Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Sveikos
Mano Bella visa vasara pramiegojusi apsipyle pumpurais ir ziedais
user posted image
Ir pirmasis "Lava liubvi" ziedelis wub.gif
user posted image

Atsakyti
Tikrai, kiek Bella žiedų bigsmile.gif thumbup.gif

Na, o jau Lava Liubvi wub.gif - norėčiau biggrin.gif ,..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Skarpionuke, sveikinu su pirmais "ukrainiečio" lietuviškas žiedas, jie nuostabūs 4u.gif Tik jeigu būčiau Jenikejevas, veislės pavadinime man labai trūktų skiriamojo ženklo "DS" biggrin.gif
Atsakyti
Na, ir aš pasirodysiu su pora gėliukų, ausrazs išaugintų(ačiū), o dabar mane džiuginančių žiedais wub.gif
Winter - turi įprotį ant vieno stiebo augint tik vieną žiedą biggrin.gif
user posted image

... ir nuostabusis Geronimo bigsmile.gif (pradžioje pas mane prastokai jautėsi, bet atrodo jau apsiprato thumbup.gif )
user posted image
Atsakyti
Dzūke, bus bus dar ir daugiau tų 'Winter' žiedų ant stiebo. bet jau nuotraukų gražumas - meistrė Tu thumbup.gif Aš jeigu nusistatau makro režimą, tai tik viena mažytė vieta sufokusuota būna, o viskas aplinkui - plaukia. Su rankiniais nustatymais žaisti laiko laiko, nes kol įsikirsiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 08, 12:25)
veislės pavadinime man labai trūktų skiriamojo ženklo "DS" biggrin.gif

blush2.gif kaskaip pamirsau
dzūkė Geronimo labai patiko wub.gif
Atsakyti
Dėkui,
ausrazs, jokia aš ten ne meistrė irnesakyk.gif , matomai mano muilinukėje nebloga macro funkcija įdėta(jos netgi dvi yra), alia daugiau su ja nieko gero nufotkint ir neįmanoma lotuliukas.gif

Kai aš tokia "žinovė", tai man ir be DS gerai lotuliukas.gif , blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 08 spalio 2010 - 11:57
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 08, 12:56)
Kai aš tokia "žinovė", tai man ir be DS gerai lotuliukas.gif  ,  blush2.gif

Nu, ir man gal ne taip jau blogai, bet jau tokios taisyklės, vardas yra vardas, kaip ir žmogaus (o santrumpa dar ir nuoroda i autorystę). Aš dėl to vis prisikabinėju blush2.gif (ir mane prašom taisyti!) , Skarpionukė, manau, nesupyks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 08 spalio 2010 - 12:24
Oi mergaitės kokių nuostabių grožių parodėte doh.gif thumbup.gif o jau Geronimo tai iš vis žadą atėmė swoon.gif fantastiškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 08, 13:17)
Skarpionukė, manau, nesupyks ax.gif

Zinoma kad ne drinks_cheers.gif , aciu uz pataisyma, kaskaip is galvos isgaravo
mano prastas fotikas, tai nervina, kad tikru spalvu negalima perteikti doh.gif
Atsakyti
Aš dabar laukiu to 'Geronimo' vaikų žydėjimo, pumpurai jau stiebiasi. Buvo taip, kad imdama iš siuntinio dėžės nulaužiau mažą lapuką. Gaila buvo išmesti, jis labai greitai davė vaikučių. Su Skarpionuke diskutavome, ar bus visaverčiai vaikai, išaugę iš jauno, dar nežydėjusio augalo lapuko. Jau kaip įdomu, tegul greičiau skleidžiasi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 08 spalio 2010 - 12:33