Sveiki
Linksmas ir labai draugiškas berno zenehundas ieško linksmos kompanijos pasivaikščiojimams Vilniaus Jamonto parke ( Baltupiai, Jeruzalė)
Sveiki,
Gal kur Vilniuje vyksta mazyliu susitikimai? Maniskis 2,5 menesio rytu europos aviganis noretu pasizaisti
esam is traku vokes, tad aisku labai patogu butu vingio parkas, labai lauksiu atsiliepimu
Gal kur Vilniuje vyksta mazyliu susitikimai? Maniskis 2,5 menesio rytu europos aviganis noretu pasizaisti

Sveiki,gal yra gyvenanciu netoli Vaisvydavos Kauno raj.ir noretu pasilakstyti su mano 4men. labradoriuke?

Labas, ieškom mažų veislių pasivaikščiojimo draugų Klaipėdos Miško rajone

Sveikos, turiu 3 mėn. labradoro retriverio kalytę, ir ieškau panašaus amžiaus šuniukų (panašaus dydžio) pasivaikščiojimams ir žaidimams. Gyvename centre, bet praktiškai bet kur Kaune galime atvažiuot pasivaikščioti ir padūkt.
Papildyta:
turiu 3 mėn. labradororiuke. Ieškome draugų. Galėtume atvažiuot pasižaist.
Papildyta:
QUOTE(tigriuke27 @ 2011 05 30, 11:59)
Sveiki,gal yra gyvenanciu netoli Vaisvydavos Kauno raj.ir noretu pasilakstyti su mano 4men. labradoriuke? 

turiu 3 mėn. labradororiuke. Ieškome draugų. Galėtume atvažiuot pasižaist.
gal yra kas is palemono? (Kaune)
penktadieni zadam ten prie mariu palakstyt, gal kas i kompanija
penktadieni zadam ten prie mariu palakstyt, gal kas i kompanija

Ieskom pasivaiksciojimo draugu Vilniuje Naujininkose. Idealiausia - miniaku svorio kategorija (maniske bijo stambiu sunu) arba vaikuciu iki puses metuku

sveiki ar kas dar susitinkat kaune dainavos rajone? o gal i panemune savaitgaliais einat? 10 mėn bigliu patele nori pasivaiksciot
Panemunėj mielai prisijungčiau . O gal dar kas norėtu?
Gal yra draugu is Telsiu? Butu labai malonu pasivaiksciot. O tai suo neturi su kuo padraugauti, sulauketi baigia
Brukstelkit i AZ.
P.S. Pas mane auksaspalvis retriveris

P.S. Pas mane auksaspalvis retriveris
šiandien 19:30 fabijoniškėse prie jovarėlio renkamės ir eisime į mišką pasivaikščioti. visus norinčius kviečiame prisijungti!
bus keletas vidutinio dydžio ir didesnių šunų.