Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

QUOTE(Lierusia @ 2011 04 16, 22:53)
prie jusu rytoj biggrin.gif

QUOTE(Indraa- @ 2011 04 16, 22:40)
su kuo? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2011 04 16, 22:56)

su Biguciu savo biggrin.gif
Atsakyti
O jis kokios veisles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 04 17, 09:09)
O jis kokios veisles? smile.gif

veislė dar aiški, lytį irgi galima nuspėti, o amžius? unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad ten patinukas.Bet bijau pameluot
Atsakyti
Pati matei, kas vakar darosi su patinukais wink.gif
Atsakyti
Su situ kaskada susitikime buvom,tai nieko nepuole.Seip garantuot negaliu,nepazystu suns:)
Atsakyti
Na, idomu bus pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2011 04 17, 10:22)
Pati matei, kas vakar darosi su patinukais wink.gif

Sveikos, merginos, norėčiau ir aš jungtis prie jūsų kompanijos pasivaikščiojimams. Mano dvi vipetukės, viena 2 metų, o kita 2 mėn. Įdomu kaip jos sutartų su jūsų šunimis. Kaip suprantu čia visos kalytės... Tik mes dar kokią savaitę rujosim smile.gif Jeigu priimat prie chebros, tai susirašysim vėl smile.gif
Atsakyti
Ieškom draugų Šiauliuose, pietiniame rajone, ypač smagu būtų palakstyti su didesnio ūgio šuniukais smile.gif Maniškiui 1 metai, auksaspalvis retriveris
Atsakyti
QUOTE(goldenroses @ 2011 04 17, 12:27)
Sveikos, merginos, norėčiau ir aš jungtis prie jūsų kompanijos pasivaikščiojimams. Mano dvi vipetukės, viena 2 metų, o kita 2 mėn. Įdomu kaip jos sutartų su jūsų šunimis. Kaip suprantu čia visos kalytės... Tik mes dar kokią savaitę rujosim  smile.gif  Jeigu priimat prie chebros, tai susirašysim vėl  smile.gif

Bet mazoji tai dar pilnai visu skiepu neturi, dar gal palukekit unsure.gif O siaip tai plakciaus i kompanija su dviem miksem, is kuriu viena ala kurtuke - labai jau knieti tikra vipeta pazint is arciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 04 17, 23:52)
Bet mazoji tai dar pilnai visu skiepu neturi, dar gal palukekit  unsure.gif O siaip tai plakciaus i kompanija su dviem miksem, is kuriu viena ala kurtuke - labai jau knieti tikra vipeta pazint is arciau  rolleyes.gif

Na mes ir neskubam su mažąja, gegužės pradžioje jau busim su visais skiepais smile.gif Bet turim ir didžiąją, kuri po žiemos pasiilgo linksmos kompanijos smile.gif
Atsakyti