Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

QUOTE(goldenroses @ 2011 04 18, 00:02)
Na mes ir neskubam su mažąja, gegužės pradžioje jau busim su visais skiepais smile.gif Bet turim ir didžiąją, kuri po žiemos pasiilgo linksmos kompanijos smile.gif

O jus tik savaitgaliais meetintis galit ar ir darbo dienu vakarais? Jei ka, tai mes pasiruosusios draugaut nuo 18:30 panemunes Sile arba Jiesios draustiny smile.gif
p.s. gal netycia didzioji vardu smile?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 04 18, 00:06)
O jus tik savaitgaliais meetintis galit ar  ir darbo dienu vakarais? Jei ka, tai mes pasiruosusios draugaut nuo 18:30 panemunes Sile arba Jiesios draustiny smile.gif
p.s. gal netycia didzioji vardu smile?

na mums vakarais gal net ir geriau, nes savaitgaliai, tai dažnai būna su šeima ar šventės pasitaiko...
Taip, Smile smile.gif O jūs kas tokie? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieškom Gargžduose draugų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2011 04 17, 10:17)

Dėmesį atkreipė avataras - ogi gražuolis kaimynas bigsmile.gif
Laabas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas vaikščiojat prie Burbuškių miškelio? ieškom palakstyti mėgstančių patinukų arba jaunų kalyčių (su vyresnėmis sudėtinga draugauti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 27, 15:15)
Dėmesį atkreipė avataras - ogi gražuolis kaimynas bigsmile.gif
Laabas  mirksiukas.gif  4u.gif

Ane? Pas jus šokoladukė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 28 balandžio 2011 - 08:25
QUOTE(Indraa- @ 2011 04 28, 09:24)
Ane? Pas jus šokoladukė?  ax.gif

Aha smile.gif

(į mane "jūs" tikrai nereikia biggrin.gif )
Atsakyti
Kada jūs (mažiukė ir Tu) einat pasivaikščioti į ąžuolyną? Gal išeitų mums kaip nors prisiderinti laikus blush2.gif
Atsakyti
Gal kas Kaune norėtu šiandien susibėgti ?
Atsakyti
Sveiki vilniečiai!
Jau šį sekmadienį( 05-15 ), 12:00 val. įvyks šunų susitikimas ANTAKALNYJE! Kviečiame įvairiaus amžiaus,veislių,dydžio šunis ir jų šeimininkus! Pirmiausai susitiksime visi prie parduotuvės RIMI( Antakalnio 55/1 ) esančios netoli Antakalnio bibliotekos,o paskui eisime link šunų aikštelės kuri yra už M.K.Daukšos mokyklos. Aikštelėje jūsų lauks rungtys šuniukams,o geriausi,stipriausi,vikriausi,greičiausi šuniukai bus apdovanoti prizais bei diplomais. O ką reikia atsinešti? Ogi:
1.Maišelį išmatoms
2.Skanėstų šuniukui
3.Vandens,dubenėlį arba augintinio gertuvę
5.Fotoaparatą( jeigu turite ir norėtumėte nuotraukų )
6. Linksmą nuotaiką!

Klausimus rašykite man į el.paštą emilija.kiskiukas@gmail.com, arba į telefoną 865553253.
Lauksime visų,ir fotografuojančių žmonių!

Jeigu atvyksite,prašome man parašyti žinutę į telefoną,kad žinotumėme kiek laukti žmonių =)
_
organizuoju, ne aš tad man nerašykit, aš tik platinu smile.gif
Atsakyti
Butu smagu susitikti su draugiskais sunimis ir pasivaikscioti Visoriu parke( miskely smile.gif L. Giros g.) Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Thai-Feng @ 2011 05 16, 14:00)
Butu smagu susitikti su draugiskais sunimis ir pasivaikscioti Visoriu parke( miskely smile.gif L. Giros g.) Vilnius

mes gyvenam žaliųjų ežerų gatvėje, bet manau, galėtumėm susiderinti ir susitikti, jeigu būtų noras:) koks šuniukas?smile.gif
Atsakyti