Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Tikrai patiko, jau antras, manau tikrai ateity bus kartojamas, užteko 3,5mėn smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 09, 21:36)
Nieko nieko biggrin.gif
Tikrai margarita daug labiau patinka  4u.gif

nu esu ir bandzius, abejas 4u.gif . Daugiau ju nebeperku, kazko jos man schmoll.gif . Nieko ypatingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 12, 09:39)
Tikrai patiko, jau antras, manau tikrai ateity bus kartojamas, užteko 3,5mėn smile.gif
user posted image

Žiūriu, čia visos taip giria... Pas MB toks gal metus jau stovi, bet nelabai eina... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Corine de farme nagų lako valiklis. Visai patiko. Kiek sunkiau valydavo tamsų nagų laką, bet palyginus visai gerai susitvarkydavo. Patiko pakuotė (stiklinis buteliukas).
user posted image

Hempz Hydrosilk kūno losjonas. Puikus. Lengvas, drėkinantis, jokio įkyraus kvapo, jokio lipnumo jausmo. Tiesiog tobulas šiltesniems orams...Žiemai turbūt būtų per lengvas.
user posted image

Earth science veido šveitiklis. Vis tik nusprendžiau, kad man jis per šiurkštus. Man tai patinka, o vat mano odai ne visada. Pabaigiau šveisdama mažiausiai jautrias veido vietas...
user posted image

Catrice antakių pieštukas. Be jo jau neįsivaizduoju savo makiažo. Puikiai paryškina antakius be jokio dirbtinumo efekto. Lengva naudoti, gera kaina. Į jo vietą lygiai toks pat.
user posted image
Atsakyti
user posted image
tiko patiko/būtinai kartosiu iškart, vienas retesnių atvejų, kai pasibaigusį produktą pakeis lygiai toks pats iš eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 09 12, 10:03)
nu esu ir bandzius, abejas  4u.gif . Daugiau ju nebeperku, kazko jos man  schmoll.gif . Nieko ypatingo  lotuliukas.gif

Man tai kol kas super thumbup.gif Švelni oda tokia pasidarė wub.gif ir kvepia skaniai blush2.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 12, 10:27)
Žiūriu, čia visos taip giria... Pas MB toks gal metus jau stovi, bet nelabai eina...  g.gif  biggrin.gif

Stebuklų nedaro, bet kaip prausiklio kainos/kokybės santykis super geras thumbup.gif
Nesausina, gerai prausia, skaniai kvepia, nealergizuoja , o ko daugiau norėt iš prausiklio? ax.gif
Kadangi per akcijas jį perku, tai tikrai nebrangiai gaunas, dabar naudosiu Garnier tą su šepetėliu, irgi visai patinka, tik kartais kai nenoriu su tuo šepetuku plaut tai į delną įsipilu šiek tiek prausiklio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 12, 16:35)
user posted image
tiko patiko/būtinai kartosiu iškart, vienas retesnių atvejų, kai pasibaigusį produktą pakeis lygiai toks pats iš eilės  smile.gif

Kuo patiko? Ką daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 12, 10:27)
Žiūriu, čia visos taip giria... Pas MB toks gal metus jau stovi, bet nelabai eina...  g.gif  biggrin.gif

As irgi toki nusipirkau, tik todel,kad neostratos niekur nerandu,kurio man reikia,tai naudoju apie 3 d.,galiu pasakyti,kad neblogas,siaip nepatinka man kvapas,jau buvau ipratusi prie bekvapiu,bet gerai prausia, jokiu priekaistu,dar kaip uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 15:50)

maloniai atgaivina, atvėsina... ratilų neturiu (tpfu tpfu tpfu ir x3 į stalą) tai negaliu pasakyt, ar naikina, ir rodos kažkiek padrėkina rolleyes.gif
Atsakyti
Du is eiles tokius thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=aprilita,2010 09 09, 11:06]
Pora pabaigų mirksiukas.gif
1) Oriflame gaivinamasis kūno kremas su agurkais. Smagus kremukas, gerai gėrėsi, malonaus kvapo- visai tiko vasarai, šaltesniu oru man jis būtų per lengvas, gerokai trūktų drėkinimo, todėl gerai, kad kaip tik laiku ir pasibaigė. tongue.gif

user posted image

Šitą ir aš visai neseniai pabaigiau, bet nebekartosiu daugiau.. šisip tai gal ir nieko toks, bet kvapas tai jau žiauriai užerzino, jau paskutine savaite tepiau visur ir gausiai, kad tik greičiau pabaigčiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 16:50)

Šita man irgi labai patiko thumbup.gif dar bandžiau tos pačios linijos veido kaukę, tai tikrai labai geros priemones 4u.gif
Atsakyti