Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

jeigu in the buff bus per tamsi (aciu, shopingai, uz patarima), reikes bandyti 'Barelly buff' - nu nezinau, kaip cia taip sudetinga ta gera atspalvi atitaikyti, kaip ir EM, kiek bandziau, vis idealiai neatitaikiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 06, 19:38)
Etama, Satura o kodel?  ax.gif

nes žymiai tolygiau, gražiau sugula pudra ir neišsiryškina sausesnės, papleišėjusios vietos, jei tokių yra. Ir oda komfortiškiau jaučiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 13:36)
Man, kaip niekada nenaudojusiai mineralinės pudros, matosi, jog veidas teptas.  g.gif Reikia gerai sudrėkinti kremu prieš tai... Ir turbūt šepetėlis pudrai nelabai tikęs.

Man irgi atrodo teptas unsure.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 06, 14:59)
o per ilgesnį laiką nesusigulėjo pudra ant odos?  g.gif Iš pradžių lyg matosi, bet paskui prisitaiko. Nors aišku, jei iš arti nagrinėju, tai matau, kad buvo kažkuo tepta  drinks_cheers.gif Šepetėlio irgi reikia tinkamo  drinks_cheers.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 15:46)
man irgi susiguli drinks_cheers.gif bet krema tepti pries pudra butina, bent jau man

O kai susiguli, tai jau ir jums nebesimato, ar iš arti žiūrint vis tiek matosi? Nes man tai matosi iš arti, reiktų, kad kas iš toli įvertintų, bet nepatogu klaust biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 07 spalio 2010 - 08:11
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 00:58)
nes žymiai tolygiau, gražiau sugula pudra ir neišsiryškina sausesnės, papleišėjusios vietos, jei tokių yra. Ir oda komfortiškiau jaučiasi  4u.gif
taip drinks_cheers.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 10 07, 09:00)
Man irgi atrodo teptas unsure.gif
O kai susiguli, tai jau ir jums nebesimato, ar iš arti žiūrint vi tiek matosi? Nes man tai matosi iš arti, reiktų, kad kas iš toli įvertintų, bet nepatogu klaust biggrin.gif
Matosi kazkas, bet nebe taip kaip pradzioje, tik uztepus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 07, 09:00)
Nes man tai matosi iš arti, reiktų, kad kas iš toli įvertintų, bet nepatogu klaust biggrin.gif

įvertinsim biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 07, 09:09)
Matosi kazkas, bet nebe taip kaip pradzioje, tik uztepus mirksiukas.gif

geriau nepasakyčiau smile.gif Juk vistiek maskuoji, dengi, plius, savo veidą gerai pažįsti ir žinai, kaip jis atrodo be nieko. Tai aišku, kad matai, jog kažkas dėta. bet visiems kitiems turi matytis tik lygi oda ir viskas wink.gif

agnuta, o TB nieko nesako, nemato, kas daryta? Kadangi MB ant manęs nieko nemato, tai man nesvarbu, kad aš kažką matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 10:03)
įvertinsim biggrin.gif

agnuta, o TB nieko nesako, nemato, kas daryta? Kadangi MB ant manęs nieko nemato, tai man nesvarbu, kad aš kažką matau biggrin.gif

Nežinau, kodėl, bet šiandien ėmiau ir nesidažiau pudra (nors jau antra savaitė, kaip kiekvieną dieną dažiausi (išskyrus savaitgalius)) biggrin.gif Kitam ketvirtadieniui reiks pasigražint biggrin.gif

Kad MB nuomonė būtų neobjektyvi galvoju, tai ir neklausiau blush2.gif Nu, bet reikės užklaust įdomumo dėlei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 07, 10:53)
Kitam ketvirtadieniui reiks pasigražint biggrin.gif

Nu, bet reikės užklaust įdomumo dėlei ax.gif

drinks_cheers.gif

imk ir paklausk, bet kaip nors per aplinkui, pvz., ar nieko naujo ant mano veido nematai? Jei pasakys, ko čia prisitepei, žinosi, kad matosi. O jei spėlios apie akis, blakstienas, lūpas, vadinasi, viskas norma biggrin.gif
Atsakyti
nu ir as uzsisakiau siandien lily lolo pudryciu pora pabandymui blondie ir warm peach, matine uzbaigimo pudryte irgi pabandymui ir maskuokli nude irgi pabandymui 4u.gif
kazin i uk perkiek laiko atsiuncia?
esu sviesios odos, kazin kaip atrodo naturoj sitos spalvytes?
Atsakyti
Blondie tai tikrai buvau kažkur anksčiau temoje įdėjusi g.gif Ir agnuta berods kėlė nemažai spalvų wink.gif
Atsakyti
turiu Barelly buff atspalvio pudra, tai labai patinka ir spalva pataikiau ( iskart pirkau pilna pakuote) mano oda prie sviesiu, neutralaus atspalvio.Atrodo ant odos tai labai naturaliai, graziai pasidengia, minusu nematau.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 00:58)
nes žymiai tolygiau, gražiau sugula pudra ir neišsiryškina sausesnės, papleišėjusios vietos, jei tokių yra. Ir oda komfortiškiau jaučiasi  4u.gif

4u.gif O aliejus irgi gerai pries pudra ar tik kremas toks geris ?
Atsakyti
Koks skirtumas, tepkit pati pagal savo odos poreikį. Jei jums tinka aliejus, valio. Paprasčiausiai jei oda nebus gerai sudrėkinta, tai ir pudra į ją neįsigers ir matysis, kad veidas sausai nupudruotas.
Atsakyti