Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

QUOTE (kregždutė @ 2004 05 24, 10:52)
Kaulai tai tikrai neišplatėja, nes po gimdymo vėl sueina į vietą. Tačiau kad išplatėja subinė, tai tikrai, jei per nėštumą priaugi svorio, tai jis nenukrenta iškart po gimdymo. Pagimdžiau prieš mėnesį antrą kartą, tai į savo kelnes dar neįtelpu. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Tai jei tik prieš mėnesį pagimdei, nėra ko tikėtis, kad būsi iš karto laiba kaip gazelė smile.gif Subinytę, ko gero, reiktų gerokai sporto salėj "pakočiot". Na, bent mano organizmas tai labai linkęs ką nereikia kaupti, be sporto net nesitikiu būti tokia kaip prieš nėtumą smile.gif Pažiūrėsim, kas bus, kai pagimdysiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (agacaga @ 2004 05 24, 15:43)
QUOTE (temi @ 2004 05 24, 10:59)
O mano giminej visoms moterims kaip tik po gimdymo lieka didele krutine, kurios pries tai nebuvo... As irgi to tikiuosi. Pvz: mano mamytes pries gimdyma buvo A, o jau po pirmo vaiko patapo C  thumbup.gif

O cia tai fantastika butu...is A persokt i C..na bent jau B rolleyes.gif
O mane tai drauge prigasdinos,kad pas kurias pries nestuma nedidukai papukai buvo, tai po to visai isdziuna ir nieko nelieka unsure.gif Niu bet matyt visaip buna, bet noreciau kad man pirmas variantas butu thumbup.gif

O mano tai prieš nėštumą buvo C, dabar tai iš viso milžinai blink.gif Norėčiau, kad po vaikelio maitinimo liktų bent B (jei įmanoma laugh.gif )
Atsakyti
Klumpele, manau, kad tu per daug susirūpinusi savo linijom. Vienoj temoj klausi apie pilvą, kitoj - pie makštį, o štai čia - apie klubus. Ir apie krūtis, matau, diskutuojama.
Tie dalykai labai individualūs ir niekas tau negali pasakyti, kaip pasikeis tavo figūra. Juk būna, kad trisdešimtmetės 2 vaikų mamos figūra kaip paauglės, o kartais ir negimdžiusi penkiolikmetė turi bobulkos figūrą. Pasišnekėk su savo mama ar seseris, jei turi. Nenusimink, jei genai nieko gero nepranašauja. Daug reiškia valia. Po gimdymo pasportuosi, valgį prisižiūrėsi ir atgausi buvusias formas. O gal būsi tarp tų laimingųjų, kurioms viskas grįžta į savo vietas savaime. Ramiai lauk savo stebuklo,džiaukis šia dien ir nebūk per daug susirūpinus... smile.gif
Atsakyti
Po pirmojo 2.gif svoris greit sugrizo toks koks buvo ir i ankstesnius drabuzius visus tilpau, bet klubai tirkai praplatejo. Ir liko tokie. Daba laukiuos antro, tai net galiu jausit kaip plecias klubai, labai tempia apacioje, gydytojos sako, kad gali trukti savarzos.
Atsakyti
QUOTE (slibe @ 2004 05 22, 17:34)
Man bent po gimdymo nepaplatejo klubai ir figura ir svoris atsistate, kaip buvo pries gimdyma, jau pirma savaite tilpau i visus savo senus drabuzius rolleyes.gif
gal todel, kad jauna gimdziau 21 metu. Sako kad daug kas nuo amziaus priklauso.

Nu kad gal ne wink.gif Aš gimdžiau 31m., ir taip pat sėkmingai per savaitę atsistatė visa figūra ir svoris (tik paskui kol maitinau tai buvo žiauriai nukritęs, nors valgiau kaip du jaučiai). Jokių išplatėjimų/ susiaurėjimų nepastebėta. Visas garderobas tinka idealiai, tik vienos kelnės biškį kaba, nes ir taip laisvokos buvo wink.gif
Atsakyti
Na man tai irgi neisplatejo, po gimdymo dar tik 3 savaites praejo,
bet i senus dzinsu jau telpu.
Atsakyti
man kaip tik atvirksciai pries gimdyma buvo 100 cm klubai, o dabar 97 cm. nieko nesprantu blink.gif
Atsakyti
o as nezinodama kad laukiuosi, nebeilindau per klubus i savo megstamiausia sijona. o va dabar pagimdzius (gal dar mazai laiko praejo - 2 sav) as nebeilendu nei i vienerias kelnes per klubus.
tu klubu as neturejau niekados, dabar pagal tai kad nebetinka kelnes, klubai atsirado, bet va vizualiai ju as nematau g.gif
Atsakyti
Skaitau ir baltas pavydas ima, kad taip kai kurios numeta svorį, kad per kelias savaites sveria dar mažiau nei iki gimdymo. Aš tai po pirmojo niekaip 5kg nuo šiknos ir šlaunų numesti negalėjau. Nors visą gyvenimą turėjau problemų dėl tų vietų, o va pilvo neturėjau niekada, tai ir po gimdymo kažkaip stebuklingai pats susitraukė.
Pasižiūriu į dabartines jaunas mamytes ir taip gražu... plonytės visos tokios. Sakau, gal laikas dabar toks, kad pagimdai ir svoris nukrenta be jokių pastangų? tongue.gif
Tiesa, girdėjau, kad kuo ilgiau maitini kūdikį savo pienu, tuo greičiau svoris krenta. Kaži, ar tai tiesa? g.gif Pirmąjį maitinau tik 1 mėn. gal dėl to svoris neatsistatė?

Papildyta @ [mergetime]1088759780[/mergetime]
Ups, ne į tą temą parašiau doh.gif
Atsakyti
Aš ir norėjau, kad nuo krūtinės svoris nenukristų, bet deja, maniškis viską iščiulpė, dabar nieko neliko sad.gif Tikiuosi per antrą nėštumą viskas atsistatys g.gif Na o klubai buvo platesni iš kart po gimdymo, bet po mėnesiuko jau vėl tilpau į senus drabužius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mamyciukas @ 2004 07 02, 13:41)
Na o klubai buvo platesni iš kart po gimdymo, bet po mėnesiuko jau vėl tilpau į senus drabužius. thumbup.gif

aciu, suteikei vilti wink.gif
Atsakyti
Išplatėjo taip, kad kelnes perku ne36, o 40dydžio
Atsakyti