Skarpionuke, sveikinu su pirmais "ukrainiečio" lietuviškas žiedas, jie nuostabūs Tik jeigu būčiau Jenikejevas, veislės pavadinime man labai trūktų skiriamojo ženklo "DS"
Na, ir aš pasirodysiu su pora gėliukų, ausrazs išaugintų(ačiū), o dabar mane džiuginančių žiedais Winter - turi įprotį ant vieno stiebo augint tik vieną žiedą
... ir nuostabusis Geronimo (pradžioje pas mane prastokai jautėsi, bet atrodo jau apsiprato )
...eini, eini tiesiai, pasuki kairėn, po to vėl kairėn ir randi dzūkės pirkaitę...
Dzūke, bus bus dar ir daugiau tų 'Winter' žiedų ant stiebo. bet jau nuotraukų gražumas - meistrė Tu Aš jeigu nusistatau makro režimą, tai tik viena mažytė vieta sufokusuota būna, o viskas aplinkui - plaukia. Su rankiniais nustatymais žaisti laiko laiko, nes kol įsikirsiu....
Dėkui, ausrazs, jokia aš ten ne meistrė , matomai mano muilinukėje nebloga macro funkcija įdėta(jos netgi dvi yra), alia daugiau su ja nieko gero nufotkint ir neįmanoma
Nu, ir man gal ne taip jau blogai, bet jau tokios taisyklės, vardas yra vardas, kaip ir žmogaus (o santrumpa dar ir nuoroda i autorystę). Aš dėl to vis prisikabinėju (ir mane prašom taisyti!) , Skarpionukė, manau, nesupyks
Aš dabar laukiu to 'Geronimo' vaikų žydėjimo, pumpurai jau stiebiasi. Buvo taip, kad imdama iš siuntinio dėžės nulaužiau mažą lapuką. Gaila buvo išmesti, jis labai greitai davė vaikučių. Su Skarpionuke diskutavome, ar bus visaverčiai vaikai, išaugę iš jauno, dar nežydėjusio augalo lapuko. Jau kaip įdomu, tegul greičiau skleidžiasi