Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(woriuukee @ 2010 08 15, 13:18)
kur jo galima rasti ir kokia kaina?

parduotveje Douglas, kaina 15ml 15lt

Biosilk
Atsakyti
Baigėsi "Essence" nagų augimą skatinanti priemonė ,,ultra strong'' . Sąžiningai išnaudojau visą, kol nebeįmanoma laukuotis buvo ax.gif Ar skatino augimą nepasakysiu, bet kaip nagų lako pagrindas - be priekaištų thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Maloniai kvepejo, nesausino odos, bet nieko blatno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 15, 09:45)
Iki paskutinio laselio  rolleyes.gif pirksiu vel  smile.gif nors dar turiu priemoniu, bet sis silkas turi buti mano krepselyje, nes plaukai atrodo fantastiskai  wub.gif

user posted image

O kas čia šampūnas? Tinka visiems plaukams? Sugundei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 08 15, 22:26)
O kas čia šampūnas? Tinka visiems plaukams? Sugundei doh.gif

Čia šilkas plaukams,geras daiktas,nuima pasišiaušima plaukams, ir suglotnina juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 08 15, 21:58)
Čia šilkas plaukams,geras daiktas,nuima pasišiaušima plaukams, ir suglotnina juos mirksiukas.gif

mano lb pasišiaušę, tai iki glotnumo toli ....
gal drėgnus tepant bus geriau....kitaip tas pats kas PM aliejukas

šian baigsiu Organin Surge Tropical Bergamot šveitiklį. Niekam tikęs, grūdeliai labai smulkus, apie šveitimą negali būt nei kalbos schmoll.gif antrą kartą nepirkčiau
user posted image
Atsakyti
Giovanni 'detox' duso zele - jau n-toji. Sia praktiskai tik vyras naudojo, nes man pabodo kvapas (sunaudojom ju ne viena).
user posted image

Comodynes makiazo valymo serveteles su avizomis - irgi n-taji karta perkamos. Man jos labai labai patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau "rasos" kremą-gelį veidui su BHA, visai nieko, pirkčiau dar ax.gif
Atsakyti
user posted image
Subaigiau ,į jo vietą toks pat bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Subaigiau ir neradau kito tokio Eurokose savo, tai rytoj tikriausiai papirksiu kai varysiu į Kauną, šiaip labai patiko, tik gal kiek kvapas pabodo, tai gal kito kvapo jamsiu jei rasiu smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau (na,tiksliau likutį mesiu lauk,bo kažkaip keistai su oda sureagavo (atsirado spuogiukų ir šiaip oda poklaikiai atrodė unsure.gif )
user posted image

Į jo vietą
user posted image
Atsakyti
Nailtiques nagu stipriklis - dar viena is rinkinuko toki pati turiu. Po to bandysiu OPI stipriklius.
user posted image
Atsakyti