Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

Sveiki
Linksmas ir labai draugiškas berno zenehundas ieško linksmos kompanijos pasivaikščiojimams Vilniaus Jamonto parke ( Baltupiai, Jeruzalė)
Atsakyti
Sveiki,

Gal kur Vilniuje vyksta mazyliu susitikimai? Maniskis 2,5 menesio rytu europos aviganis noretu pasizaisti smile.gif esam is traku vokes, tad aisku labai patogu butu vingio parkas, labai lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal yra gyvenanciu netoli Vaisvydavos Kauno raj.ir noretu pasilakstyti su mano 4men. labradoriuke? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, ieškom mažų veislių pasivaikščiojimo draugų Klaipėdos Miško rajone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu 3 mėn. labradoro retriverio kalytę, ir ieškau panašaus amžiaus šuniukų (panašaus dydžio) pasivaikščiojimams ir žaidimams. Gyvename centre, bet praktiškai bet kur Kaune galime atvažiuot pasivaikščioti ir padūkt.
Papildyta:
QUOTE(tigriuke27 @ 2011 05 30, 11:59)
Sveiki,gal yra gyvenanciu netoli Vaisvydavos Kauno raj.ir noretu pasilakstyti su mano 4men. labradoriuke?  mirksiukas.gif

turiu 3 mėn. labradororiuke. Ieškome draugų. Galėtume atvažiuot pasižaist.
Atsakyti
gal yra kas is palemono? (Kaune)
penktadieni zadam ten prie mariu palakstyt, gal kas i kompanija wink.gif
Atsakyti
Ieskom pasivaiksciojimo draugu Vilniuje Naujininkose. Idealiausia - miniaku svorio kategorija (maniske bijo stambiu sunu) arba vaikuciu iki puses metuku tongue.gif
Atsakyti
sveiki ar kas dar susitinkat kaune dainavos rajone? o gal i panemune savaitgaliais einat? 10 mėn bigliu patele nori pasivaiksciot
Atsakyti
Panemunėj mielai prisijungčiau . O gal dar kas norėtu?
Atsakyti
Gal yra draugu is Telsiu? Butu labai malonu pasivaiksciot. O tai suo neturi su kuo padraugauti, sulauketi baigia lotuliukas.gif Brukstelkit i AZ.
P.S. Pas mane auksaspalvis retriveris
Atsakyti
Ieškom pasivaikščiojimo draugų Žirmūnuose (Vilniuje), gyvenam netoli IKI minskas geriausia miniakų kategorija. Mano mažoji 3,5 mėn rusų žaisliukė nori susipažinti su panašios svorio kategorijos draugiškais šunimis.

Jeigu susidomėjote, tariamės per a.ž mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien 19:30 fabijoniškėse prie jovarėlio renkamės ir eisime į mišką pasivaikščioti. visus norinčius kviečiame prisijungti! biggrin.gif bus keletas vidutinio dydžio ir didesnių šunų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliberta: 13 liepos 2011 - 17:25