QUOTE(moony @ 2011 07 02, 10:40)
Bet poto galima ir saulėje būt viską? Aš kaiptik prisiskiepijusi nuo visokių hepatikų prieš kelionę ir turiu mėnesį palaukt iki kito skiepo, galvoju staigiai suorganizuot, kad kas išpjautų man tą anginą, bet mano šeimos daktaras pasakė, kad palaukt rudens, o mane ta temperatūra labai vargina, noriu kuo greičiau atsikraratyt jos. Tiesa, prieš kelias sav kai buvau pas LOR, jis sakė, kad vasara labai geras metas pjaut anginą

Tai kaip iš tikrųjų? Esu girdėjus ir aš, kad žiemą geriau, bet ar čia labai svarbus faktorius kada ją pjaut?
Vasara-blogiausias metas.Karštis.didėja infekcijų tikimybė,savijauta prastesnė,didėja kraujavimo tikimybė.
Geriausias metas-rudens antra pusė,pavasario pirma pusė.Žiemą gerai-šalta,bet daug infekcijų siautėja tada.Aš operavausi lapkričio 2d.tai skaitėsi idealus laikas.Luke šalta,infekcijos dar nesiautėja per daug.
Tik matai,nežinia ar eilė bus tokia maža,kad galėtų užrašyt mėnesio bėgyje.Man pvz.davė ekstrinę vietą,tai po 2 mėn.operavo.Šiaip įprastai sakė,kad vietų kovo mėnesį yra (užsirašinėjau rugpjūčio gale

).
Šiaip įtakoja iš dalies savijautą metų laikas.Man tonziles,kaip minėjau lapkričio 2 operavo,o nosies pertvarą operavo gegužės vidury,tai savijauta nepalyginama.Aišku,tonzilių operacija daug skausmingesnė ir panašiai,bet po nosies operacijos vargino silpnumas,po išėjimo į lauką prasivėdint,pakilo temperatūra iškart

ir kraujavau nemažai iš nosikės.