Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 29, 14:59)
Tai va as ir nesupratau, sakau ci aman pablatum turbut biggrin.gif siaip vidui gerklyte labai graziai atrodo, nera bereikalingu apdeginimu ir pan. dantis jau antra diena po operacijos valiaus ir is isores ir viduje, lupos tai vienas kamputis toks iraudes, tai sake netycia taip isejo smile.gif Siandien nuvaziavau pas save i skyriu, kad kateteri i kita vieta idetu, nes be nuskausminamuju nekas nekas.. uztat siandien net sokolado gabaleli suvalgiau ir truput po lauka pasivaiksciojau, nes namie nupusti galima biggrin.gif

Matyt jus po operacijos dar prižiūrėjo, o mus tiesiai grūda lauk kapstytis patiems, nes 2,5 val tikrai nera ka tiek pjaustyti bigsmile.gif
O jums negrauzia dantu pasta gerkles? ax.gif
O man sake, kad sokolado negalima valgyti, kavos taip pat gerti g.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 29, 16:13)
Va dar iskilo klausimas su kraujavimu.. Pradeda iskart daug kraujo begt ar palaipsniui ? Didziausias pavojus 6-7d. bet pas mane jau siandien vienoje ir kitoje puseje tose uzdegintuose vietose(per ta fibrina) persimuse raudonos demes kaip kraujo butu, gal per daug malu liezyviu, kad neuzkraujuotu netycia...
Ir kaipnaikinot ta nemalonu skoni, siuloma ramuneliu arbata gert bet as jos kaip ir nekenciu biggrin.gif

As is viso nemegstu zoliniu arbatu, man jos ziauriai neskanios. Bet ramuneliu vis tiek geriau, nors is pradziu buvo neskanu, po to apsipratau biggrin.gif Galit gerti savo megstama arbata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 30 balandžio 2011 - 11:00
QUOTE(Balerina:) @ 2011 04 30, 11:59)
O jums negrauzia dantu pasta gerkles? ax.gif
O man sake, kad sokolado negalima valgyti, kavos taip pat gerti g.gif
Papildyta:

Jo sokolado siaip negalima, bet as taip noriu ko skanaus tai gabalelis su arbata suciulpiau biggrin.gif kad ne negrauzia, as tos dantu pastos nedaug naudoju o ir tai ji pas mane nera labai metine smile.gif Na ka reik gal ir manpasikankint su ta ramuneliu arbata, nes jau si naktis bemiege buvo ir stiprus nuskausminamieji i vena nepadejo..
Atsakyti
na va siandien jau 9-ta diena kaip ir turetu but viskas gerai, bet keistai skauda gerkle. Tik desine puse ir toks beprotiskas gauzimas, net visa desine liezuvio puse griauzia, negaliu nei kalbet, nei seiliu ryt. O kaires puses net nejauciu. Balsas pagaliau atsistate biggrin.gif o nuvykus vakar i ligonine sake, kad pergerai atrodau, slaugytoja net nustebo, kad as jau po operacijos biggrin.gif Idomiai, nes maniau jau po savaites busiu kaip agurkelis, be skausmu, o pareiskai kad dar turi labai skaudet...
Atsakyti
Gal kas susidūrė su tokia problema: gerklės neskauda, nekosėju, o burnoje, sonuose prie liezuvelio baisiasi "konkolai" yra ir seip kakla ciupinejant jauciasi prie gerkles patinimas. Nuo vaikystes kankina visokios anginos, bet siuo atveju neskauda gerkle. Vakarais temperatura 36,9-37, kartais jauciu diskomforta ryjant maista, seiles, ir gerkleje tokios tirstos seiles. suka kartais spranda, link ausu toks spaudimas kartais jaucias. Geriu savaite Ospamox, bet jokio pagerejimo. Esu ne Lietuvoje, tad pas gydytojus tik kita sav pateksiu. Gal kas žino kas tai galėtū būt?
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 06, 22:54)
Gal kas susidūrė su tokia problema: gerklės neskauda, nekosėju, o burnoje, sonuose prie liezuvelio baisiasi "konkolai" yra ir seip kakla ciupinejant jauciasi prie gerkles patinimas. Nuo vaikystes kankina visokios anginos, bet siuo atveju neskauda gerkle. Vakarais temperatura 36,9-37, kartais jauciu diskomforta ryjant maista, seiles, ir gerkleje tokios tirstos seiles. suka kartais spranda, link ausu toks spaudimas kartais jaucias. Geriu savaite Ospamox, bet jokio pagerejimo. Esu ne Lietuvoje, tad pas gydytojus tik kita sav pateksiu. Gal kas žino kas tai galėtū būt?

lėtinis tonzilitas?
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 07, 00:58)
lėtinis tonzilitas?

O jis pavojingas? Ar Ospamox šiuo atveju tinkamas ar nelabai.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 07, 11:04)
O jis pavojingas? Ar Ospamox šiuo atveju tinkamas ar nelabai.

Na pavojus tyko tame, kad jei puliuoja tai kenkia sanariams bei sirdziai. Antibiotikus reiktu gert tokius kokios bakterijos pas jus, tam reik paseli pasidaryt nes kitokiu atveju naudos nebus.
Atsakyti
Apsilankiau pas Anglijos daktarus, nori jie man steroidus išrašyt gert visą likusį gyvenima dėl gerklės, ju kalba, mano tonzilės kažkokios "lėtos" suprask, kad nori. Gal kas yra girdėję apie steroidus ir gerklės ligas? Man kažkaip čia išvis nieko bendro atrodo.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 09, 18:52)
Apsilankiau pas Anglijos daktarus, nori jie man steroidus išrašyt gert visą likusį gyvenima dėl gerklės, ju kalba, mano tonzilės kažkokios "lėtos" suprask, kad nori. Gal kas yra girdėję apie steroidus ir gerklės ligas? Man kažkaip čia išvis nieko bendro atrodo.

nusisvaigo... lėtos tonzilės fool.gif steroidai fool.gif nors jo, jei būtų greitos, tai gulėtumėt su 38 tempos ir nieko nebenorėtumėt. bet gal geriau negerkit tų steroidų. kai turėsit progą, apsilankykit pas Lietuvos daktarus. nieko žiauriai baisaus tas lėtinis tonzilitas, gali ir palaukti, manau g.gif.
Atsakyti
Neramina kad temperatūra 37-37,2, rytais atsikėlus nieko, o vakare pakyla. Jau ieškau kur Lietuvoje pas ką apsilankyt, kiek paskaičiau forume, Klaipėdoje nėra gerų LOR (aš iš Klaipėdos) tai bandysiu pas Vilniaus LOR prašytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 09 gegužės 2011 - 23:40
QUOTE(moony @ 2011 05 09, 23:40)
Neramina kad temperatūra 37-37,2, rytais atsikėlus nieko, o vakare pakyla. Jau ieškau kur Lietuvoje pas ką apsilankyt, kiek paskaičiau forume, Klaipėdoje nėra gerų LOR (aš iš Klaipėdos) tai bandysiu pas Vilniaus LOR prašytis.

gali būti tokia temp. vis tik infekcija.

nebrokykit gydytojų 4u.gif esu tikra, kad ir Klaipėdoje yra gerų.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 09, 23:25)
nusisvaigo... lėtos tonzilės fool.gif steroidai fool.gif nors jo, jei būtų greitos, tai gulėtumėt su 38 tempos ir nieko nebenorėtumėt. bet gal geriau negerkit tų steroidų. kai turėsit progą, apsilankykit pas Lietuvos daktarus.  nieko žiauriai baisaus tas lėtinis tonzilitas, gali ir palaukti, manau g.gif.

nieko gero tas lėtinis tonzilitas ir geriau tikrai nelaukti, gi dėl jo gali atsirast nekokios komplikacijos - artitai, inkstų uždegimas, širdies reumatas..
Atsakyti