QUOTE (ma @ 2004 09 28, 10:30) |
tai jau tikrai - kaulai ne guminiai ir neishsitampo ![]() ![]() |

tikrai , o paskui tas saves apgaudinejimas nu nieko daug nevalgiau,, bet svoris vistiek labai uzaugo. cia yra saves apgaule. ir reikia valgyt ne ko didesni kieki, o kuo kokybiskesni maista. mano gydytoja pasake nev algyk nuo sesiu, nevalgyk saldumynu ir bulku ir bulviu, nes ka priaugsi po to su pagaliuku nenukrapstysi. kazkiek priaugsim kiekviena nes dar nei viena is sios balos sausa neislipo, nes ant klubu susikaupe riebaliukai sudaro apsauga leliukui. tik nereikia sau meluot, kad cia ne riebalai , o vandenys susikaupe, nnes pasitaiko ir taip kalbanciu.
Buna, kad ir skysciai kaupiasi. As per nestuma priaugau 20 kg, penkta diena po gimdymo 15 kg jau buvau netekusi. Zinoma, mano kliackas svere 4.400, na dar pridekime vandenu, placentos svori, bet tik ne 15 kg. O tie like kg po gabaliuka mazeja.
O krutines dydis, eeeeeeee, as nescia budama visas pardavejes i soko busena ivarydavau, prasydama bent jau E-F dydzio su 70 apimtimi po krutine. Dabar, kaip ir pries tai D, o galejo bent jau B likti, taip norejau, kad sumazetu.
O krutines dydis, eeeeeeee, as nescia budama visas pardavejes i soko busena ivarydavau, prasydama bent jau E-F dydzio su 70 apimtimi po krutine. Dabar, kaip ir pries tai D, o galejo bent jau B likti, taip norejau, kad sumazetu.
niekas ten neišplatėja, tik per gimdymą kaulai prasiplečia, kad vaikeliui būtų lengviau išlysti. Mano klubai jau po 4 mėn. tokie kokie buvo, telpu į mergautines kelnes

mano pupai jau 4 menesiai, o as dar netelpu i priesnestukinius rubus
nu rimtai, ir kaip gali tie klubai praplateti
va gimdziau su 20 kg, o po gimdymo liko gal kokie 5 kg vat jie ir trukdo islysti i anuos rubus, bet figuros (aciu dievui) negadina, tik siaip reiketu pastangrinti

na as visa priaugta svori numeciau,bet va klubai praplatejo nors tu ka
ir nera daug tu lasiniu ant klubu,patys kaulai kazkaip praplatejo
na atrodo moteriskai,bet nervas ima vistiek

Priaugta svori numeciau...ir net daugiau, o klubai kokie buvo pries pastojant tokie ir yra. Nei per siauri, nei per platus...o normalus, kaip priklauso save priziurinciai moterai.
Aš po gimdymo ne sustorėjau, o tik dar labiau sukūdau, nors tikėjaus, kad papilnėsiu nors truputi ir nebūsiu tokia sliekė visiška
Klubai irgi savo formos ir dydžio liko, o jei ir išplatėjo, tai gal tik truputi, nes jokio pasikeitimo juose nepastebiu, kad ir kaip žiūrėčiau
Vienintelė kūno dalis, ant kurios nėštumas vis dar matosi, tai - pilvas. Lašinukų neliko, jis lygus, koks ir buvo, bet liko daug strijų kairėj pusėj
Tepiaus visokiais kremukais, bet mano mieloji labai mėgo susiverst į kairę pusę, ir ten gulėt, tai jokios priemonės nepadėjo - liko dryžiai

manau klubai ne kiekvienai plateja.Mano liko tokie kokie buvo
Gal cia nuo pilvo priklauso,mano pilvas buvo aukstai,is nugaros net nesimate kad nescia
.Aisku ne paskutiniais men,nes tada buvau kaip tankas.Svoris pats nukrito,matinau ilgai
Pasidariau tokia pat kuda,kaip mokykloj kad buvau
O krutine sumazejo
Dviem dydziais nei pries nestuma,gerai kad didele buvo,tai dar truputis liko

Joooo. Atrodo, sveriu tiek pat, kiek ir pries nestuma
, bet formos pasikeite. Man atrodo, kad klubai tikrai praplatejo.
. Nezinau ten tiksliai visu cm, bet faktas, kad visi rubai per klubus pasidare aptempti.Siaip itelpu i visus drabuzius, tik kai kurie labai jau ne kaip atrodo...

QUOTE (Vennera @ 2004 10 19, 12:48) |
Priaugta svori numeciau...ir net daugiau, o klubai kokie buvo pries pastojant tokie ir yra. Nei per siauri, nei per platus...o normalus, kaip priklauso save priziurinciai moterai. |
nori pasakyti,jei klubai platus,moteris saves nepriziuri? nepiktink puses Lietuvos moteru

kiek save prisimenu,visa gyvenima mano klubu kaulai atsikise...Tokia jau fiziologija,brangioji

pritariu Chilli, pas ,mane klubai platu, tokia jau as atsigimiau i mociute, tokie jau tie dubens kaulai, kad ir kai stengiausi sukusti, o tie lasiniai ant klubu labai ja mazai nukrito, manau cia jau tokia mano organizmo fiziologija, taip uzprogramuota mono genuose. nors tiesa, dabar kazkaip sustorejau, visos kelnes apsitempe, net nezinau ka daryti, po gimdymo ilindau o dabar ne, man tai viskas nuo maisto, nes kaip pati maitinau labai daug valgiau, kazkaip norejosi, tai ir papilnejau, o labiausiai per klubus. as net savo ginekologes klausiau ar paplateja klubai po gimdymo, man ji sake, kad ne. nezinau.....