Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip baudžiate vaikus? Nelupant...

QUOTE(olesiukas5 @ 2010 09 04, 19:30)
norejau pasiklausti o ka daryti jeigu vaikas nieko nebijo, nei kad mamai sirdi skauda kai jis musa, nei kad ateis kas ir paimsi ji is manes, jis pas mane lb kompaneiskas vaikinukas betkuriam nepazistamam gatvej gali duoti ranka ir nueiti su juo dar pries tai mamai ate ate padaro blush2.gif , ir i kambary jo uzdayrt negaliu nes pas mus tokia isterija buna kad is to pykcio net pamirstam kvepuot pradedam melynuot ir gsiunam ant grindu, buvau pas nervu gydytoja nes mano manymu tai nenormalu, bet ji apziurejus suneli pasake kad su nervais pas ji viskas tvarkoj, as jau visiskai nebezinau kokia bausme jam taikyti  doh.gif

Gal tiesiog nuolat kartočiau apie tai, akd su svetimais negalima, kad ne visi yra geri žmonės, gali pasitaikyti ir negeras, kuris jį gali nuskriausti. KArtočiau ir , matyt, tikėčiausi, kad vieną dieną supras. O dėl isterijos...pamatytumėt, kokiap as mano dukrą būdavo isterija doh.gif Mama irgi sakė, kad reikia pas gydytoją vesti, kai vieną iš tokių isterijų pamatė. Krenta ant žemės, jau net nerėkia, o kriokia, rėkia, kiek tik plaučiai leidžia, daužo duris...bet...nepaisant to, uždarydavau ir net duris laikydavau, nes verždavosi lauk, na, ir laukdavau kantriai...tai tokių momentų, kai ji šitaip darydavo, buvo gal kokie 4 ar 5 iki suėjo 7 metai. Mano brolis, kurio sūnui jau 3,5 metų, tai ir per subinę užplodavo, bet vyrams gal lengviau, jie gal kiek tvirtesni, o mums mamytėms juk širdį skauda smile.gif Bet aš vis tiek eidavau iki galo, nes žinojau, nusileisiu - tai ant galvos užlips.
Atsakyti
Kazin vaiku psichologai turi sarasa budu, ka daryti tokiose situacijose?
Kai kreipiesi pagalbos kartais net nustembi kiek daug nezinojai. As pvz nesu kaip ta mama is reklamos kur "mamos zino viska" blush2.gif
Mano mama pasakojo kad brolis buvo toks kur pas visus eina ir kiekvienas jam draugas, jai net baisu del to budavo. Ir kaimyne turiu kurios mergaite nuo visai mazytes lygiai taip pat elgdavosi. Tai mergaitei 3m. o tokia faina tiek ji su visais bendrauja, jos kalbinti nereikia nes ji visus kalbina ir visi jai kaip savi. Ir si mergaite ir mano brolis labai anksti kalbeti gerai pradejo ir savo intelektu bendraamzius stipriai lenke.
Atsakyti
isbandytas Gazellos metodas uzdarau isterini i kambari ir labai ramiai pasakau apsireminsi iseisi, tenka palaikyt ir duris blush2.gif kad neissiverstu, kai baigiasi visi isterikos priepuoliai, bandau apie ta situcija su vaiku pasikalbet kodel uzpyko kad man labai liudna kai jis taip daro ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sima_kaj @ 2010 08 26, 00:32)
noreciau rytoj ryte ji toki pati pamatyti, o jei ne- pabegsiu is namu, nes negaliu gyvent netvarkinguose namuose. Net juokas sueme, kai issiplete jos akytes lotuliukas.gif Mama gali pabegt is namu? blink.gif Nesitikejau, bet padejo.Dabar ten daugiau ar maziau tvarka.

Cia tai geras, smagu, kad suveike thumbup.gif
Atsakyti
teks laukti verysad.gif tikekimes ir mes isaugsim is tu isteriju rolleyes.gif nes dabar kalbek su juo nekalbejus kaip i siena as labai jau stengiuos neprarast savytvarda bet paskutiniu metu sunku darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2010 09 06, 14:15)
isbandytas Gazellos metodas uzdarau isterini i kambari ir labai ramiai pasakau apsireminsi iseisi, tenka palaikyt ir duris blush2.gif  kad neissiverstu, kai baigiasi visi isterikos priepuoliai, bandau apie ta situcija su vaiku pasikalbet kodel uzpyko kad man labai liudna kai jis taip daro ir pan.

as ir jei prasideda isterijos ,paimu ramiai uz rankos,ir nuvedu i kita kambari, paskius,kad kai nusiraminsi ,galesi ateit cool.gif praklykia 10-15 min, po to ,girdziu ,kad rimsta, pradeda klibinti duru rankena , prasidaro truputi duris ,paskui daugiau biggrin.gif ateina ,apsikabina , issiaiskinam viska ir ramu smile.gif iki sekancio karto lotuliukas.gif taip per savaite tenka kokius tris kartus pasedeti savo kambary unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2010 09 02, 18:09)
As irgi taip darau,kaip gazela. Jau senokai tokie dalykai, kaip oziai baigiasi

Ir mes taip pat bandom kovoti su ragiukais doh.gif Ačiū Dievui, kristi ant žemės jis taip ir neišmoko (tikiuosi, jau ir nebeišmoks unsure.gif ) Bet pabūti kitame kambaryje, kol apsiramins kartais tenka ax.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi auginu 3,5m oziuka.kadangi sunus yra be galo judrus,tai nusikaltus visada sodinu ant kedutes ir liepiu 10min sedeti.uzstatau laika(10min) ant virtuvinio laikroduko,kai jis sucirskia-bausme baigta.is pradziu tai buvo pramoga,bet dabar tai pati geriausia nuraminimo ar nubaudimo priemone. thumbup.gif.sunku jam tas 10min ramiai pabut,dabar dazniausiai tik pagasdint,kad ses ant kedutes,uztenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingre0202: 12 rugsėjo 2010 - 15:23
QUOTE(ingre0202 @ 2010 09 12, 15:21)
sveikos,as irgi auginu 3,5m oziuka.kadangi sunus yra be galo judrus,tai nusikaltus visada sodinu ant kedutes ir liepiu 10min sedeti.uzstatau laika(10min) ant virtuvinio laikroduko,kai jis sucirskia-bausme baigta.is pradziu tai buvo pramoga,bet dabar tai pati geriausia nuraminimo ar nubaudimo priemone. thumbup.gif.sunku jam tas 10min ramiai pabut,dabar dazniausiai tik pagasdint,kad ses ant kedutes,uztenka lotuliukas.gif

Gerai, kai toks klusnus. Maniškė niekaip nesėdėtų schmoll.gif Net uždarius ją į kambarį, reikdavo duris laikyti doh.gif
Atsakyti
is pradziu,kaip sakiau,buvo pramoga,ypac kai laikrodukas suskambedavo.paskui bandydavo stotis ir eiti,tai uzbliaudavau"sedek",teko ir uz peciu palaikyti.dabar sedi,bliauna,bet sedi.per ta 10min ir pabliaut ir nusiramint speja mirksiukas.gif .ansciau laikroduka salia padedavau,jis ji laikydavo rankose laukdamas skambucio,paskui pradejo pats sau laika pasitrumpint lotuliukas.gif ,tai uzkeliu dabar auksciau.
bet yra viena didele mano beda,kad kartais,kai uzgauna sese,ar pan.,uzmetu per spranda. unsure.gif ana vakara kazka padares,net susiguze.tai pati pasijutau nekaip. verysad.gif
Atsakyti
Maniškis dar mažas (1 m 5 mėn), todėl tik niuniu parodau ir per pirštukus gauna... Yra ir per užpakalį gavęs, bet jam kaip žaidimas, juk neskauda...
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2010 09 13, 09:52)
Gerai, kai toks klusnus. Maniškė niekaip nesėdėtų  schmoll.gif  Net uždarius ją į kambarį, reikdavo duris laikyti doh.gif

jeigu atsistoja nuo kėdės arba pradeda iš naujo rėkti - perstatyk iš naujo laikrodį. demonstratyviai. pažaisi kelis kartus - iki poros valandų, o p[askui priminsi, kad galėjo ir tą ir aną nuveikti, bet dabar nebėra laiko, reikia eiti į lovą, sekančius kartus pradės nurimti greičiau wacko.gif
Atsakyti