O Popcorn lyginant su barely buff daug tamsesne?
Nežymiai, bet tamsesnė... Popocorn gelsvesnė, o Barely Buff šiek tiek rausvesnė, bet irgi su gelsvu atspalviu.
Maserati, kad jos beveik nesiskiria.
Labai labai nežymiai...
Maserati, kad jos beveik nesiskiria.
QUOTE(micefee @ 2010 10 09, 16:05)
Panašu, kad man blondie irgi labiausiai tiks. Kur kitas dėti?
Vasarai nebent pasilikti... Arba maišyti tarpusavy.
Dekit i isparduotuve.
nu ateinu su atsiliepimais
maskuoklis patiko, maskuoja neblogai ir paakius neblogai pamaskavo ir spalvyte nude man kaip tik
pudryte isbandziau warm peach, tai pasirode spalvyte kaip tik, naturaliai atrodo, nu ziuresiu dar kai blonde isbandysiu bus matyt kuri man labiau tinka, bet dabar man jos labai panasios pasirode
uzbaigimo pudra irgi patiko labai, veidukas netaip greit blizget pradejo
galutinis rezultatas, patenkinta esu labai siom pudrytem, veidukas toks sviezes atrodo, ir blizgesiukas tik dabar islindo, nes man su visom tai po piet jau ir blizget pradedu
o sita maskuokli reikia tept su specialiu sepeteliu mineraliniam maskuokliui ar pavyzdziui tinka naudot ecotools maskuoklio sepetukas?
maskuoklis patiko, maskuoja neblogai ir paakius neblogai pamaskavo ir spalvyte nude man kaip tik
pudryte isbandziau warm peach, tai pasirode spalvyte kaip tik, naturaliai atrodo, nu ziuresiu dar kai blonde isbandysiu bus matyt kuri man labiau tinka, bet dabar man jos labai panasios pasirode
uzbaigimo pudra irgi patiko labai, veidukas netaip greit blizget pradejo
galutinis rezultatas, patenkinta esu labai siom pudrytem, veidukas toks sviezes atrodo, ir blizgesiukas tik dabar islindo, nes man su visom tai po piet jau ir blizget pradedu
o sita maskuokli reikia tept su specialiu sepeteliu mineraliniam maskuokliui ar pavyzdziui tinka naudot ecotools maskuoklio sepetukas?
vakar vakare pastebejau, kad maskuoklis kaip kad plemais subeges kur buvau tepus, ypac aplink nosi
ar buvo dar kam taip? ar as jo tiesiog perdaug pritepiau
bandysiu siandien dar ant mineralines virsaus uztept ir ziuresiu kas gausis
visdelto paziurejau kad man warm peach gal ciut persviesi, veidukas toks pablyskes truputi atrodo, o kazin kokia spalvyte butu vienu tonu tamsesne, kad butu i geltonuma?
galvoju, kad gal dar barely buff arba popcorn pabandyt? o jos smarkiai tamsesnes uz warm peach? nuotraukoj kazkaip atrodo, kad barely buff daugiau i ruzavuma o popcorn i gelsvuma daugiau
o bandet kasnors seselius ir blizgius? kazin kaip jie laikos ir kokia pigmentacija?
ar buvo dar kam taip? ar as jo tiesiog perdaug pritepiau
bandysiu siandien dar ant mineralines virsaus uztept ir ziuresiu kas gausis
visdelto paziurejau kad man warm peach gal ciut persviesi, veidukas toks pablyskes truputi atrodo, o kazin kokia spalvyte butu vienu tonu tamsesne, kad butu i geltonuma?
galvoju, kad gal dar barely buff arba popcorn pabandyt? o jos smarkiai tamsesnes uz warm peach? nuotraukoj kazkaip atrodo, kad barely buff daugiau i ruzavuma o popcorn i gelsvuma daugiau
o bandet kasnors seselius ir blizgius? kazin kaip jie laikos ir kokia pigmentacija?
QUOTE(shemsa @ 2010 10 10, 12:17)
galvoju, kad gal dar barely buff arba popcorn pabandyt? o jos smarkiai tamsesnes uz warm peach?
barely buff jau tamnsesne. popcorn geltona jau tokia, gal kiek tamsesne uz WP busQUOTE(shemsa @ 2010 10 10, 12:17)
Smaaarkiai tamsesnės. Taip ir yra - barely buff į rausvumą, o popcorn į gelsvumą.
Aš šiandien užsisakiau 2 šešėlius - "Smoky Brown" ir "Moonlight". Bus matyti kaip čia kas... Blizgesiai irgi gundo... Ir šepetėliai.
Beje, LL kosmetikos atsirado feelunique.com, o iš ten siunčia nemokamai.
nu bet man dar neaisku kaip ce su tuo maskuokliu
nu man vistiek kaip, kad plemais susoka jis, bent jau ant nosies ir pradeda matytis, kas mane labai nervuoja
tai gerai, kad visa pakuote neemiau
, nes ir to meginuko man ilgam uzteks manatrodo
nu man vistiek kaip, kad plemais susoka jis, bent jau ant nosies ir pradeda matytis, kas mane labai nervuoja
tai gerai, kad visa pakuote neemiau
QUOTE(micefee @ 2010 10 10, 21:11)
Smaaarkiai tamsesnės. Taip ir yra - barely buff į rausvumą, o popcorn į gelsvumą.
nepaskyciau, kad barelly buff i rausvuma, ji tokia subalansuota,neutrali -nei rausva , nei galtona
QUOTE(miss.elle @ 2010 10 11, 00:10)
nepaskyciau, kad barelly buff i rausvuma, ji tokia subalansuota,neutrali -nei rausva , nei galtona
Na man taip pasirodė lyginant su kitom. Ir paklausus MB tą patį sakė.