Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

[quote=moony,2011 07 06, 23:22]
Aš operavausi Lazdynų ligoninėje,labai patenkinta,labai moderni operacinė. Laiko ligoninėje labai individualiai-kadangi mano tonzilės buvo labai randėtos,duobėtos,tai ir operavo apie valandą,ir laikė keturias dienas. Santariškiu lor skyrius puikus,gali nesijaudinti,o vyro tikrai nereikia-pirmą operacijos dieną negalima kalbėti,o kitas dienas kalbėjimas sukelia skausmą.Man norėjosi tik ramybės,džiaugiausi,kad dvi dienas gulėjau viena. Žinok,daug smagiau bendrauti tuo metu su palatos kaimynėm,nei su vyru. Vip palatų skyriuose tikrai yra,bet reikia klausti daktaro.
Atsakyti
As tai irgi pritarciau kokošei, kad siek tiek juokinga skaityt, kad operacija tik du medikai gali atlikt, ir isvis tik santariskes ar klinikose biggrin.gif Juk cia ANGINOS operacija, ne kokiu vidaus organu, ne traumatologine ar dar kokia. Kam tas vyras slaugytojas? Ar jums nebutu geda pries personala prasyt VIP palatos, kad su vyru galetumet but biggrin.gif Jauciu skyriuj butu menesio anekdotas biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, o iš kur Jūs čia ištraukėte, kad jei vyras bus kartu tai jau nepasitikiu daktarais? Jeigu jis nori būti kartu tai jau mūsų čia reikalas, kam čia biesintis, tuo labiau dėl kitų žmonių. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 07 liepos 2011 - 14:25
nu jau tikrai juokingai nuskambejo, kad vyras slaugys biggrin.gif
kad cia butu kazin kokia operacija biggrin.gif
Atsakyti
Dar noriu paklaust, tos, kurios ankčiau rašė, kad daktaras joms pagreitino eilę, tai kaip atsidėkojot, jei mokėjot gal galėtumėt bent į AŽ parašyt kiek, nes nežinau kokia suma atsidėkot daktarui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 07 liepos 2011 - 21:44
QUOTE(moony @ 2011 07 07, 22:43)
Dar noriu paklaust, tos, kurios ankčiau rašė, kad daktaras joms pagreitino eilę, tai kaip atsidėkojot, jei mokėjot gal galėtumėt bent į AŽ parašyt kiek, nes nežinau kokia suma atsidėkot daktarui.

neatsidėkojau niekaip.santaruose palatos keturvietės,o vyro abejoju,kad reiks,nes seselės labai rūpestingos.lakstė kas 10min.paklaust ar ko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Na aišku, gal galit patarti kokių dalykų pasiimti reiktų, ar kokių arbatų iš anksto nusipirkt skalavimui ar ko, girdėjau ledus kitiem liepia valgyt po operacijos, tik nesuprantu kodel bigsmile.gif Ar prieš operaciją daro kraujo ir visus kitus tyrimus?
Atsakyti
Prieš operaciją,reikia atlikti šlapimo,bendrą kraujo tyr, kraujo krešėjimo ir elektrokardiogramą. Skalauti negalima,paimkit negazuoto mineralinio ir serveteliu ar popierinį rankšluostį. Savaime suprantama puodelį, šaukštą,rankšluostį,naktinius.
Atsakyti
Tai tikriausiai dar pasakys daktaras kad atlikti tuos tyrimus, nes kai buvau konsultacijoje tai nieko apie tuos tyrimus neužsiminė, liepė atvykti kokią dar dieną prieš operaciją formalumus visus sutvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 07 08, 15:48)
Na aišku, gal galit patarti kokių dalykų pasiimti reiktų, ar kokių arbatų iš anksto nusipirkt skalavimui ar ko, girdėjau ledus kitiem liepia valgyt po operacijos, tik nesuprantu kodel  bigsmile.gif Ar prieš operaciją daro kraujo ir visus kitus tyrimus?

nežinau.aš paėmiau vandens butelį,bet ir to neišgėriau.. Tyrimus reik turėt ne senesnius,nei 10dienų,bendrą kraujo,šlapimo,kardiogramą,rentgeną plaučių,krešėjimo faktorių ir kraujo grupę ir rh faktorių.
Atsakyti
Oho kiek daug tyrimų, man yra darę operaciją su pilna narkoze tai tik kraujo tyrimų reikėjo ir viskas.
Atsakyti
Labai visom viskas gaunasi skirtingai-aš per tris dienas išgeriau 2l mineralinio,ir man nereikėjo daryti plaučių rentgeno nuotraukos,kraujo gr tyrimo. rolleyes.gif Apie viską tau pasakys daktaras.
Atsakyti