Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Visi nebepirma karta pirkti, patinkantys:

* Rasa ranku kremas su silko baltymais

* Rasa prausiklis probleminei odai

* Erbario Montechiaro

* Oriflame nagu lakas "juodosios vysnios" (nebegamina tokio)
Atsakyti
user posted image

Lakas kaip lakas,spalva visai nieko buvo,megstu tokius pieniskus atspalvius,bet antra karta kazkaip negundo pirkti

user posted image

Jau antras,trecias bus irgi toks pat ax.gif
Atsakyti
Avon Planet Spa Dead Sea Minerals Hair Mask
Išmečiau,nes baigėsi galiojimas
user posted image
Atsakyti
Sunaudojau purškiamo kondicionieriaus paskutinius lašus. Tikrai jis "light" ir reikia nemažai papurškimų, kad efektas būtų. Iš panašios kainos priemonių gal labiau "Schwarzkopf Gliss Kur" patiko. Bet gal kada nors ir kartosiu - dar nenusprendžiau.

user posted image
Atsakyti
Gavau dvi pakuotes dovanu, viena sunaudojau, dabar naudosiu kita, nuostabus aliejus, ipilu i vonia ir po maudyniu kunui nebereikia jokiu kremu
user posted image
Atsakyti
Pagaliau pribaigiau....
Į jo vietą toks pat mažesnis.....
Gavau dovanų...

Pati nebūčiau pirkusi.... nepatiko, nieko nenuvalo...
Po jo dar reikia praustis prausikliu ir valyti toniku......

Čia turbūt galioja taisyklė: kas tinka viskam - netinka niekam....
user posted image Vichy makiažo valiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 17 rugpjūčio 2010 - 18:09
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 17, 18:09)
Pagaliau pribaigiau....

Tai ta gauta dovanu,galima parduoti isparduotuveje,jei jums netiko ir nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 17, 18:09)
Pagaliau pribaigiau....
user posted image Vichy makiažo valiklis

Turėjau ir aš tokį doh.gif užkimšo man poras, irgi nieko nevalė, tragedija kažkokia, o dar pilna kaina iš vaistinės buvau pirkusi, gaila kaip tų pinigų..
Atsakyti
1) Geomar valomoji veido kaukė su baltuoju moliu. Maloni kaukytė, skaniai kvepėjo- kartotinas pirkinys, bet man Superdrug panašaus tipo kaukės poveikiu labiau patiko. ax.gif

user posted image

2) Vagisan intymios higienos prausiklis. Neblogas buvo, kartočiau. Dabar į jo vietą bandysiu pigesnį Margaritos su pieno baltymais.

user posted image
Atsakyti
Baigiau Lakmės šampūną nuo plaukų slinkimo. Apmažino slinkimą kažkiek, gerai plovė. Žinoma, nuolat reikėjo kažko papildomo plaukams, nes vien šampūnas nepadarydavo švelnių, paklusnių plaukų. Bet šiaip užskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Ne pirmas ir ne paskutinis.
Atsakyti
user posted image

patiko, veliau pirksiu vel ax.gif
Atsakyti