Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Eucerin lūpų pieštukas - į jo vietą toks pats. Nepakeičiamas man jis thumbup.gif
http://www.eucerin.lt/1070

Schwarzkopf purškalas:
http://www.superdrug...er/invt/482609/
Labai patiko plaukams, o kaip kvepia. Manau bus kartojamas po kurio laiko. Vietoj jo irgi iš Schwarzkopf tik kitoks bus.

Išmečiau Čiornyj Žemčiug kremą veidui "Osnovnoy Uhod", nes netyčia nusipirkau sausai odai, o reikėjo normaliai - mišriai. Šitas kimšo poras siaubingai doh.gif
Taip pat į šiukšlinę keliavo Čiornyj Žemčiug paakių kremas "Energija vitaminov" - nepatiko konsistencija ir jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Clivens Intimo prausiklis - nei patiko, nei ne, keičiu į Oriflame Feminelle, gavau dovanų, kvapas malonesnis pasirodė

Atsakyti
Pabaigiau:
šampūną:
user posted image

tirštas, švelnus - patiko. bandysiu ateityje kažką dar iš šitos firmos.

ir fitoval šampūnas nuo plaukų slinkimo. į šio vietą mastau pirkti šampūną iš rene furterer kiek vėliau. pagal draugės rekomendaciją.

rexona rutulinis dezodorantas, "aukštyn kojom" toks smile.gif pilka-sidabrinė pakuotė, tiksliau nebepamenu. tiko,patiko.

į jo vietą nivea rutulinis.

user posted image
nekartosiu turbūt.
Atsakyti
Yves Rocher
user posted image
toks visai nieko prausiklis, tačiau vasarai mano mišriai odai gal šiek tiek per švelnus pasirodė, kartotinas kada nors. Į jo vietą miniukas Manhatteno likutis nuo atostogų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 09 04, 18:05)
pasw. praso paspaudus ant nuorodos 4u.gif

O Dabar? 4u.gif
Atsakyti
Ismetu Tarte 'ReCreate' primer'i (buvau is pilnos pakuotes i indeli prisipylus, bet taip ir nepanaidojau per daugiau nei menesi, tai nebenoriu laikyt) - siaip primer'is man nera butinas, bet sis patiko. Jis be silikono, tai man labiau patinka kaip tepasi (kaip koks pienelis). Priemone gera, tik kaip ir rasiau, ne man skirta.
user posted image

Max Green Alchemie 'sun rescue cream' kremas po saules - ismetu praktiskai pilna, nes per 2 metus gal tik koki karta ar du pasitepliojau. doh.gif Ir man jo kvapas nepatinka... O be to, namuose dar Burt's Bees naujas po saules kremas stovi, tai nenoriu apsikraut. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 04, 09:12)
QUOTE(avva @ 2010 09 03, 11:24)

Strigo dezodoranto rutuliukas? biggrin.gif

Tikrai ne. Apskritai, tai sis man vienas is geresniu antiperspirantu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Labai patiko, kaip duso zele tikrai faina, bet nekartosiu tk del kvapo, man primena vaikiska sirupa nuo kosulio biggrin.gif
user posted image
Nors ir smirda acetonu, bet kaip valiklis - idealus, jau nepamenu kelintas ir dar daug ateityje pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 09 04, 11:35)
Ismeciau lako valikli,rozini,

Man sis nepamainomas. Pradzioje irgi galvojau kaip cia tuos pirstus mirkyti, bet ipratau ir labai gerai
-------------------------
I tema - baigiau margaritos intymios higienos prausikli su pieno baltymais
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2010 09 04, 12:59)

As toki pati turiu, tai atsakysiu.  blush2.gif Bent jau man tai nestringa, gal del to, kad kiekviena diena naudoju. Kazkada buvau nenaudojus kelias dienas, tai lyg ir buvo biski pastriges, uzdziusta gal jis kazkaip, bet kai naudoju kiekviena diena viskas normaliai ir niekas nestringa  smile.gif

Man tai stringa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2010 09 05, 11:30)
Schwarzkopf purškalas:

Kvapas man jo laabai patiko ir pats neblogas, bet kai neturiu problemu del plauku velimosi, nelabai reikalingas
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 05, 12:23)
Clivens Intimo prausiklis - nei patiko, nei ne,

Man jo kvapas kazkoks per astrus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 06, 14:36)

Kvapas man jo laabai patiko ir pats neblogas, bet kai neturiu problemu del plauku velimosi, nelabai reikalingas

Maniškiai irgi beveik nesivelia, bet juo pasipurškus jie glotnesni pasidaro, malonesni liesti, tokie minkštučiai. Tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Schwarzkopf purškalas šitą turiu, bet man pradėjo labai veltis plaukučiai , tai nieko gero vis tiek nepadeda. Nors pripažįstu vien tik dėl kvapo purškiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Margarita dezodorantas-antiperspirantas (oranžinis)
Atsakyti