Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Aldam, mtau-kabi mirksiukas.gif na parodyk ir Tu savo strepukus plyyyyyyyz biggrin.gif
Atsakyti
Skarpionuke, ačiū.
NeLina, labai smagu, kad streptokarpų mėgėjų būrelis didėja. Laukiame vaizdų 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad priimat i savo buri 4u.gif
Stai mano gelytes smile.gif
user posted image

Jei bus norinciu pamatyti, sukelsiu ir atskiras gelyciu foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 06 spalio 2010 - 12:58
NeLina, labai gražiai ir gausiai žydi bigsmile.gif thumbup.gif
Žinoma smalsu žiedą pamatyt iš arčiau ax.gif ir dar veisles cekava rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 06, 14:11)
NeLina, labai gražiai ir gausiai žydi bigsmile.gif  thumbup.gif
Žinoma smalsu žiedą pamatyt iš arčiau ax.gif  ir dar veisles cekava rolleyes.gif

Aciu. Ir as dziaugiuosi gausiais ziedais...
Veisliu nezinau blush2.gif , man regis, jos neveislines, kazkur skaiciau, buvo ivardintos kaip pramonines. Bet gal yra zinanciu tiksliau?

Pirmoji pas mane dar nesenai, truputi suvargusi, reikes bandyti atgaivinti arba nauja augaliuka uzsiauginti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Cia kaip suprantu, cia nera skelbimu tema, bet gal yra kaunieciu, kurios turi kitokiu nei mano streptokarpu, ieskanciu nauju namuciu smile.gif?
Atsakyti
NeLina, streptokarpai neveisliniai, tačiau puikūs žydėtojai thumbup.gif Aš tokius kadais auginau, tikrai nebuvo įnoringi smile.gif
Atsakyti
Dažnai užskdavau į gėlių parduotuves, niekad nemačiau tokių streptokarpų schmoll.gif
Tokie žiedai juk negalėjo likt nepastebėti g.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos,senai cia bebuvau...kiek grozio pridejot...
ausrazs- thumbup.gif kokiu grazuoliukiu...
NeLina- palange super..(auginu,tokia raudona,bei balta)
Atsakyti
Dzūke, jų būna parduotuvėse, o jeigu ilgiau nebūna, galima užsisakyti, pvz., "Gėlių saloj" - atveža kartu su savo užsakymai. Iš ten ir gavau savo pirmuosius strepsus, nes prieš ketverius metus Alytaus gėlių parduotuvėse apskritai nesuprasdavo, kokio augalo aš ieškau ir kaip jis atrodo.
Atsakyti
Na, gal pramoninių jau neužsisakinėsiu biggrin.gif , kad tik augtų ką turiu doh.gif Jeigu nepasiseks su veisliniais - tada...
Atsakyti
Aš užsisakinėsiu, bet tuos su vardais smile.gif
Atsakyti
Aš tik šiemet ne rolleyes.gif
Atsakyti