Šiandien ryte kaip visad sugėriau Solpadeine, ir nutariau papusryčiaut, skystai keptą kiaušinio trynį, juodos duonytės minkštimą... vos nurijau porą kąsnių, vajergutėliau, nzn kas ten atsitiko, bet kad užėjo skausmas, griaužimas, nesuprasi kas, net apsiblioviau iš skausmo, puoliau Nemisilį gert, net bijau valgyt kažką dabar. Beja, merginos, čia ne į temą, bet noriu paklaust, kada jūs po operacijos nuėjot pirmą kartą "pas nykštukus" didelio reikaliuko... aš nežinau ar man taip narkozės veikia, bet aš dar nebuvau po operacijos ir nelabai net noriu...... o jau 6 diena....
QUOTE(moony @ 2011 07 26, 09:58)
Šiandien ryte kaip visad sugėriau Solpadeine, ir nutariau papusryčiaut, skystai keptą kiaušinio trynį, juodos duonytės minkštimą... vos nurijau porą kąsnių, vajergutėliau, nzn kas ten atsitiko, bet kad užėjo skausmas, griaužimas, nesuprasi kas, net apsiblioviau iš skausmo, puoliau Nemisilį gert, net bijau valgyt kažką dabar. Beja, merginos, čia ne į temą, bet noriu paklaust, kada jūs po operacijos nuėjot pirmą kartą "pas nykštukus" didelio reikaliuko... aš nežinau ar man taip narkozės veikia, bet aš dar nebuvau po operacijos ir nelabai net noriu...... o jau 6 diena....
Kadangi nieko nevalgiau 4-5 dienas,tai didelio reikaliuko prispyrė gal tik po savaitės ar panašiai.
Šiandien buvau pas Lor, sakė viskas ten gyja gerai, ir patarė purkšti Bioparox, esu jį ankščiau vartojusi, toks dūmelis purškiamas, antibiotikai, bet nežinau, nežinau, nes jis labai griaužia ir ant tokios gerklės purkšti

QUOTE(moony @ 2011 07 26, 16:20)
Šiandien buvau pas Lor, sakė viskas ten gyja gerai, ir patarė purkšti Bioparox, esu jį ankščiau vartojusi, toks dūmelis purškiamas, antibiotikai, bet nežinau, nežinau, nes jis labai griaužia ir ant tokios gerklės purkšti

klausimas pasistoja,kam reik antibų,jei ten taip viskas gerai..
Mano dukrai darė operaciją 0708 tai ji savaitę beveik išvis nieko nevalgė nes bijojo , kad skaudės tai numetė 5 kg, o antra savaitė pradėjo po truputi valgyti, tai gydytoja sakė jei gerklėje nebėra baltą tai viską sugijo
Jai viskas gerai pasidarė po 2 savaičių, o dabar jau išvis nieko nebeskauda .
Nuskausmo leido tik ligoninėje 3 d. diclofonex, o paskui gėrėm namuose nimelsil labai gerai skausmą nuima

Nuskausmo leido tik ligoninėje 3 d. diclofonex, o paskui gėrėm namuose nimelsil labai gerai skausmą nuima

Atseit tas bioparox ir nuo skausmo ir nuo velnias žino ko, nesuprasi tų daktarų kartais
atrodo Lor turėtų žinoti kad skauda po operacjos, o jis stebis, kad 6 dieną dar vaistus geriu

Na tokiam mažam miestelyje kur dabar esu tai tikiu, kad Lor mažiau kompetetingi, paklausus kodėl man laikos dar temperatūra, jis tik paskėsčiojo rankom ir sako, gal karšta moteris
nu čia ant baikos, bet vistiek
Šiandien ypatingai skauda valgant, net atsigėrus kompoto ar suvalgius kokios košės taip suskausta, kad atrodo ten rugšties kas įpylė, galvoju gal dėl to, kad lupasi šašiukas, nes vakarop pradėjau spjaudyt tokias gelsvas seiles, o ir to geltonumo vis mažėja burnoj.

jaučiu,kad pievauja,nes skausmo tikrai nenuima,o betikslis antibų vartojimas,kad ir vietinio veikimo-nesuprantamas.o dėl skausmo,tai jie menkai supranta,nes didelė dalis patys to nepatyrė,plius,kiekvieno skausmo slenkstis yra skirtingas