Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Subaigiau Lirene kuno sveitikli. Patiko, bet del ivairoves koki kita pirksiu.
Atsakyti
user posted image

Patiko,kad neapsunkino plauku,tik fiksacijos mazoka,dabar ieskosiu kokio kito
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(avva @ 2010 09 07, 12:29)
user posted image

Ar efektyvus? Padėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2010 - 12:05
Man tai irgi strigo jo rutuliukas biggrin.gif ir tik dėl to nepatiko, nebekartosiu niekad.
user posted image

Plaukų putos labai patiko, į jų vietą tokios pačios smile.gif
user posted image

QUOTE(white kitty @ 2010 09 04, 11:35)
Ismeciau lako valikli,rozini,dar buvo naudojamas,bet nenorejau,siaip gerai vale ir patogu naudotis buvo,bet man labai nepatiko tas jausmas kai ikisi nagus i acetona ir jie ten mirksta,atrode,kad liksiu be nagu  doh.gif  biggrin.gif aisku nieko nagams neatsitiko,bet daugiau nepirksiu tokio tipo valikliu,man geriau uzlasinti ant vatos diskelio ir svelniai nuvalyti

Man tai labai patinka tas valiklis. Nereikia ten taip ilgai jame mirkinti pirštų. Greitai įkiši, perbrauki per kempinėlę ir nusivalo viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Listerine skalavimo skystis - daugiau metiniu jau tikrai nebepirksiu. Man lengvesni skoniai labiau patinka.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 07, 13:04)
Ar efektyvus? Padėjo?

Tepdavau nakciai visa veida, tai ryte ne karto neatsikeliau su kokiu netiketu spuogu happy.gif . O siaip tai pries kokius 3 men. buvau baisiai isberta, tai sis gelis+Octenisan losjonas bei Bioderma Sebium priemones labai pataise mano odos bukle thumbup.gif
Atsakyti
Baigta: Blendamed dantų pasta su eukaliptais, į jos vietą Glister dantų pasta 4u.gif
Atsakyti
Baigtas logona ginko sampunas. Man jis nr.2 kolkas, ateity manau bus kartojamas smile.gif
Atsakyti
I jo vieta noriu tokio paties,tikiuosi gausiu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Purumo suteikiantis šampūnas. Patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 08, 11:32)
Purumo suteikiantis šampūnas. Patiko smile.gif
user posted image

Tikrai purumo suteikė ar tik vadinasi taip?
Atsakyti