.jpg)
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 04, 10:09)
Dušo želė Johnson's be fresh & awaken (nuotraukoj kairiausia) kadangi talpa didelė, pradėjo kvapas atsibost, labai eilinė duškė, nepastebėjau kito poveikio, tik kad prausia neblogai, nebekartosiu

į jos vietą nors ir didelė talpa, bet poveikis man labai patinka, tikrai padrėkina ir pašvelnina

į jos vietą nors ir didelė talpa, bet poveikis man labai patinka, tikrai padrėkina ir pašvelnina

klausiu nors ir paveluotai

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 09, 21:31)
klausiu nors ir paveluotai
tai jums margaritos duso zele labiau patinka? nes man kaip tik baigiasi ir mastau ka geriau ar johnson ar margarita

Nieko nieko

Tikrai margarita daug labiau patinka

QUOTE(shopingas @ 2010 09 09, 11:20)
Na ir eilini karta pribaigiau CVS ovalius vatos diskelius - sie vieninteliai, kuriuos naudoju, nes nuo visu kitu bandytu oda siurpsdavo tikraja to zodzio prasme (man laabai nepatinka vata - jau vien rasant negera darosi). Traukiu tokius pat is sandeliuko ir busw perkami vel ir vel ir vel. 

O jie nesibumbuluoja, nesusitrina makiažą valant?
Nusipirkau iš Target kažkokių pigių, tai siaubas, paakiai raudoni nuo šiurkštumo, ir vos ne ištirpsta užpylus valiklio ar toniko

QUOTE(himalaia @ 2010 09 09, 21:50)
O jie nesibumbuluoja, nesusitrina makiažą valant?
Nusipirkau iš Target kažkokių pigių, tai siaubas, paakiai raudoni nuo šiurkštumo, ir vos ne ištirpsta užpylus valiklio ar toniko
Siaubas kažkoks, mesiu lauk.

Makiaza as prausikliu nuprausiu, o paskui sita diskeli toniku pavilgau ir nusivalau veiduka. Tai man del tiek ne burbuliuojasi, ne susitrina, ne dar kas nutinka. Tiesa, as diskeli i 2 dalis perplesiu, nes man nebutinas toks didelis. Pilnu tik nagu laka valau. As jais labai labai patenkinta - tiek tuo, kad nesijaucia to vatos jausmo, tiek tuo, kad veidas nebuna vatos plaukeliais aplipes.

pabaigiau H&M kuno sveitikli is organines serijos, levandu ir obuoliu kvapo, nors ir skystokas, bet visai nieko, tuo labiau, kad papigiaja buvau radus pirkt, gal kada pakartociau
i jo vieta natura siberica kuno sveitiklis 
porai kartu beliko weleda roziu naktinio veido kremo, patiko, bet nekartosiu, bent jau kol kas, i jo vieta TBS nutriganics naktinis kremas

porai kartu beliko weleda roziu naktinio veido kremo, patiko, bet nekartosiu, bent jau kol kas, i jo vieta TBS nutriganics naktinis kremas
La roche posay Physiological Cleansing Gel. Į jo vietą toks pat

QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 09, 10:48)
Tiesiog tas šampūnas mano plaukams nieko nepagadindavo, sakyčiau suteikdavo to purumo, ir naudočiau jį vėl (šiaip dabar dar norėčiau įsigyt pabandyt tą naują kur reklamuoja žaliam buteliuke schwarzkopf ar koks ten jis..)
Kaip kiti šampūnai būna, kad ne tokį efektą duoda ir pan - nepatinka, kai išsiplovus plaukai būna lygus, tiesūs ir susiploję
O dėl purumo - neaišku, kuri iš tų priemonių, kurias naudoju, labiausiai prisideda prie to purumo 

Ta schauma dabar naudoju, nepasakyciau, kad suteikia purumo, bet plaukai graziai krenta juo issiplovus

Baigta, nekartosiu, paprastas kremas ir tiek:

Baigiau:
rugiagėlių hidrolatą (50 ml)
žalią molį (50 ml)
rugiagėlių hidrolatą purškiau ant veido, man kažkiek sausino, paskui pildavau į molį ir darydavau kaukes.
abu patiko, bet turiu dar kitokių molių, kol nebaigsiu, žalio nekartosiu
rugiagėlių hidrolatą (50 ml)
žalią molį (50 ml)
rugiagėlių hidrolatą purškiau ant veido, man kažkiek sausino, paskui pildavau į molį ir darydavau kaukes.
abu patiko, bet turiu dar kitokių molių, kol nebaigsiu, žalio nekartosiu

Keli lasai beliko. Neblogas produktas. Matyt ateity dar kartosiu, bet kolkas norisi isbandyt ir dar kanors