Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

QUOTE(Rodnega @ 2011 06 09, 08:55)
Panemunėj mielai prisijungčiau . O gal dar kas norėtu?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 08 01, 13:47)

Sveiki,
Mes su mielu noru ir su rolveilerio kalyte prisijungtume 4u.gif
Atsakyti
Puiku thumbup.gif . Ar atsirastu daugiau norinčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuca @ 2011 05 31, 12:50)
Sveikos, turiu 3 mėn. labradoro retriverio kalytę, ir ieškau panašaus amžiaus šuniukų (panašaus dydžio) pasivaikščiojimams ir žaidimams. Gyvename centre, bet praktiškai bet kur Kaune galime atvažiuot pasivaikščioti ir padūkt.
Papildyta:
turiu 3 mėn. labradororiuke. Ieškome draugų. Galėtume atvažiuot pasižaist.

Pas mane 6 mėnesių auksasplavis retriveris, taip pat būtų smagu susitikti su šuniukais 4u.gif Laukiu į AŽ, kad labiau aptarti smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Sakau, davai savaitgalį kokį susibėgam visi vilniečiai (kas gali žinoma), su savo šuniukais kokiam nors miškelyje (pasiūlykit vietą, kur žmonės nepyktų dėl šunų, nes kai užmiestyje gyvenu, tai nelabai apie tas vietas nusimanau) ir padarom tokį grand šunų vedžiojimą. : D

Ir dar. Gal yra čia žmonių, gyvenančių Klevinėj, Bendorėliuose, ar kažkur šalia, ir norinčių pavedžiot kartu šunis ? Pas mane 7mėn vokiečių aviganė.
Atsakyti
Sveiki,
Ciau ciau veisles berniukas 4 men, mielai sutiktu pasivaikscioti ir pazaisti su panasaus amziaus suniukais, galimi susitikimai prie Big\o (pasilaiciai,fabijoniskes) , galima ir susitikti ir parke smile.gif
del tikslesniu susitikimu i az smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beibi*: 29 rugpjūčio 2011 - 14:23
QUOTE(beibi* @ 2011 08 29, 15:15)
Sveiki,
Ciau ciau veisles berniukas 4 men, mielai sutiktu pasivaikscioti ir pazaisti su panasaus amziaus suniukais, galimi susitikimai prie Big\o (pasilaiciai,fabijoniskes) , galima ir susitikti ir parke smile.gif
del tikslesniu susitikimu i az smile.gif)

Tai va kur nukeliavo "Akcento" berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 08 29, 18:03)
Tai va kur nukeliavo "Akcento" berniukas smile.gif

Taip, pas mane berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur Kauniečiai dingo? Bandom gal susibėgti šį savaitgalį? Kad ir šile ax.gif
Atsakyti
Sveiki, jieskom pasivaikciojimo draugu zaliakalnyje smile.gif Pas mane labradoras 3 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(break @ 2011 04 19, 20:25)
Sveikos  4u.gif
Ieškom Gargžduose draugų.  ax.gif

thumbup.gif kas ieško - tas randa 4u.gif draugiški šuniukai renkasi prie vaivorykštės mokyklos vakarais mirksiukas.gif o koks pas jus draugekis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kauniečiai - gal bandom šį šeštadienį susitikti Panemunės šile 14val?
Atsakyti