Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(cheery @ 2011 05 10, 09:05)
nieko gero tas lėtinis tonzilitas ir geriau tikrai nelaukti, gi dėl jo gali atsirast nekokios komplikacijos - artitai, inkstų uždegimas, širdies reumatas..

tikrai ne visada. priklauso nuo bakterijų, kurios tonzilėse gyvena. kam be reikalo gąsdinti. grįš žmogus, pasidarys tyrimus ir žinos, baisus ar nebaisus tas lėtinis tonzilitas.
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 10, 08:14)
nebrokykit gydytojų 4u.gif esu tikra, kad ir Klaipėdoje yra gerų.

Tikrai tikiu, kad yra 4u.gif Beje, jau ketvirtadienį guluosi operacijai Klaipėdoje, tai grįžusi parašysiu įspūdžius smile.gif
Atsakyti
O gal kas žino gerus Klaipėdos LOR? as kiek skaitinėjau tai tik nekokie atsiliepimai.
Kai dare kraujo tyrimus, sake, kad visaud organai insktai, kepenys viskas tvarkoj. Kokio tyrimo reiktų dėl tonzilito? beja gal dar reiktų širdies kokius tyrimus pasidaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 10 gegužės 2011 - 20:52
QUOTE(moony @ 2011 05 10, 20:50)
O gal kas žino gerus Klaipėdos LOR? as kiek skaitinėjau tai tik nekokie atsiliepimai.
Kai dare kraujo tyrimus, sake, kad visaud organai insktai, kepenys viskas tvarkoj. Kokio tyrimo reiktų dėl tonzilito? beja gal dar reiktų širdies kokius tyrimus pasidaryt?

yra imamas pasėlis nuo tonzilių ir auginamos bakterijos iš to pasėlio. ir joms išaugus matosi, kokios jos - piktos ar nelabai. kažkokio specifinio kraujo tyrimo nėra.

dėl gydytojų - galima klausti čia, bet jūs matyt ir taip žinot šitą vietą smile.gif tikrai jų yra ir klaipėdoj. ir gydo, ir operuoja, ir normalūs, ir visa kita smile.gif

Atsakyti
Dar klausimėlis: per kiek laiko užauga pasėlis?
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 11, 09:01)
Dar klausimėlis: per kiek laiko užauga pasėlis?

tikrai negaliu pasakyti, nepamenu. man rodos, mano buvo per savaitę g.gif tikrai, nežinau. gal kam dabar neseniai darė, galėtų tiksliau pasakyti.
Atsakyti
Gal kuri buvot susidurus su situacija, kaip daroma, jei paskirta operacijos diena sergi? Ar perkelia trumpam laikui ar vel reikia menesius eileje stovet? Antradieniui paskirta operacija, o sloga baisi ir panasu, kad sinusitas prasideda doh.gif Gyvenime nebuvo, o dabar kaip tycia doh.gif Ir viskas nuo to, kad paskutiniu metu angina puliuoja beveik istisai, per paskutini pusmeti 8 kartus geriau antibiotikus, imunitetas nuzudytas. Jau taip laukiau kada ispjaus ta bjaurybe, bet panasu, kad per 5 dienas nepagysiu... Jau net operacijos nebebijau po tokiu nuolatiniu ligu ir skausmu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 12, 09:45)
Gal kuri buvot susidurus su situacija, kaip daroma, jei paskirta operacijos diena sergi? Ar perkelia trumpam laikui ar vel reikia menesius eileje stovet? Antradieniui paskirta operacija, o sloga baisi ir panasu, kad sinusitas prasideda doh.gif  Gyvenime nebuvo, o dabar kaip tycia doh.gif  Ir viskas nuo to, kad paskutiniu metu angina puliuoja beveik istisai, per paskutini pusmeti 8 kartus geriau antibiotikus, imunitetas nuzudytas. Jau taip laukiau kada ispjaus ta bjaurybe, bet panasu, kad per 5 dienas nepagysiu... Jau net operacijos nebebijau po tokiu nuolatiniu ligu ir skausmu doh.gif

Tavo vietoj tai nulekciau iki gydytojo ir pasiklausciau, kaikuriems operuoja su sloga kitiems ne. Tad cia labai nuo gydytojo prilauso. Mano pazystama su 38temp. Pulinga angina, ausu skausmu operavo, nes jau nebuvo kitos iseities smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 05 12, 12:25)
Tavo vietoj tai nulekciau iki gydytojo ir pasiklausciau, kaikuriems operuoja su sloga kitiems ne. Tad cia labai nuo gydytojo prilauso. Mano pazystama su 38temp. Pulinga angina, ausu skausmu operavo, nes jau nebuvo kitos iseities smile.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Nusikeliau. Is pradziu paskambinau i kabineta, tai sake tik lapkricio pabaigai eiles galas blink.gif Teko su paciu gydytoju susisiekt ir eile gerooookai pasistumejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 13, 10:35)
Aciu uz patarima 4u.gif  Nusikeliau. Is pradziu paskambinau i kabineta, tai sake tik lapkricio pabaigai eiles galas blink.gif  Teko su paciu gydytoju susisiekt ir eile gerooookai pasistumejo biggrin.gif

Eiana sau kokios eiles biggrin.gif turbut niekada nepasiryzciau jei reiktu tiek laukt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš 6-ta diena po operacijos ir vis dar tokiu pat intensyvumu draugauju su nuskausminančiais. Be vaistų būtų visai ne kas - skausmas eina iki pat ausų, blogiausia iš ryto. Nors visumoj nėr taip blogai, kaip tikėjausi biggrin.gif
Šiandien einu pa gydytoją, matysim, kaip ten viskas.
Dantis valiausi jau antrą dieną su vaikiška nemėtine pasta, prie galinių iki šiol nelendu.
Beje, bananai ir man graužė - norėjau įsitikinti smile.gif.
Kas daugiau, nežinau, merginos jau viską aprašiusios yra.
Tiesa, operavausi abliacijos metodu. Operacija, pasak gydytojos, saugesnė, sveikimas toks pat. Tai vat, taip ir sveikstu.
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2011 05 18, 08:43)
Sveiki,
Aš 6-ta diena po operacijos ir vis dar tokiu pat intensyvumu draugauju su nuskausminančiais. Be vaistų būtų visai ne kas - skausmas eina iki pat ausų, blogiausia iš ryto. Nors visumoj nėr taip blogai, kaip tikėjausi  biggrin.gif
Šiandien einu pa gydytoją, matysim, kaip ten viskas.
Dantis valiausi jau antrą dieną su vaikiška nemėtine pasta, prie galinių iki šiol nelendu.
Beje, bananai ir man graužė - norėjau įsitikinti  smile.gif.
Kas daugiau, nežinau, merginos jau viską aprašiusios yra.
Tiesa, operavausi abliacijos metodu. Operacija, pasak gydytojos, saugesnė, sveikimas toks pat. Tai vat, taip ir sveikstu.

Na laikykis smile.gif beje man bananai irgi grauze biggrin.gif nuskausminamuosius i vena leisdavausi apie 5dienas leidausi, po to dar pora dienu kentejau biggrin.gif Siaip gerai pasijutau mazdaug po 10dienu biggrin.gif
Atsakyti