Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

QUOTE (lilia @ 2004 07 20, 19:05)
o mano klubai patesni nei buvo, nes jokie drabužiai per š.... netinka unsure.gif visai neturiu ka nešioti, vienos kelnės liko, kur per plačios buvo, o jau 1.5 mėn po gimdymo praėjo g.gif

Nu gal ten ne klubai praplatejo, o tik siek tiek riebaliuku liko tongue.gif ? Ne tiek jau daug po to gimdymo ir praejo. O gal... tavo senieji rubai susitrauke rolleyes.gif Bent jau as taip save po kiekvienos ziemos raminu...
Atsakyti
Buvau 20 kg priaugus, liko 6. Bet klubai tikrai praplatejo. Tik i vienas kelnes sugebejau siaip ne taip ilysti.
Atsakyti
Man klubai nei kiek neišplatėjo. Kai ligononėj antrą dieną po gimdymo pasisvėriau, svoris buvo 2 kg mažesnis nei prieš nėštumą thumbup.gif . Grįžus namo, iškart tilpau į visus priešnėštuminius drabužius. Tiesa, krūtinę ir man teko paaukoti. Dukrą maitinau metus, gal dėl to. Liko tokie maži, paaugliški papukai biggrin.gif . Man tai dzin, net patinka, kad nesitabaluoja, kai vaikštai ar sportuoji laugh.gif . Tik prieš vyrą iš pradžių kompleksavau, bet paskui pasikalbėjom ir pasirodo, jam jie irgi čiki, geriau nei spanielio ausys laugh.gif .
Atsakyti
nu va pati uzdaviau tokia tema, kai dar laukiausi o dabar pati ir atsakysiu nes mano lialkau jau 1 menuo ir 1 diena biggrin.gif
Kai pagimdziau pilvo is karto neliko, na gal del to kad pries nestuma daug sportavau ir buvo geras presas, o klubai taip pat neisplatejo, parvaziavusi pasimatavai drabuzius iki nestumo, kaip nekesita visi tiko!!!
Net nesuprantu kaio cia taip gavosi, tikejausi kad naujus rubus reiks pirkti o pasirodo seni tuoj smuks g.gif
Atsakyti
Mano klubai praplatejo apie 6 cm sad.gif I senas kelnes beveik neilendu,jei isispraudziu,nepatogu.Ir svarbiausia,kad taip atsitiko ne iskart po gimdymo,o praejus mazdaug pusei metu g.gif Is karto po gimdymo figura buvo beveik kaip buvusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheburashka: 30 liepos 2004 - 11:55
QUOTE (lilia @ 2004 07 20, 19:05)
o mano klubai patesni nei buvo, nes jokie drabužiai per š.... netinka unsure.gif visai neturiu ka nešioti, vienos kelnės liko, kur per plačios buvo, o jau 1.5 mėn po gimdymo praėjo g.gif

Oi, nesijaudink biggrin.gif Aš į senuosius rūbus tik dabar pradėjau tilpti. Šiuo metu ypač krenta svoris ir viskas grįžta į savo vėžes. Gal dėl to, kad atskuodė raudonosios pusseserės wink.gif pasikeitė hormonų sudėtis rolleyes.gif
Atsakyti
As dar nepagimdziau, o mano klubai jau dabar gerokai praplatejo blink.gif sad.gif ir ten tikrai ne riebaliukai, o atsikise kaulai ohmy.gif kazi kas po to bus? g.gif ohmy.gif
Atsakyti
Nelabai tikiu, kad praplateja patys kaulai. Tiesiog nestumo metu susikaupia daugiau riebaliuku ant sedmenu srities. O kai krenta svoris- tai ta vieta maziausia suploneja. Nuo uzpakaliuko numesti sunkiausia, reikia spec. pratimus daryti. Ir net esant po gimdymo tam paciam svoriui, kaip pries pastojima, jusu uzpakaliukas gali buti platesnis, nes nukritote nuo virsutines kuno dalies, o priaugote apatineje rolleyes.gif
Atsakyti
tai jau tikrai - kaulai ne guminiai ir neishsitampo wink.gif reik pasichiupineti minkstaja vieta ir ivertinti, kur kiek priaugo rolleyes.gif
Atsakyti
Po pirmo nėštumo klubai buvo išplatėję, bet su laiku atsistatė, gal liko šiek tiek platesni. Po antro nėštumo klubai žiauriai išplatėjo. Paskutinėmis nėštumo savaitėmis galvojau, kad gal jie iš viso man išnirs, nes atrodžiau nerealiai. Dabar praėjo mėnuo po gimdymo, klubai šiek tiek, vos vos susiaurėjo. Mama man aiškina, kad tikrai negrįš į savo buvusią vietą ir aš pamažu pradedu tuo tikėti. Jezau jezau, kaip gaila, teks keisti visus savo rūbus ir kaip atrodysiu?
Atsakyti
QUOTE (Neringa @ 2004 05 22, 15:37)
pas mane klubai liko tokie pat visai nepaplatejo, tik nemazai buvau priaugusi svorio, bet aciu dievui ji jau numeciau.... ir toliau metu laugh.gif taigi dabar esu dar lieknesne nei pries nestuma laugh.gif laugh.gif

Labutis!

Neringa - - - sakyk, prasau, kaip tau pavyksta po gimdymo atsikratyti svorio, sakai, kad dabar esi lieknesne nei pries nestuma, tai thumbup.gif
As tai labai bijau po gimdymo pradeti dar labiau stambeti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Letta @ 2004 07 02, 11:01)
Skaitau ir baltas pavydas ima, kad taip kai kurios numeta svorį, kad per kelias savaites sveria dar mažiau nei iki gimdymo. Aš tai po pirmojo niekaip 5kg nuo šiknos ir šlaunų numesti negalėjau. Nors visą gyvenimą turėjau problemų dėl tų vietų, o va pilvo neturėjau niekada, tai ir po gimdymo kažkaip stebuklingai pats susitraukė.
Pasižiūriu į dabartines jaunas mamytes ir taip gražu... plonytės visos tokios. Sakau, gal laikas dabar toks, kad pagimdai ir svoris nukrenta be jokių pastangų? tongue.gif
Tiesa, girdėjau, kad kuo ilgiau maitini kūdikį savo pienu, tuo greičiau svoris krenta. Kaži, ar tai tiesa? g.gif Pirmąjį maitinau tik 1 mėn. gal dėl to svoris neatsistatė?

Papildyta @ [mergetime]1088759780[[b]*mamuks! rgetime] [/b]
Ups, ne į tą temą parašiau doh.gif

as girdejau butent priesingai. mano drauge , kuri buvo iki nestumo smulki, buvo storule po gimdymo tol kol maitino, o kai baige maitint vel atsistate svoris cool.gif

tai va man atrodo , kad geriausia iseitis stenktis per daug nepriaugt per nestuma laugh.gif

tik kaip cia taip padarius g.gif
Atsakyti