Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

Po pirmosios dukters gimimo buvau labai sukudusi, sveriau 46kg (ugis 1,60m), o po antrosios-liko 3kg, bet visi ant klubu. Tai, matyt, lemia genai, nes jei tik priaugdavau svorio, tai pirmiausia ant klubu, o jei sukusdavau, tai pirmiausia nelikdavo pilvo
Atsakyti
QUOTE (odeta-igne @ 2004 10 20, 15:33)
Joooo. Atrodo, sveriu tiek pat, kiek ir pries nestuma smile.gif , bet formos pasikeite. Man atrodo, kad klubai tikrai praplatejo. sad.gif . Nezinau ten tiksliai visu cm, bet faktas, kad visi rubai per klubus pasidare aptempti.Siaip itelpu i visus drabuzius, tik kai kurie labai jau ne kaip atrodo... wink.gif

man panasiai, svoris nukrito 3kg papildomai, nei iki nestumo, bet formos... siknos nebera, nu seniau ji mane knisdavo laugh.gif norejau mazesnes, bet dabar jos isvis kaip ir ner, liko plokstuma, tai man sakyciau klubai susiaurejo.
Atsakyti
g.gif Na kaip čia yra,kad visoms skirtingai.Man,tai pvz.po 3savaičių aš tilpau į visus savo rūbus,bet atrodo jau nebetaip kaip buvo.Pasikeitė užpakaliuko forma ir laikosi tie 5kg priaugti jau virš metų.Gal dar ir mažai laiko praėjo,kad keistūsi.
O ką kalbėt apie krutinę,vos mėnesiuką valgė,o krūtinė subliuško,tik tiek gerai,kad dar tas pats dydis.
JUK SPORTAS TIKRAI BŪTŲ Į NAUDĄ.Bet kaip manot,kada to laiko atrasti? clap.gif
Atsakyti
QUOTE (MIKULSKIENE @ 2004 11 05, 16:12)

JUK SPORTAS TIKRAI BŪTŲ Į NAUDĄ.Bet kaip manot,kada to laiko atrasti? clap.gif

galima atrasti laiko,dar ir kaip galima biggrin.gif
va mano sportas-

1.gyvo svarelio kilnojimas- 7,4kg ne juokai laugh.gif

2.su kaliaska greitu ejimu i poliklinika pora km,ir taip kasdien i masaziukus thumbup.gif leshkos iskart sukudo,uzpakalis sumazejo,todel itelpu i sijonukus ir dzinsus ir i ka tik noriu

3. namie migdant lelka supu vezima su koja ir tuo pat metu mezgu - liuks uzsiemimas, ir kojos ploneja laugh.gif

nu zodziu galima vaiko auginima pritaikyti sportui namuose,nereikia bedavotis jei neiseina i kluba vaiksciot wink.gif laugh.gif
Atsakyti
AČIŪ už pasiūlimus,tai kad panašios ir mano dienos.Ir vežimą nešu kiekvieną dieną virš 20kg gaunasi.Ir vaikutį tenką panešioti.Na aš tikrai nesėdžiu rankų susidėjusi,juk daug tų darbų namuose atsiranda,tai tikrai prisisportuoji per dienas,bet laikosi vis tas pats svoris.Kai nebuvau nėščia,tai krisdavo bent jau.
Atsakyti
As daug svorio priaugau iki nestumo, nes meciau rukyti, o rukiau as tikrai daug. Kai pastojau ir pasisveriau, pakraupau 96,7 kg. Gimdyti vaziavau 113kg. Is ligonines grizau 106kg. Dabar mano lialiukui 2 sav. , sveriu as 100kg. Siaip siaubas, bet labai tikuosi kad svoris ir toliau kris. as maitinu, dabar valgau tik viska virta, stengiuosi vartoti kuo maziau druskos, pieno produktu valgyti as negaliu, nes nuo baltimu mus beria, valgau as koses, virtas ant vandens. vienintelis dalykas, bijau, kad pienas labai liesas nepasidarytu.
Atsakyti
nezinau kaip cia del tu klubu g.gif manau, kad cia nuo organizmo priklauso, bet tikrai ne nuo genu. mano mama po gimdymu liko labai apvali, o as paauglysteje turejau platesnius klubus nei dabar (kai buvau pana tai buvo 100cm apimtis, pries vestuves kazkaip stebuklingai liko 95cm, o po gimdymo 89cm)tai vat, ir nei trupucio nesportavus biggrin.gif .
Atsakyti
As po abieju gimdymu nepriaugau nei vieno kg. Bet po antrojo i kai kuriuos sijonus nebeitilpau. Isvada- praplatejo klubai. O ir per nestuma jauciau, kaip jie "eina i sonus". Po gimdymo truputi grizo, bet ne iki galo tongue.gif
Atsakyti
Man panasiai irgi, po gimdymo sveriau maziau nei pastojus, o va per klubus visi rubai mazi bash.gif
Atsakyti
Ko gero, po gimdymo daugumai išplatėja klubai, išnyksta "vapsvos" liemuo, jei jį turėjo. Man, pvz., liko 7 kg. Siaip kol kas nesportuoju, įsigijau keltą naujų rūbų, kad tilpčiau. Dabar mastau: ar pradėti sportuoti, ar atnaujinti visą garderobą. Dauguma pažįstamų sako, kad dabar geriau atrodau. Tačiau jie nėra matę manęs su minimum drabužėlių. Vaizdelis, taip sakant, nelabai koks. Klubų apimtis pasidarė 100 cm, buvo 95. Mano ūgiui (1,60 m) tai jau nemažai. Kažkada skaičiau, kad toks moteriškas atributas, kaip užpakaliukas gali būti skirstomas taip: užpakaliukas, užpakalis, subinė (pypt) ir aerodromas. Tai va, pas mane jau sub...
Atsakyti
wink.gif po pirmo gimdymo mano klubai grįžo į pradinę padėtį po 3metų,o po šito manau kad ir panašiai bus,bet metai savo daro-kai 21 kūnas greičiau atsistato,kai 33 cool.gif apsimetu ,kad graži :lol:bet formos doh.gif tokių gyvenime neturėjau-bet nėra ko norėti-24kg priaugti,o liko po metų koks 10 tikrai unsure.gif tai ir klubai platoki-juk fiziologiniai pokyčiai gimdymo metu savo padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzė: 10 lapkričio 2004 - 18:06
Jo, kai lasinukais apaugi, tai ne tik klubai, bet ir visa kazkokia isplatejusi lieki laugh.gif
Kol kas neitelpu i savo priesnestukinius rubus nei per klubus, nei per liemeni, nei per krutine, net vestuvinis ziedas ir tas neuzsimauna sad.gif
Atsakyti