Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 23:17)
Man irgi nepatiko, kad jie birūs. Aš pratusi prie presuotų.  blush2.gif

O kaip juoda spalva? Grynai juoda matinė be jokių blizgučių?

sodri juoda spalva, be blizguciu. Spalva patinka ir butu idealus jei nebutu birus.
Paziurejus i nuotrauka, maniau, kad jie presuoti, pasirodo ne.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 19, 22:54)
siaubas  blink.gif Daug ką sakeisi? Įdomu labai, čia jų ar mūsų paštas pokštus krečia  doh.gif

sakiausi šešėlius, šešėlių šepetėlį, pudrų ir bronzantų mėginukų. Viso maždaug už 60 lt. Negi kokiai paštininkei rankos panižo du kart iš eilės doh.gif . Nesuprantu, kodėl jie neregistruoja siuntinių ax.gif
Atsakyti
o negali adreso pakeisti? Pvz., jei siunteisi į namus, tai bandyti siųstis į darbą? Pinigus, manau, kad grąžins tau, jeigu ir antras siuntinys neateis 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit, as dabar dariausi uzsakyma ir pastebejau, kad nera laukelio butui irasyti, tik gatves pavadinimas ir namo Nr. Negali buti, kad tos, kurios negavot siuntinio, neiraset buto Nr. niekur ? Ar as nepastebejau tokio laukelio g.gif
Atsakyti
prie gatvės įrašant namo numerį per brūkšnelį neitų "prilipdyti" ir buto?
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 20, 15:57)
Ziurekit, as dabar dariausi uzsakyma ir pastebejau, kad nera laukelio butui irasyti, tik gatves pavadinimas ir namo Nr. Negali buti, kad tos, kurios negavot siuntinio, neiraset buto Nr. niekur ? Ar as nepastebejau tokio laukelio  g.gif

as , man atrodo, irasiau prie namo nr ir buto nr. O kai jie tikslinosi adresa-parasiau jiems viska pagal taisykles. Bet itariu, kad cia kazkas matyt su tuo adresu negerai g.gif
Satura, galeciau dar bandyt, zinoma, siustis kitais adresiais, bet man jau kazkaip nelabai yra noro vel rizikuoti ax.gif
Atsakyti
visiškai tave suprantu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 10 19, 22:49)
Taip pat turiu Miami taupe, tai ant mano vokų spalvos irgi beveik nesimato, šioks toks tamsumas ir viskas  doh.gif

Gal galit įmesti realią foto šešėlių? Nes aš irgi šitos spalvos noriu.

Ir dar gal kas turit Vanilla Shimmer?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 20 spalio 2010 - 16:35
QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 17:35)
Gal galit įmesti realią foto šešėlių? Nes aš irgi šitos spalvos noriu.

Ir dar gal kas turit Vanilla Shimmer?

bandysiu ryt nufotkint smile.gif indelyje labai graži spalvyte, bet ant vokų nesimato
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 20, 16:11)
prie gatvės įrašant namo numerį per brūkšnelį neitų "prilipdyti" ir buto?

Na as prie namo Nr. prilipdziau buto Nr. mirksiukas.gif Bet tiesa sakant, jau beveik buvau bebaigianti apmokejima, kai pastebejau, kad niekur buto nenurodziau... gerai, kad ten kelis kart islenda ta visa info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 20, 18:15)
Na as prie namo Nr. prilipdziau buto Nr.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš lygiai taip pat, nes kitur nebuvo vietos. Ir viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Kas naudojot realiai,ar warm peach neatrodo sviesesne uz popcorn? Nes int.nuotraukose atrodo taip,tai kazkaip pagalvojau,gal tiktu...bet kiek skaiciau,ji gan gelsva schmoll.gif as pasimetusi spalvose biggrin.gif
Atsakyti