Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

Man bent po gimdymo nepaplatejo klubai ir figura ir svoris atsistate, kaip buvo pries gimdyma, jau pirma savaite tilpau i visus savo senus drabuzius rolleyes.gif
gal todel, kad jauna gimdziau 21 metu. Sako kad daug kas nuo amziaus priklauso.
Atsakyti
ojes! man 22 biggrin.gif tada gal ir pavyks sukust smile.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 22, 17:22)
Tikiuosi po gimdymo bemetant svory krutines nepamesti...

jau pameciau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 22, 16:40)
O GAL KLUBAI PLATEJA TOMS, KURIOS JU NETURI? IR MATMENYS 90-60-90 KEICIAS.....

siaip daugiausia tie klubai plateja moterims kurios ju neturi ....bet jus neisivaizduokit kad praplateja ten labai jau pastebimai tiesiog figura truputi sumoteriskeja nors ir svoris atrodo toks pat ....o klubai plateja jau nestumo metu tiesiog po gimdymo labiausiai pastebima ......o dar jei mamyte ir neskuba svorio mesti tada jau is vis....taip kad nebijokit tu klubu platejimo norit jus to ar ne vis tiek truputi pasikeis..... smile.gif
Atsakyti
"Aciu", Jolkiux, kad paguodei sad.gif
laugh.gif wink.gif laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif prasom biggrin.gif
Atsakyti
na as nezinau, ar taip jau plateja tie klubai po gimdymo... esu smulkaus sudejimo, bet per nestuma isplatejau tai ohoho blink.gif bet kai dukrytei suejo 4 men, as jau paprastai ilindau i savo 12-toj klasej nesiotus aptemptus dzinsus blink.gif ir be jokiu ten dietu ar mankstu. Tai nebent po antrojo nebeitilpsiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Nieko jie neplatėja smile.gif Gimdant visi tie kauliukai paslankesni (todėl ir sujungti kremzlėmis), kad veikelis išlystų, bet tikrai pagimdžius viskas susistato į vietas smile.gif Nėštumo metu mes visos platėjam, bet kaulų struktūra tai nesikeičia biggrin.gif Reikia tik svorį ir celiulitus po to susitvarkyt. Dėl klubų tai tikrai nėr ko pergyvent laugh.gif xi xi xi.
Atsakyti
QUOTE (nigrita @ 2004 05 24, 10:32)
Nieko jie neplatėja smile.gif Gimdant visi tie kauliukai paslankesni (todėl ir sujungti kremzlėmis), kad veikelis išlystų, bet tikrai pagimdžius viskas susistato į vietas smile.gif Nėštumo metu mes visos platėjam, bet kaulų struktūra tai nesikeičia biggrin.gif Reikia tik svorį ir celiulitus po to susitvarkyt. Dėl klubų tai tikrai nėr ko pergyvent laugh.gif xi xi xi.

Ir as taip manau, Nigrita thumbup.gif Nes jei tai butu tiesa, seniai laikytumem tai sventa taisykle, o ne speliotumem mitu prisiklause laugh.gif
Atsakyti
Kaulai tai tikrai neišplatėja, nes po gimdymo vėl sueina į vietą. Tačiau kad išplatėja subinė, tai tikrai, jei per nėštumą priaugi svorio, tai jis nenukrenta iškart po gimdymo. Pagimdžiau prieš mėnesį antrą kartą, tai į savo kelnes dar neįtelpu. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Bet jau matau , kad pilvukas mažėja, svoris krenta. labai kūdintis negaliu, nes maitinu savo pienu, turiu gerai maitintis, gerti daug pieno.
Po pirmo gimdymo truputį sumoteriškėjau, bet man tai buvo į naudą, nes buvau kaip šaka, o po to atsirado krūtinė, pagražėjo klubai.
Svarbiausia neapsileisti ir nesubobėti, o buvusios formos po truputį sugrįž. biggrin.gif
Atsakyti
O mano giminej visoms moterims kaip tik po gimdymo lieka didele krutine, kurios pries tai nebuvo... As irgi to tikiuosi. Pvz: mano mamytes pries gimdyma buvo A, o jau po pirmo vaiko patapo C thumbup.gif
Na mane tik gasdina pilvukas -maisiukas. Pas kelias pazistamas liko vos ne sesto menesio pilvukai, o jos irodineja, kad ir badavo ir sportavo g.gif
O ar verta dar pries gimdyma korseta isigyti? Ar jis tikrai padeda?
Atsakyti
QUOTE (temi @ 2004 05 24, 10:59)
O mano giminej visoms moterims kaip tik po gimdymo lieka didele krutine, kurios pries tai nebuvo... As irgi to tikiuosi. Pvz: mano mamytes pries gimdyma buvo A, o jau po pirmo vaiko patapo C thumbup.gif

O cia tai fantastika butu...is A persokt i C..na bent jau B rolleyes.gif
O mane tai drauge prigasdinos,kad pas kurias pries nestuma nedidukai papukai buvo, tai po to visai isdziuna ir nieko nelieka unsure.gif Niu bet matyt visaip buna, bet noreciau kad man pirmas variantas butu thumbup.gif
Atsakyti