Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
puikus labai atgaivina oda (cia veido tonikas)
Atsakyti
BioSilk Silk Therapy šampūnas ir kondicionierius

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pora pabaigų mirksiukas.gif

1) Oriflame gaivinamasis kūno kremas su agurkais. Smagus kremukas, gerai gėrėsi, malonaus kvapo- visai tiko vasarai, šaltesniu oru man jis būtų per lengvas, gerokai trūktų drėkinimo, todėl gerai, kad kaip tik laiku ir pasibaigė. tongue.gif

user posted image

2) TBS kanapių rankų kremas. Turėjau likutį nuo praėjusio žiemos sezono, tai mama orams atvėsus jį "privatizavo". biggrin.gif Labai geras kremas, atėjus žiemai nusimato kartojimas. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 14:02)
Tikrai purumo suteikė ar tik vadinasi taip?

Tiesiog tas šampūnas mano plaukams nieko nepagadindavo, sakyčiau suteikdavo to purumo, ir naudočiau jį vėl (šiaip dabar dar norėčiau įsigyt pabandyt tą naują kur reklamuoja žaliam buteliuke schwarzkopf ar koks ten jis..) smile.gif Kaip kiti šampūnai būna, kad ne tokį efektą duoda ir pan - nepatinka, kai išsiplovus plaukai būna lygus, tiesūs ir susiploję biggrin.gif O dėl purumo - neaišku, kuri iš tų priemonių, kurias naudoju, labiausiai prisideda prie to purumo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Išmečiau....
Porą metų prastovėjo.....
Jei būčiau deginusis gal ir būčiau sunaudojusi...
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 09 09, 08:30)

kokie atsiliepimai apie kondicionierių ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 09 09, 09:30)

Domina abu ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau australian gold Bearly legal.
avon naturals kūno purškiklį su gervuogėm smile.gif
Atsakyti
user posted image

Labai patiko good.gif
Atsakyti
Baigiau antra mini buteliuka Nailtiques - galiu garantuotai pasakyt, kad tikrai padejo (po pirmo nebuvau tikra): nagai stipresni, kietesni. Tik man minusas su abejais buteliukais buvo, kad kazkur nuo puses jis pradejo tirstet ir kad graziai uztept po to tekdavo dideli lasa jo uzdet ant nago. Kolkas turiu 2 OPI stipriklius, Illamasque ir Konad lako pagrindus, tai nekartosiu sio. Bet is esmes patiko, jei ne tas lipnumas.
user posted image
Atsakyti
365 (Whole Foods parduotuves prekinis zenklas - foto nebus, nes nerandu butent tos pakuotes) kokosu aliejus - net nezinau ar patiko... Bent jau nesuzavejo tikrai ir nezadu kartot pirkinio. Pavargau kol subaigiau: ir kepem ant jo, ir ant dziovintos bulkos (french toast) tepem, ir kuna tepiau, ir plaukams pries plovima naudojau... Man aliejai isvis nepatinka savo riebumu, tai ir sis nesuzavejo. ax.gif

Na ir eilini karta pribaigiau CVS ovalius vatos diskelius - sie vieninteliai, kuriuos naudoju, nes nuo visu kitu bandytu oda siurpsdavo tikraja to zodzio prasme (man laabai nepatinka vata - jau vien rasant negera darosi). Traukiu tokius pat is sandeliuko ir busw perkami vel ir vel ir vel. thumbup.gif
Atsakyti