QUOTE (eglek @ 2004 05 22, 16:23) |
Tikiuosi po gimdymo bemetant svory krutines nepamesti... |
Man dabar visi sako, tai tu džiaukis, didelė krūtinė, aš kaip pripratus prie normalios, kad man nesilinguotų einant, tai manoji mane dabar erzina
Mano irgi buvo 98cm, o dabar 103cm....

Pavydžiu mamoms , kurios taip gali po mėnesio į senus džinsus įlisti. Man jau 4 mėn. po gimdymo, o niekaip tie likę 6kg nekrenta , į praeitos vasaros kelnes įlisti be šansų,(kaip rašiau jos 2 nr. mažesnės), lašiakas iškritęs, mano visos maikutės ir megztukai trumpyčiaia, ką daryt. Tai vyras išskyrė pinigėlių naujai aprangėlėi, tai truputį pasitaškiau;)
QUOTE (Letta @ 2004 07 02, 12:01) |
Tiesa, girdėjau, kad kuo ilgiau maitini kūdikį savo pienu, tuo greičiau svoris krenta. Kaži, ar tai tiesa? ![]() |
Vienoms tai pasitvirtina, kitoms - ne. Tai labai individualūs dalykai. Aš irgi galvojau maitindama svorio atsikratysiu - ne viskas taippaprasta, nors maitinau beveik metus. Vos ne vos pavyko numesti 7-8 kg (ir dabar dar liko prilpę 5 kg), bet nevalgant po 18 val., sumažinus saldumynus beveik iki 0.
Įdomiausia, kad, kol buvau nėščia, visi sakė - maitinsi, nutirps viskas. Kai maitinau - baigsi maitint - viskas grįš į savo vėžias. Dabar tikiuosi, kad svoris susireguliuos, kai pradėsiu dirbti. Be to, stengiuosi prisižiūrėti, ką valgau ir kada valgau. Aišku, kartais viskas nusibosta...

QUOTE (Sesilija @ 2004 07 02, 22:59) |
bet nevalgant po 18 val., sumažinus saldumynus beveik iki 0. |
kaip tų saldumynų atsisakyti

QUOTE (šilka @ 2004 07 03, 00:08) | ||
kaip tų saldumynų atsisakyti ![]() |
Iš pradžių būna labai sunku. Jei neišeina atsisakyti, reikia sumažinti. Suvalgydavai didelį gabalą torčiuko - įsidėk mažytį, valgydavai grietininius ledus - nusipirk šerbeto. Tas pats su vaisiais - vietoj banano valgyk greipfrutą. Pieną pirk ne natūralų, o 1 proc. ir t.t.
Po kuri laiko pamatysi rezultatus ir tada jau bus lengviau...

QUOTE (Sesilija @ 2004 07 02, 23:15) |
[kaip tų saldumynų atsisakyti ![]() Iš pradžių būna labai sunku. Jei neišeina atsisakyti, reikia sumažinti. Suvalgydavai didelį gabalą torčiuko - įsidėk mažytį, valgydavai grietininius ledus - nusipirk šerbeto. Tas pats su vaisiais - vietoj banano valgyk greipfrutą. Pieną pirk ne natūralų, o 1 proc. ir t.t. Po kuri laiko pamatysi rezultatus ir tada jau bus lengviau... ![]() |
Na aš panašiai ir darau, šokolado valgyti nebegaliu tiek, kiek anksčiau, nes po mano nusidėjimo klecką išberia, bet dabar už tai pyragų era prasidėjo, nėr vakaro, kiad vyro neprašyčiau parvežt iš Maksimos ar Iki ko nors

Po gimdymo buvo nukrite kokie 3 kg, bet klubai tikrai paplatejo. Ir tai platus buvo. I dzinsus tilpau po poros dienu,deje ir dabar visi rubai per klubus labai skrumnoki. o krutine irgi subliusko,nuciulpe per metus.
I didziaja dali rubu tilpau greit po gimdymo, bet, bliamba, tai ne kiek neguodzia, nes ant visu kelniu, sijonu uzkrenta ta pilvo skura
Na tokio minksto pilvo neisivaizdavau kad buna
O rubai mano visi aptempti, juolab dabar vasara, nu negali zmogus paprasciausiu dzinsu ir marskineliu trumpu uzsudet
Turiu pora "uniformu", kurios nors siek tiek skura paslepia. Spinta prikimsta rubu, o vaikstau su tais paciais. Moteros tik po gimdymo supranta, ka reiskia "neturiu ka apsirengt"

Po gimdymo oraėjus 2 mėn nešiojau savo senuosius rūbus. Tik krūtinė baigus maitinti sumažėjo. Ką gi padarysi
O dėl odos pilvo, tai pilvas pas mane mažas buvo, todėl ir neišsitampė, nors vaikas 3750 gimė.

Po kokios savaites po gimdymo iskart tilpau i visus savo "mergautinius" drabuzius. Bet uztat po to kaip sustambejau!!! ohoho. matyt, nuo to pastovaus edimo, kai sedi istisai namie. Bet nieko, nustojau maitinti ir iskart suliesejau, jokie klubai nepraplatejo, dabar sveriu dar maziau nei pries nestuma, nors aisku, ne tiek mazai kaip kad anksciau, nes pastojau grizus is Amerikos, o ten svoris ir nuo oro auga.
o mano klubai patesni nei buvo, nes jokie drabužiai per š.... netinka
visai neturiu ka nešioti, vienos kelnės liko, kur per plačios buvo, o jau 1.5 mėn po gimdymo praėjo