Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(miss.elle @ 2010 10 07, 20:46)
turiu Barelly buff atspalvio pudra, tai labai patinka ir  spalva pataikiau ( iskart pirkau pilna pakuote) mano oda prie sviesiu, neutralaus atspalvio.Atrodo ant odos tai labai naturaliai, graziai pasidengia, minusu nematau.

Va si atspalvi as galvoju pasiimti kai baigsiu turima EM pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 07, 22:11)
4u.gif  O aliejus irgi gerai pries pudra ar tik kremas toks geris ?

gal pati pabandyk, kiekvienai individualiai. Bet kiek iš savo patryrimo galiu pasakyti, tai kremas geriau odą drėkina. O tepami aliejai kartais palieka visokias odos atplaišėles, jos labiau matosi. Plius, jei iš ryto paakius tepu aliejumi arba kokiu sviestu, tai dar būtinai ir tušas nuplaukia, aptirpsta biggrin.gif Todėl iš ryto aliejų paprastai nepraktikuoju, nebent žinau, kad nesidažysiu 4u.gif

bet būna ir taip, kad aliejai super gerai tinka wink.gif Nepabandžiusi nesužinosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 22:30)
gal pati pabandyk, kiekvienai individualiai. Bet kiek iš savo patryrimo galiu pasakyti, tai kremas geriau odą drėkina. O tepami aliejai kartais palieka visokias odos atplaišėles, jos labiau matosi. Plius, jei iš ryto paakius tepu aliejumi arba kokiu sviestu, tai dar būtinai ir tušas nuplaukia, aptirpsta biggrin.gif Todėl iš ryto aliejų paprastai nepraktikuoju, nebent žinau, kad nesidažysiu  4u.gif

bet būna ir taip, kad aliejai super gerai tinka wink.gif Nepabandžiusi nesužinosi  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 10 07, 20:46)
turiu Barelly buff atspalvio pudra, tai labai patinka ir  spalva pataikiau ( iskart pirkau pilna pakuote) mano oda prie sviesiu, neutralaus atspalvio.Atrodo ant odos tai labai naturaliai, graziai pasidengia, minusu nematau.

O gal galit gyvai nufotografuot ta spalvyte indelyje? Miniuku kitu spalvu neturit (kad butu palyginimui kaip salia atrodo)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 08, 17:27)
O gal galit gyvai nufotografuot ta spalvyte indelyje? Miniuku kitu spalvu neturit (kad butu palyginimui kaip salia atrodo)? 4u.gif

galesiu prie dienos sviesos nufotografuot ryt, o palygint tai nebent su BE light
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 08 spalio 2010 - 19:00
QUOTE(miss.elle @ 2010 10 08, 20:00)
galesiu prie dienos sviesos nufotografuot ryt, o  palygint tai nebent su BE light

Butu labai gerai - labai lauksiu nuotraukyciu. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 08, 17:27)

Atsiversk 10 temos puslapį, 117 žinutė berods. Buvau įkėlusi kelių spalvų nuotraukas, tame tarpe ir tą, kuri tave domina.
Atsakyti
nu sedziu visa apsipatenkinus dabar blush2.gif , gavau savo lily lolo miniukus, o tikejaus tik po kokios savaites, o gavau uz poros dienu thumbup.gif
tai begsiu isbandyt siandien 4u.gif
dar turiu klausima o ta maskuokli pries pudra tept jo? ir ta uzbaigimo pudra tai jau gale papudruot veida, bet jos nereikia itrint kaip , kad foundation?
spalvytes indeli tai atrodo liuks abi ir maskuoklis atrodo liuks spalvyte thumbup.gif , tikiuos ir ant veiduko atrodys gerai blush2.gif
bet ten tuose indeliuose atrodo taip mazai tos pudros, kazin keliem kartam uzteks jos, kad padengt veiduka g.gif
Atsakyti
kaireje LL Barelly Buff, desineje BE Light ( naudoju vasara) smile.gif

user posted image

Barelly Buff apacioje

user posted image

Atsakyti
user posted image

Nuo kairės: Blondie, Candy Cane, Warm Peach, Barely Buff, Popcorn, In The Buff.

user posted image

Nuo kairės: Blondie, Candy Cane, Warm Peach.

user posted image

Nuo kairės: Barely Buff, Popcorn, In The Buff.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 09 spalio 2010 - 13:52
Aciu merginos! Akivaizdu, kad man per tamsi bus, o jau vakar vos meginiu nesusipirkau sio spalvytes.... Visgi 'Blondie' mano spalva - jau pagalvoju ir apie pilnos pakuotes pirkima (nors siuo metu labai pamilus krema su spalva, o ir Sephora mineraline tik pradeta). Uztai namuose maskuokliai be darbo sedi dabar (kaip tycia prisipirkus nauju ir juos tik pradejus esu), nes nereikia ne po mineraline, ne po kremu su spalva biggrin.gif

agnuta, kazkodel buvau isitikinus, kad pas jus 'barelly buff' doh.gif
Atsakyti
Panašu, kad man blondie irgi labiausiai tiks. Kur kitas dėti? biggrin.gif Vasarai nebent pasilikti... Arba maišyti tarpusavy.
Atsakyti