir nesupratau, sakau ci aman pablatum turbut
siaip vidui gerklyte labai graziai atrodo, nera bereikalingu apdeginimu ir pan. dantis jau antra diena po operacijos valiaus ir is isores ir viduje, lupos tai vienas kamputis toks iraudes, tai sake netycia taip isejo
Siandien nuvaziavau pas save i skyriu, kad kateteri i kita vieta idetu, nes be nuskausminamuju nekas nekas.. uztat siandien net sokolado gabaleli suvalgiau ir truput po lauka pasivaiksciojau, nes namie nupusti galima 

Matyt jus po operacijos dar prižiūrėjo, o mus tiesiai grūda lauk kapstytis patiems, nes 2,5 val tikrai nera ka tiek pjaustyti

O jums negrauzia dantu pasta gerkles?

O man sake, kad sokolado negalima valgyti, kavos taip pat gerti

Papildyta:
QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 29, 16:13)
Va dar iskilo klausimas su kraujavimu.. Pradeda iskart daug kraujo begt ar palaipsniui ? Didziausias pavojus 6-7d. bet pas mane jau siandien vienoje ir kitoje puseje tose uzdegintuose vietose(per ta fibrina) persimuse raudonos demes kaip kraujo butu, gal per daug malu liezyviu, kad neuzkraujuotu netycia...
Ir kaipnaikinot ta nemalonu skoni, siuloma ramuneliu arbata gert bet as jos kaip ir nekenciu
Ir kaipnaikinot ta nemalonu skoni, siuloma ramuneliu arbata gert bet as jos kaip ir nekenciu

As is viso nemegstu zoliniu arbatu, man jos ziauriai neskanios. Bet ramuneliu vis tiek geriau, nors is pradziu buvo neskanu, po to apsipratau