Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Gerklė patinusi,jauti dar užsidėjusį fibrino sluoksnį ir nemalonų skonį burnoje. Man labai skaudėjo liežuvį,buvi likę nuo liežuvio laikiklio atspaudai. Aš dariausi trintas daržoves su mėsos kukuliais ar troškintais minkštais kotletukais,sriubas. O nuobodulį gerai malšino knyga ir kompas-buvau atsisiuntus įvairių filmų. o temperatūra dar laikosi?
Atsakyti
Laikosi ta temperatūra, vakar 37,2, snd 36,9 kaip ir prieš operaciją sad.gif Galvoju ir aš kokių trintų kotletukų pavalgyt, nes kur pirkau vaikiškų košelių su mėsa, tai be druskos, be skonio, kaip dar vaikai gali tokius valgyt smile.gif
Atsakyti
Nereikia pirkti vaikiškų košelių.jei turi blenderį(smulkintuvą),tai pasidarysi ir pati. Trečią dieną ligoninėje davė trintos varškės,kruopų košių su kotletukais ir daug kisieliaus. Tau svarbiausia daug gerti. Noriu paklausti mergaičių,kurios jau senai operuotos. Man šiandien 26d po operacijos, vis dar gerklė paraudus ir paburkus,dar stringa maistas,ar tai normalu? Poliklinikos loristė suvertė bėda padidėjusiam skrandžio rūgštingumui,nors jis pas mane normalus,jokio rėmens nejaučiu. g.gif
Atsakyti
Susiblendinau sriubos, tik, kad vyras biški perdaug pipiriukų pridėjo tai truputį griaužė. Šeip kažkaip ima vis daugiau skaudėt, ryte išgėriau Nemisilio, jau ir dabar norėčiau išgert dar vieną, bet liepė ne daugiau kaip du per dieną suvartoti, tai reik kentėt iki vakaro, kad nakčiai pasilikt. Nelinksmas tas gyjimas, oj nelinksmas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 22 liepos 2011 - 15:36
Aš negalėjau ilgai kentėti skausmo,todėl rizikavau gerti 2rūšių nuskausminančius. Prabusdavau naktį nuo baisaus skausmo,išgerdavau nimesilio,po 15 min jau vel miegodavau. Gerdavau 9ryte ir 21vakare vienus,o per pietus,ir naktį nimesilį. Su pipiriukais tai atsargiau,druskytės tai dėdavau tiek kiek reikia.
Atsakyti
Man irgi spėju nebeužteks 2kart vaistų nuo skausmo. Vakar 21val suleido i raumenis Diclaco, ryte 05val jau man gerklė skauda kaip reikalas, jau Nemisilio gėriau. Kažko tie leidžiami trumpai veikia. O kokius čia dar galėčiau dienos bėgyje pagert nuo skausmo, kad be recepto parduotų. Kažko kuo toliau tuon labiau skauda...
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 07 23, 10:47)
Man irgi spėju nebeužteks 2kart vaistų nuo skausmo. Vakar 21val suleido i raumenis Diclaco, ryte 05val jau man gerklė skauda kaip reikalas, jau Nemisilio gėriau. Kažko tie leidžiami trumpai veikia. O kokius čia dar galėčiau dienos bėgyje pagert nuo skausmo, kad be recepto parduotų. Kažko kuo toliau tuon labiau skauda...

Aš gerdavau Solpadeiną.Ten paracetamolis berods su kodeinu.Tai visai padėdavo,tik didelėm dozėm gerdavau,bet viskas ok buvo.Per dieną sugerdavau apie 8 tirpinamas tabletes,nors norma gal 4 ar panašiai.Bet super.Man naktį visad labai skaudėt pradėdavo,tai prie lovos laikydavau buteliuką su vandeniu ir jame iš vakaro ištirpintu Solpadeinu,tai net normaliai neprasibudus išgerdavau ir eidavau vėl miegot ir nustodavo skaudėt.Nors rašo,kad geriau jo nenaudot ilgiau nei 5-7 dienas,nes pripratimas vystosi,bet vaistininkė sakė,kad galiu naudot 2 sav.tai tiek ir reikėjo jo,bet nors ir didelėm dozėm vartojau,bet nepripratau,nes taip vieną dieną ėmiau ir nutraukiau visai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip smagu kad galima isgirsti daug nuomoniu apie viska drinks_cheers.gif nu bet as prie reikalo verysad.gif viskas prasidejo pries menesy kaip atsikeliau su tokiu skausmu gerkles kad net prasneket negalejau net apsiverkiau kaip skaudejo verysad.gif ir taip budavo kiekviena MIELA ryta ir vakara kokia 1.5 saw o diena lyg ir nieko paskaudedavo ir praejdavo o rytais ir vakarais skausmas toks kad kaskas pjautu is vidaus unsure.gif nuejau pas daktara (esu ne LT) israse antibiotiku isgeriau as juos lyg ir keleta dienu nejauciau isvis kad gerkle skauda,bet po to pradejo skaudeti kaip kalbu kaip ryju ir siaip jausmas kad kaskas butu viduj kaklo g.gif na ir iki dabar kaklas toks vaizdas toks didziulis isizioju patikrint taj anksciau kaip buvo tik vienoj pusej patinusiu kaskokiu guziuku atsirado ir kitoj as nebezinau ka daryt gal koky patarimma turit? ir purskaliuka naudoju ir tas tabletes ciulpiu.... gal cia ne angina?
Atsakyti
Geriausia tau daktaras pasakytų kas tau, bet geras daktaras, nes aš pati iš UK parmoviau su pirmu pasitaikiusiu lėktuvu nes neapsikenčiau anglijos daktarų atlaidumo, kaip jie į viską per pirštus žiūri,tuo labiau jei esi svetimšalis. Jie ten anginos neoperuoja. Geriau rašys antibiotikus kalnais bet neoperuos. Mb išrašė tokius antibiotikus, kurie Lietuvoje seniai uždrausti. Na bet čia jau offtopic.
Šiandien Ketanovo nupirko vyras, kažkur perskaičiau, kad nelabai tinka Ketanovas po anginos operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 23 liepos 2011 - 15:56
QUOTE(moony @ 2011 07 23, 16:55)
Geriausia tau daktaras pasakytų kas tau, bet geras daktaras, nes aš pati iš UK parmoviau su pirmu pasitaikiusiu lėktuvu nes neapsikenčiau anglijos daktarų atlaidumo, kaip jie į viską per pirštus žiūri,tuo labiau jei esi svetimšalis. Jie ten anginos neoperuoja. Geriau rašys antibiotikus kalnais bet neoperuos. Mb išrašė tokius antibiotikus, kurie Lietuvoje seniai uždrausti. Na bet čia jau offtopic.
Šiandien Ketanovo nupirko vyras, kažkur perskaičiau, kad nelabai tinka Ketanovas po anginos operacijos.

Ketanovas nelabai.Jis pirmas draugas skausmingoms mėnesinėms.Labiau padeda esant raumenų spazmams.
Atsakyti
As tai gerdavau Diclaca. Tik sunku sugert budavo, nes as ji sutrindavau ir bandziau vandenyje istirpint, bet netirpus zaraza. Na bet kai labai skauda, tai vis tiek randi buda kaip isgert. O Nimesilis, tai tik kelias valandas veikdavo.
O beje ta vieta ant uzpakalio, kur tris ampules suleido nuskausminanciu ligoninej, po siai dienai paskaudena ir tokia kaip patirpus. Bet jau du menesiai praejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 07 24, 11:05)
As tai gerdavau Diclaca. Tik sunku sugert budavo, nes as ji sutrindavau ir bandziau vandenyje istirpint, bet netirpus zaraza. Na bet kai labai skauda, tai vis tiek randi buda kaip isgert. O Nimesilis, tai tik kelias valandas veikdavo.
O beje ta vieta ant uzpakalio, kur tris ampules suleido nuskausminanciu ligoninej, po siai dienai paskaudena ir tokia kaip patirpus. Bet jau du menesiai praejo blink.gif

Tai guzai ir panašiai,gali laikytis iki 3 metų po leidimo,bet bent jau man,paprastai per pusmetį praeina nemalonumai visi.
Atsakyti